23 / 07 / 2024

afyon Mecidiye Semt Pazarı

afyon Mecidiye Semt Pazarı

Afyonkarahisar Belediye Meclisi 2015 yılının ilk toplantısını gerçekleştirdi. Afyonkarahisar Belediye Meclisi 2015 yılının ilk toplantısında Mecidiye Semt Pazarı'nın kaldırılması konusunu görüşerek ilgili komisyonlara havale etti.

Mecidiye Semt Pazarı kaldırılacak!

Afyonkarahisar Belediye Meclisi 2015 yılının ilk toplantısını gerçekleştirdi. Afyonkarahisar Belediye Meclisi 2015 yılının ilk toplantısında Mecidiye Semt Pazarı'nın kaldırılması konusunu görüşerek ilgili komisyonlara havale etti.

NG Afyon’da huzur ve keyif dolu bir Ramazan!

NG Afyon Wellness & Convention, Ramazan ayında termal ve iftar keyfini bir arada sunuyor. NG Afyon’da Ramazan eğlenceleri ile şenlenen mühteşem iftar sofraları ve termal suyun tazeleyici etkisi, Ramazan ayınızı unutulmaz kılacak.

Afyon Çimento yatırımcı ilişkileri bölümünü yayınladı!

Afyon Çimento Sanayi T.A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Afyon Çimento Kurumsal Yönetim Tebliği'nin 11'nci maddesinde öngörülen görevlere göre yatırımcı ilişkileri bölümünü yayınladı.

Afyon Gömü TOKİ Evleri başvuruları! Son Gün 30 Haziran!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Afyonkarahisar-Gömü Tarımköy Uygulaması kapsamında satışa sunulan 26 adet konut için son başvurular 30 Haziran 2014 tarihinde kabul edilecek. Toki Afyon Tarımköy projesinde fiyatlar 119 bin liradan başlıyor...

Ataşehir’de Kapalı Semt Pazarı büyük ilgi görüyor!

Ataşehir Belediyesi’nin Cadde ve sokaklarda kurulan semt pazarları yerine çağdaş sağlıklı yaşanabilir bir kent için yaptığı Kapalı Sabit Pazar, aynı zamanda bir model olma özelliği taşıyor.

Park Afyon AVM 2015 Eylül'de açılacak!

120 işadamının bir araya gelerek kurdukları Afyon Girişim A.Ş. tarafından yapımı devam eden ve 120 milyon dolara mal olacak Park Afyon kentin ufkunu genişletecek.

Narlıtepe Semt Pazarı inşaatı devam ediyor!

Şahinbey Belediyesi tarafından Narlıtepe Mahallesinde yapımına başlanan Semt Pazarı kısa sürede tamamlanarak hizmete sunulacak. Gaziantep Narlıtepe Mahallesinde yapımına başlanan semt pazarı hızlı bir şekilde tamamlanıyor...

Ortaköy Büyük Mecidiye Camii'nde kaçak kat sürprizi!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından tekrar ibadete açılan Ortaköy'deki Büyük Mecidiye Camii'nde kaçak kat sürprizi yaşandı. Restore edilen cami hakkında konuşan Vakıflar Genel Müdür Dr. Adnan Ertem, restorasyona 7 milyon TL harcandığını açıkladı.

Ortaköy'deki Büyük Mecidiye Camisi ibadete açıldı!

Başbakan Erdoğan, üç yıllık restorasyon çalışması sona eren Ortaköy'deki Büyük Mecidiye Camisi'ni ibadete açtı. Ayasofya Müzesi'nin camiye çevrilmesi talebine yan tarafında Sultanahmet'i bir dolduralım bakalım dedi...

Afyon Sandıklı kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor!

Sandıklı'da oturulmayan boş evler, sahipleri tarafından Sandıklı Belediyesi ile iş birliği yapılarak yıkılıyor. Yapılan çalışmalar sonucu Afyon caddesindeki kullanılmayan evlerin yıkılması sonucu trafik akışı rahatladı.

Emin Üstün: Afyon'a termal tesis yapacağız!

Emin Şirketler Grubu 23. Yıl etkinlikleri kapsamında Afyon'da 4 günlük kampa girdi. Afyon'da Emin Grup adına alınan arsa üzerine yapılacak termal tesisin şu an projesinin çizildiği belirtildi.

Küçük Mecidiye Camisi'nin 166 yıllık sırrı ortaya çıktı!

Sultan Abdülmecid tarafından 1848'de Çırağan Sarayı'na ek olarak yaptırılan Küçük Mecidiye Camisi'nin 166 yıllık sırrı açığa çıktı. Caminin kubbesindeki yıpranmış kurşun örtü sökülünce, pişmiş topraktan yapılmış 3 bin 200 adet kalın su borusu bulundu...

Antalya Meltem ve Soğuksu mahallelerinin tek semt pazarının imar planları iptal edildi!

Muratpaşa'da 22 bin 500 nüfusa sahip Meltem ve Soğuksu mahallelerinin tek semt pazarının imar planları iptal edildi. 13 Ağustos 2013 tarihinde alanı 'pazar alanı' olarak yeniden düzenlenen imar planları hukuka aykırı buldu.

afyon Mecidiye Semt Pazarı Haberi

afyon Mecidiye Semt Pazarı

Afyonkarahisar Belediye Meclisi 2015 yılının ilk toplantısını gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Burhanettın Çoban Başkanlığımda toplanan meclis, bir önceki toplantıya ait tutanak özetinin okunmasıyla başladı. Yoğun gündemle toplanan Belediye Meclisi. Afyonkarahisar'ın değişimi ve gelişimi için yine önemli kararlara imza attı. AK Parti İlçe Bülent Eser ve yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı toplantının açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Burhanettın Çoban 2015 yılının ülkemize. Afyonkarahısar'a ve tüm insanlık âlemine barış, huzur ve mutluluklar getirmesini temenni etti. 


2015'TE MECLİS TATİL YAPMAYACAK 


Belediye nin bir önceki yıl gelir giderleri ile hesap kayıt işlemlerinin kontrolü ıçm oluşturulan Denetim Komisyonu na Belediye Meclis Üyeleri nden Mustafa Albay. Mahmut Karcı ve Recep Avşar'ın seçilmesine oy birliği ile karar verildi. 


Toplantıda geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi 2015yılda da meclisin tatil yapmaması kararlaştırılırken, meclis...