29 / 04 / 2024

Afyon OSB ve Gazlıgöle yer altı geçidi yapılacak

Afyon OSB ve Gazlıgöle yer altı geçidi yapılacak

Afyonkarahisar Belediyesi ile Devlet Demir Yolları arasında yapılan anlaşmaya göre Organize Sanayi ve Gazlıgöl’e giden hemzemin geçitler devre dışı bırakılacak. Söz konusu bölgelere yer altı geçidi yapılacak.

Gebze OSB-Darıca Sahili Hattı için özel tasarlanan sürücüsüz metro aracı hazır! İlk yerli ve milli sürücüsüz metro aracı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Gebze OSB-Darıca Sahili Hattı için özel olarak tasarlanan sürücüsüz metro aracının milli teknoloji vizyonunun en güzel örneklerinden ve ürünlerinden biri olduğuna dikat çekerek, sefere çıkmaya hazır olduğunu dile getirdi. 

Kapaklı'daki Model Sanayi Merkezi'nde teslimler başlıyor!

Net İnşaat tarafından dev bir sanayi sitesine imza atılıyor. Ekonomist Dergisi'nde yer alan habere göre; Çerkezköy OSB ve Kapaklı OSB'ye komşu, hız kesmeden gelişen Kapaklı'da inşa edilen Model Sanayi Merkezi'nde teslimler başlıyor.

OSB'lerde yatırımcılara emlak vergisi muafiyeti ve indirimli arsa tahsisi fırsatı!

Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) Başkanı Memiş Kütükcü, organize sanayi bölgelerinin (OSB) yatırım teşvik avantajları ve bürokrasiden uzak "tek durak ofis" hizmeti anlayışıyla yatırımcılara önemli imkanlar sunduğunu vurguladı. 

Avrupa ve Türkiye’nin en büyük 'yeşil OSB’si Dikili’de kuruluyor!

Tüm enerjisini kendi bünyesinde sağlayan "yenilenebilir yeşil bir OSB" çalışması olan Dikili TDİOSB'nin Avrupa ve Türkiye’nin en büyük topraksız, tam otomasyonlu, ısıtma için yenilenebilir enerji kaynaklarını kullanıldığı modern sera ve tarımsal sanayi kümelenmesi olması amaçlanıyor.OSB'de tüm atıkl

Yeni OSB modelleri hayata geçirilmeli!

Antalya OSB ve Dünya Gazetesi Antalya Temsilciliği iş birliğinde yapılan Türk ve Dünya Ekonomisi konulu webinar toplantısında sanayici ve turizm sektörünün temsilcileri ekonomideki gelişmeleri ve beklentileri anlattı...

Afyon TOKİ Konutları'nın kredi taksitleri ve faiz oranları TBMM gündeminde!

Afyon'un Merkez ilçesi Çetinkaya Mahallesinde TOKİ konut alımında kullandırılacak kredilerin taksit ve faiz oranları meclis gündemine taşındı. CHP'li Köksal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Denizli OSB'de satılık ve kiralık yer talepleri arttı: Parsel kalmadı!

Türkiye’nin sanayisi ve ihracat performansıyla öne çıkan şehirlerinden Denizli, 2021 de yatırımlarıyla dikkat çekecek. Denizli OSB'de satılık ve kiralık yer talepleri arttı, bölge yönetimi parsel bulunmaması sebebiyle taleplere olumsuz cevap veriyor.

Afyon'daki TOKİ konutlarının taksit ve faiz oranları mecliste!

Afyon'da TOKİ konut alımında kullandırılacak kredilerin taksit ve faiz oranları meclis gündemine taşındı. CHP'li Köksal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

2021'de 16 OSB ve 5 sanayi sitesi projesi tamamlanacak!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının 2021 yılı bütçesi görüşmelerinde konuşma yapan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, 2021'de 16 OSB ve 5 sanayi sitesi projesinin tamamlanacağını açıkladı.

TOKİ'den Afyon'a 81 konut ve ticaret merkezi!

Afyon İli, Dinar İlçesi 4. Etap 81 Adet Konut ve 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-ihale) ihalesi 17 Kasım 2020 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Ankara ve Afyon'a 2 yeni okul müjdesi!

Ankara İli Kızılcahamam İlçesi Yenice Mahallesi 12 Derslikli Okul, Afyon İli, Merkez İlçesi, Çetinkaya Mahallesi (Kamil Miras Anadolu Lisesi) 32 Derslikli Eğitim Yapısı ve 200 Kişilik Pansiyon Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Afyon Sandıklı 4. Etap kura sonucu 2+1 ve 3+1 listesi!

TOKİ Afyon Sandıklı 4. Etap kura sonucu 2+1 ve 3+1 listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Afyon Sandıklı 4. Etap kura sonucu 2+1 ve 3+1 listesi ve Afyon Sandıklı 4. Etap isim listesi...

More Kontrat Tasarım Ve İnşaat Anonim Şirketi Tuzla Osb Şubesi açıldı!

More Kontrat Tasarım Ve İnşaat Anonim Şirketi Tuzla Osb Şubesi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Erdi Karaman tarafından açıldı.

Afyon OSB ve Gazlıgöle yer altı geçidi yapılacak Haberi

Afyon OSB ve Gazlıgöle yer altı geçidi yapılacak

İstimlak işlemleri Afyonkarahisar Belediyesi’nin üstleneceği çalışmanın inşaatları ise Devlet Demir Yolları tarafından gerçekleştirilecek. 


MEZARLIĞIN ÖNÜNDEKİ ÜST GEÇİT TAMAMLANDI


Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, “ Belediyemiz ve Devlet Demir Yolları işbirliği ile Organize Sanayi Bölgesine giden bir adet hemzemin geçit ile Gazlıgöl yolu üzerinde bulunan 2 ayrı hemzemin geçit devre dışı bırakılacak. Buralara yer altı geçidi yapılacak. Yer altı geçidi için projede battı çıktıya giren yerleri istimlak etmek gerekiyor. Bu işlemler, Belediye tarafından, inşaatları ise Devlet Demir Yolları tarafından yapılacak” dedi. 


Mezarlığın önündeki üst geçit çalışmalarının da tamamlandığını aktaran Başkan Çoban, üst geçidi bu hafta içerisinde açmayı planladıklarını söyledi. Başkan Çoban ayrıca Yenice Mahallesindeki Fuar Alanı’nı merkeze bağlayacak üst geçit demir yolu köprüsünü de bu sene içerisinde tamamlamayı hedeflediklerini sözlerine...