09 / 05 / 2024

afyon oteller

afyon oteller

Geleneksel ürünleriyle adını dünyaya duyuran Afyonkarahisar yolların kesiştiği il olmasının avantajını özellikle bayramlarda değerlendirmeye çalışıyor. Afyonkarahisar' da Oteller ise şimdiden yüzde 90 doluluk oranına ulaştı...

Rixos Oteller zinciri Afyon'da termal otel yapacak!

Termal kaynakları bakımından Türkiye'nin ve dünyanın sayılı yerlerinden olan Afyonkarahisar'da dev bir yatırım daha başlıyor. Rixos oteller zinciri Afyon'da termal otel yapmak için harekete geçti.

NG Afyon’da huzur ve keyif dolu bir Ramazan!

NG Afyon Wellness & Convention, Ramazan ayında termal ve iftar keyfini bir arada sunuyor. NG Afyon’da Ramazan eğlenceleri ile şenlenen mühteşem iftar sofraları ve termal suyun tazeleyici etkisi, Ramazan ayınızı unutulmaz kılacak.

Oteller ve tur şirketleri indirimler ve fırsatlar sunmaya başladı!

RAMAZAN ayında tatil bölgelerine gelen Türk turistlerin azalmasına bağlı olarak oteller ve tur şirketleri indirimler ve fırsatlar sunmaya başladı. Bazı otellerde yapılan indirimler yüzde 40’a varıyor...

Afyon Çimento yatırımcı ilişkileri bölümünü yayınladı!

Afyon Çimento Sanayi T.A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Afyon Çimento Kurumsal Yönetim Tebliği'nin 11'nci maddesinde öngörülen görevlere göre yatırımcı ilişkileri bölümünü yayınladı.

Afyon Gömü TOKİ Evleri başvuruları! Son Gün 30 Haziran!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Afyonkarahisar-Gömü Tarımköy Uygulaması kapsamında satışa sunulan 26 adet konut için son başvurular 30 Haziran 2014 tarihinde kabul edilecek. Toki Afyon Tarımköy projesinde fiyatlar 119 bin liradan başlıyor...

Park Afyon AVM 2015 Eylül'de açılacak!

120 işadamının bir araya gelerek kurdukları Afyon Girişim A.Ş. tarafından yapımı devam eden ve 120 milyon dolara mal olacak Park Afyon kentin ufkunu genişletecek.

Turizm sezonuna oteller yüzde 30’a varan indirime başladı!

Ramazan ayında düşük bütçeyle tatil yapmak isteyen tatilcilere gün doğdu. Ramazan ayında yerli müşterisi azalan oteller yüzde 30’a varan indirime başladı. Coral Travel & Odeon Tours İç Pazar Müdür Vekili Mehmet Kamçı konuyu değerlendirdi.

Afyon Sandıklı kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor!

Sandıklı'da oturulmayan boş evler, sahipleri tarafından Sandıklı Belediyesi ile iş birliği yapılarak yıkılıyor. Yapılan çalışmalar sonucu Afyon caddesindeki kullanılmayan evlerin yıkılması sonucu trafik akışı rahatladı.

Emin Üstün: Afyon'a termal tesis yapacağız!

Emin Şirketler Grubu 23. Yıl etkinlikleri kapsamında Afyon'da 4 günlük kampa girdi. Afyon'da Emin Grup adına alınan arsa üzerine yapılacak termal tesisin şu an projesinin çizildiği belirtildi.

Eminevim, Afyon'da iki termal oteli hayata geçirecek!

Emin Şirketler Grubu 23. Yıl etkinlikleri kapsamında Afyon'da 4 günlük kampa girdi. Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün; önce büyükşehirlerde, sonra Anadolu'da yeni projeler hayata geçireceğiz, dedi

Afyon'a 40 yeni yatırım yapılıyor!

İbrahim Ekinci Dünya gazetesindeki köşesinde Afyon'a yapılan yeni yatırımları kaleme aldı. Afyonkarahisar’a yatırım öngören çok sayıda teşvik belgesi alınmış. 2013 yılı ve 2014 yılı Ocak ayı ile birlikte irili ufaklı toplam 40 yatırım gözüküyor.

Fairmont Raffles, Bodrum ve İstanbul’da yeni oteller açmaya hazırlanıyor!

FAİRMONT, Raffles ve de Swissotel markaları ile 32 ülkede faaliyet gösteren Fairmont Raffles Hotels International ( FRHI ), Bodrum ve İstanbul’da yeni oteller açmaya hazırlanıyor.

Afyon Çimento genel kurul tescilini yayınladı!

Afyon Çimento Sanayi tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Afyon Çimento genel kurul tescilini yayınladı.Tescil, 17 Nisan 2014 tarihli Türkiye Ticaret Sicili Gazetesinde ilan edildi.

afyon oteller Haberi

afyon oteller

Geleneksel ürünleriyle adını dünyaya duyuran Afyonkarahisar yolların kesiştiği il olmasının avantajını özellikle bayramlarda değerlendirmeye çalışıyor. Esnaf Afyonkarahisar'dan geçen yaklaşık 90 bin sürücüye satış yapmaya kilitlenmiş durumda. Oteller ise şimdiden yüzde 90 doluluk oranına ulaştı. Normal günde 50 bin aracın geçtiği Afyonkarahisar'da otogara giren otobüs sayısında ise yüzde 50 artış gözleniyor. Bu durum esnafın ve firmaların da yüzünü güldürüyor. Kara yollarının kavşak noktası konumunda olan kentte bayram nedeniyle araç sayısında ciddi artış yaşanıyor. Çevre yolundan geçen sürücüler meşhur Afyon sucuğunu, lokumunu ve kaymağını alarak ya da tesislerde konaklayarak kent ekonomisine önemli katkı sağlıyor. 


OTELLER YÜZDE YÜZ DOLULUK ORANINA ULAŞIYOR 


Korel Termal Otel'de her bayramda olduğu gibi bu bayram da doluluk oranının yüzde 100*e yaklaştığı belirtildi. Halkla İlişkiler Müdürü İnci Yüksel, rezervasyon alımlarının...