28 / 04 / 2024

afyon termal turizmi

afyon termal turizmi

Termal ile lüksü buluşturarak termal turizme yepyeni bir anlayış kazandıran NG Afyon Wellness & Convention, şifalı termal suları ve 9500 metrekarelik spa merkezi ile son dönemde özellikle Alman turistlerden büyük ilgi görüyor.

Afyonkarahisar'da 5 yıldızlı otel sayısı hızla artıyor!

Türkiye' nin termal başkenti olan Afyonkarahisar, devam eden termal yatırımların tamamlanmasıyla Avrupa' nın da termal sağlık ve tedavi merkezi olmaya aday bir şehir olarak görülüyor...

Afyonkarahisar Ege'nin yeni gözdesi olma yolunda ilerliyor!

Afyonkarahisar'da son dönemde yakalanan uyum ve sinerji, dev projelerle somut hale geldi. Turizm ve altyapı yatırımlarının hız kazandığı kent, Ege'nin yeni gözdesi olma yolunda ilerliyor...

2023'e kadar 20 termal kent kurulacak!

Türkiye Sağlık Turizmini Geliştirme Konseyi Kurucu Başkanı Emin Çakmak, Türkiye'nin termal ve sağlık turizmi için çalışma başlattıklarını açıkladı. Çakmak, 2023'e kadar 20 ilde 20 termal kent kurulacağını söyledi.

Sivas Aquapark Yaşam ve Spor Merkezi açılış için gün sayıyor!

Sivas Belediyesi tarafından termal turizmi canlandırmak için hayata geçirilen Aquapark Yaşam ve Spor Merkezi, açılış için gün sayıyor. 15 bin metrekarelik kompleks, iki ayrı tesisten oluşuyor.

Arzu Şentürk Salık: 100 milyon dolarlık otel yapacağız!

Hasanbey Çiftliği Yönetim Kurulu Başkanı Salık, çiftlik ile tarım ve termal turizmi birleştirecek 100 milyon dolarlık bir otel yatırımı yapacaklarını söylüyor...

Köksal Köse'den iki yeni termal otel yatırımı!

Tuzla’da bir tesis aldı, hayatı değişti. Avrupa’da gördüğü modeli Tuzla Medikal Termal Otel adını verdiği bu komplekste hayata geçirdi. Koksal Köse sağlık turizmi konusunda oldukça iddialı. Köse, iki yeni yatırım için de hazırlıklarını tamamlamış durumda..

Eminevim'den Erzurum'a AVM, Afyon'a termal otel yatırımı!

Elbirliği Sistemi ile 30 bin kişiyi ev sahibi yapan Eminevim, bir yandan da konut projeleri geliştiriyor. Şirket Kurtköy ve Beylikdüzü'nde iki projesine devam ederken, Erzurum'da AVM, Afyon'da ise termal otel yatırımı yapacak

Kütahya'nın çehresi değişiyor!

Çini diyarı Kütahya, ses getirecek yeni nesil yatırımlara hazırlanıyor. Ulaşım sorunlarını çözen şehir yakın zamanda tamamlayacağı projelerle termal turizmi alanında birçok ülkeden ziyaretçi çekecek...

Kütahya termal turizmi alanında yeni projeler üretecek!

Çini diyarı Kütahya, ses getirecek yeni nesil yatırımlara hazırlanıyor. Ulaşım sorunlarını çözen şehir yakın zamanda tamamlayacağı projelerle termal turizmi alanında birçok ülkeden ziyaretçi çekecek.

Bolu Narven Termal Sağlık Kasabası Ocak'ta hizmete girecek!

450 bin metrekare alanı ile Türkiye’nin ilk termal sağlık kasabası Bolu’da turizmi hareketlendirecek.Türkiye turizmine katkı sağlayacak olan Narven, aynı zamanda Bolu halkının da yeni istihdam alanı olacak.

Sefa Termal Afyon devremülk fiyatları!

Sefa Termal Afyonkarahisar Gazlıgöl mevkiinde hayata geçiyor. 66 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Sefa Termal Tatil Köyü'nde devremülk fiyatları şöyle:

Afyon Sefa Termal Tatil Köyü'nde 8 bin 450 TL'ye devremülk!

Afyonkarahisar'ın Yaylabağı-Gazlıgöl Termal bölgesinde hayata geçen Sefa Termal Tesisleri 66 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Sefa Termal Tatil Köyü'nde devremülkler 8 bin 450 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Afyonkarahisar Ceylan Termal'de 9 bin TL'ye devremülk!

Afyon Ceylan Ceylan Termal Tesisleri Gazlıgöl mevkiinde yükseliyor. Ceylan Termal'de devremülk fiyatları 9 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Afyon Grand Özgül Termal Tatil Köyü'nde satılık devremülk!

Afyon Grand Özgül Termal Tatil Köyü, Afyonkarahisarda Gazlıgöl'de hayata geçiyor. 160 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilen Özgül Termal'de yer alan 1 oda 1 salon daireler 78 metrekareden meydana geliyor.

Afyon Ceylan Termal Tatil Köyü'nde satılık devremülk!

Ceylan Termal Tatil Köyü dubleks taş termal villa ve 1+1 stüdyo dairelerden meydana geliyor. Ceylan Termal Sağlıklı Yaşam Köyü Afyonkarahisar Gazlıgöl'de yükseliyor.

afyon termal turizmi Haberi

afyon termal turizmi

NG Hotels İcra Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, Almanya’dan konukların NG Afyon’a gösterdikleri ilginin kendileri için çok önemli olduğunu belirterek “Özellikle Almanya’daki Baden-Baden bölgesi, termal kürleriyle ünlü bir yer. Buradan turist ağırlamak bizim için çok heyecan verici. Sonuçta Avrupa’daki tesisler daha eski ve çoğu tarihi alanlarda olduğu için yenilenme olanakları da yok. Dolayısıyla NG Afyon’da her türlü imkanı bulabilecekleri termal alanlar, yabancı turistlerin de dikkatini çekiyor” dedi.



Termal ile lüksü buluşturarak termal turizme yepyeni bir anlayış kazandıran NG Afyon Wellness & Convention’a yabancı turist ilgisi giderek artıyor. Termal turizmin Türkiye’deki başkenti Afyonkarahisar’ın en lüks termal oteli olan NG Afyon, şifalı termal suları ve 9500 metrekarelik spa merkezi ile son dönemde özellikle Alman turistlerden büyük ilgi görüyor. 


NG Hotels İcra Kurulu Başkanı...