04 / 05 / 2024

afyon toki sanayi sitesi projeleri

afyon toki sanayi sitesi projeleri

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyonkarahisar Dinar projesi için düğmeye bastı. İşte proje ile ilgili merak edilen detaylar...

Toki Prefabrik Hafif Çelik Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Toki Prefabrik Hafif Çelik Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Toki Prefabrik Hafif Çelik Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

Afyon TOKİ Konutları'nın kredi taksitleri ve faiz oranları TBMM gündeminde!

Afyon'un Merkez ilçesi Çetinkaya Mahallesinde TOKİ konut alımında kullandırılacak kredilerin taksit ve faiz oranları meclis gündemine taşındı. CHP'li Köksal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Afyon TOKİ 2019 alt gelir son başvuru tarihi!

Afyon TOKİ 2019 alt gelir son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede 57 adet 2 oda 1 salon konut bulunuyor.

Afyon TOKİ başvuru tarihleri 2018!

Afyon TOKİ başvuru tarihleri 2018 haberimizde yer alıyor. Proje kapsamında 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler bulunuyor.

TOKİ sanayi siteleri kurmak için düğmeye bastı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), ucuz konut üretiminin yanı sıra 'geleceğin Türkiye'sini inşa etmek' için çalışmalarına hızla devam ediyor. TOKİ sanayi siteleri kurmak için düğmeye bastı.

TOKİ sanayi siteleri kuracak!

TOKİ, Güneydoğu başta olmak üzere bir çok bölgede istihdama ve bölgesel gelişmeye katkı sağlamak adına yatırımlarına devam ediyor. 

Şuhut Afyon TOKİ kura sonuçları tam listesi 25 Nisan!

Şuhut Afyon TOKİ kura sonuçları tam listesi 25 Nisan henüz açıklanmadı. Şuhut Afyon TOKİ kura sonuçları tam listesi 25 Nisan açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Karaman Toki Organize Sanayi kurası!

Karaman Belediyesi ile TOKİ'nin ortaklaşa yürüttüğü Karaman Organize Sanayi Çalışanları Belediye Projesi toplamda 428 adet daireden meydana geliyor. Peki, Karaman Toki Organize Sanayi kurası ne zaman?

Afyon Çimento'nun Güvenevler'deki fabrikasının imar planı değişti!

Afyon Çimento Sanayi'nin Güvenevler'de yer alan ve faaliyetine son verdiği fabrikasının imar planı konut ve ticari imara dönüştürüldü.

Mehmet Emin Birlikti: Afyon modern bir sanayi sitesi kazanacak!

Kocatepe Gazetesi muhabiri Burçin Aydın, Afyonkarahisar Esnaf Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı, M. Emin Birliktir, Afyon Modern Küçük Sanayi Sitesi’ne yönelik son gelişmeleri konuştu. İşte o haber...

Afyon Çimento 2015 yılı finansal raporlar!

Afyon Çimento Sanayi T.A.Ş., 2015 yılına ait bağımsız denetimden geçmiş finansal raporlarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Şirketten KAP'a bildirilen 2015 yılı raporları şöyle...

Afyon TOKİ Merkez Zafer Mahallesi 2016 kura çekilişi!

Afyon TOKİ Merkez Zafer Mahallesi 2016 kura çekilişi kapsamında başvurular tamamlandı. Aylık taksitlerin 238 TL'den başladığı projede 240 aya kadar vade uygulanıyor.

Afyon 1. Küçük Sanayi Sitesi'nin taşınacağı alanın imar planı askıda!

Afyon Belediye Meclisi'nde alman karar sonrasında Konya yolunda bulunan ve sanayi sitesi alanı olarak tespit edilen arazi, İmar Müdürlüğü'nde askıya çıkarıldı.

afyon toki sanayi sitesi projeleri Haberi

afyon toki sanayi sitesi projeleri

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyonkarahisar projesi için düğmeye bastı.

TOKİ'nin Afyonkarahisar Dinar projesinde toplam 65 adet küçük sanayi yapısı yer alacak. Projede sanayi yapılarının yanı sıra altyapı ve çevre düzenlemesi işi de yer alıyor.

TOKİ'nin Afyonkarahisar Dinar projesinin ihalesi yarın saat 11:30'da gerçekleştirilecek.TOKİ'nin Afyonkarahisar Dinar projesinin 500 takvim gününde tamamlanması planlanıyor. 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesindeki ihale ilanı şu şekilde:

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesindeki ihale ilanı şu şekilde:


İKN    :    2022/657606 
1-İdarenin
a) Adı    :    T.C. ÇEVRE, ŞEHİRCİLİK VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ BAKANLIĞI TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI
b) Adresi    :    Bilkent Plaza B1 Blok 06800 Bilkent ÇANKAYA/ANKARA
c) Telefon ve faks numarası    :    3125652000 - 3122667748
ç)...