06 / 05 / 2024

Afyonda battı çıktı projesi hayata geçirilecek

Afyonda battı çıktı projesi hayata geçirilecek

Yaptığı milyonlarca liralık yatırım ve eserlerle kendisini adeta Afyonkarahisar’ın gelişimine adayan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, şehir trafiğini rahatlatma adına kavşaklarda battı çıktı projesini hayata geçiriyor.

Mersin'in üçüncü battı-çıktı projesi yolda!

Mersin Büyükşehir Belediyesi ulaşımda çağ atlattığı Mersin’de bir ulaşım projesi daha hayata geçiriyor.

Hatay'a yeni battı-çıktı kavşak!

Hatay Büyük Şehir Belediyesi tarafından İskenderun kent trafiğine kalıcı çözüm bulmak amacıyla başlatılan yeni battı-çıktı kavşak projesi start aldı.

Aksaraylı esnaflar kepenk kapatacak!

Aksaray Belediyesi tarafından başlatılan Battı, çıktı projesinin yanlış zamanlama hatası olduğunu belirten sanayi esnafı, kepenk kapatacaklarını belirtti.

İskenderun battı-çıktı projesi bisikleti kapsamalı!

Mimar Bahadırlı, “Şehir içi trafiğini yan yollarla düzenlerken, transit yoldan ayırırken yaya ve bisiklet trafiğini de dikkate alıp orada çözmek lazım. Onu da İskenderun´a kazandırmak lazım” dedi.

Mardin'de altyapı projeleri için ilk kazma vuruldu!

Mardin Büyük Şehir Belediyesi ve Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yeni projeler şehirde start aldı. 4 battı-çıktı ile 2 tane çevre yolu yatırımı hayata geçiriliyor.

Uşak'taki Stadyum battı çıktı projesi açıldı!

Uşak’ta Stadyum battı çıktı projesi halkın kullanımına açıldı. Stadyum battı çıktının resmi açılışını Mart ayında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yapacak.

Gaziemirliler yeni alt geçit istiyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı battı çıktıların aynısının bu yolun uzantısında bulunan Yeşillik Caddesi'ne yapılmaması tepkilere neden oluyor.

Uşak'ın yeni battı çıktı kavşağı açıldı!

Uşak'ta şehrin içinden geçen E96 karayolunda yaşanan trafik yoğunluğunu rahatlatmak amacıyla belediye tarafından yapımına başlanan battı-çıktı kavşakların ikincisi de trafiğe açıldı.

Uşak Stadyum Battı Çıktı Projesi'nde sona gelindi!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Stadyum Battı Çıktı inşaatında çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü söyledi.

Hatay Kavaslı Battı-Çıktı Projesi gün sayıyor!

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hatay kent merkezinin trafiğini rahatlatacak Kavaslı Battı-Çıktı Projesi’nde gerçekleştirilen asfalt çalışmalarına yerinde inceledi.

Uşak'taki Stat Battı Çıktı projesinde sona gelindi!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan “Yeni Uşak” sloganıyla çıktıkları yolda saat kavramını unuttuklarını iletirken, “Kentimizin güzel geleceği için saat gözetmeksizin çalışıyoruz” ifadesini kullandı.

Nurullah Cahan: Uşak, kentsel dönüşümle gelişecek!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, şehir içi trafiği için 2. Battı çıktı projesine başladıklarını da söyleyerek, "Bunu sadece battı çıktı olarak düşünmeyin. Şehrin siluetini de değiştiriyoruz. Çünkü ışıklandırma modellerimiz var ve yan yolları da genişletiyoruz" dedi.

Uğur Mumcu Battı Çıktı Projesi'nde kazık çalışmaları başlıyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), Defne ilçesinde yoğun trafik akışına sahip bir bölge olan Uğur Mumcu Bulvarı’nda araç ve yaya trafiğini rahatlatmaya yönelik başlatılan battı çıktı projesi hız kesmeden devam ediyor.

Afyonda battı çıktı projesi hayata geçirilecek Haberi

Afyonda battı çıktı projesi hayata geçirilecek

Afyonkarahisar tarihinde bir ilk olacak battı çıktıların, özellikle kavşaklar ve ana arterlerdeki trafik yoğunluğunu büyük ölçüde rahatlatması bekleniyor.


“Her yıl bir kavşağa battı çıktı” yapmayı hedefleyen Afyonkarahisar Belediyesi bu yıl içerisinde Maliye Kavşağında, 2017 yılında Stadyum Kavşağında, 2018 senesinde Jandarma Kavşağında, 2019 yılında ise Karayolları Kavşağında battı çıktı projelerini hayata geçirmeyi hedefliyor.


2 metre 25 cm çapında yağmur suyu boruları döşenecek


Konuyla ilgili Belediye Meclisinde açıklamalarda bulunan Başkan Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar’ın trafik sorununu çözmek için bir dizi çalışma içerisinde olduklarını kaydetti. Başkan Çoban battı çıktı projeleri ile ilgili şu bilgileri aktardı; “ Çalışmalarımıza bu sene Maliye Kavşağı’ndan başlıyoruz.  2017 yılında Stadyum Kavşağı, 2018 senesinde Jandarma Kavşağı, 2019 yılında da Karayolları Kavşağında battı çıktı projeleri yapacağız. Bu sene yine Stadyum Kavşağı ve Jandarma...