05 / 05 / 2024

Afyonkarahisar arazi

Afyonkarahisar arazi

Afyonkarahisar Defterdarı Yaşar Kısa, yaptığı yazılı açıklamada, satın almak isteyenlerin mesai saatleri içerisinde Defterdarlık Milli Emlak Müdürlüğüne başvurarak satış şartnamelerini inceleyebilecekleri ve bilgi alabileceklerini belirtti.

İzmir ve Afyonkarahisar'da 21 adet arsa ve arazi satılıyor! Gayrimenkul arayanlara müjde! 

İzmir ve Afyonkarahisar'da yer alan 21 adet arsa ve arazi satılıyor. Peki satışa sunulan arsa ve arazilerin büyüklükleri ve fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Milli Emlak arsa satışları açıklandı: İki ilde 4 arsa ile 3 arazi satılacak! 

Trabzon Araklı ve Afyonkarahisar Evciler'de yer alan 3 arsa ile 4 arazi satılıyor. Milli Emlak arsa satışları açıklandı. İşte tüm detaylar...

Milli Emlak ihale: 3 ildeki 31 arsa ve arazi, 8 taksit fırsatıyla satılıyor! 

Afyonkarahisar İscehisar'da, Düzce Akçakoca'da ve Bursa'da yer alan 31 arsa ve arazi 8 taksitle satılıyor. İşte detaylar...

İki ildeki 38 adet arsa ve arazi 8 taksitle satılıyor! Milli Emlak'tan Nisan fırsatı!

Afyonkarahisar Çay'da ve Kırklareli Vize'de yer alan 38 adet arsa ve arazi 8 taksit fırsatıyla satılıyor. Peki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

5 ilde arazi toplulaştırması kararı!

Bugünkü 31614 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararı'na göre Afyonkarahisar, Sivas, Iğdır, Manisa ve Bilecik'te bazı yerlerde arazi toplulaştırması kararı alındı.

Afyonkarahisar Sinanpaşa'da arazi kavgası: 6 yaralı!

Afyonkarahisar Sinanpaşa'da aralarında husumet olduğu iddia edilen iki aile arasında yaşanan silahlı kavgada 6 kişi yaralandı.

Afyonkarahisar'da arazi kavgası: 2 ölü, 1 yaralı!

Afyonkarahisar'da 2 kişinin hayatını kaybettiği, 1 kişinin yaralandığı silahlı kavgada gözaltına alınan 4 şüpheliden 3'ü için tutuklama kararı verildi.

Afyonkarahisar'da arazi kavgası:1 yaralı!

Afyonkarahisar'a bağlı, Bolvadin ilçesinde akrabalar arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada 1 kişi ağır yaralandı.

Afyonkarahisar'daki arazi kavgasında baba ile oğlunu öldüren zanlı tutuklandı!

Afyonkarahisar Dinar'da arazi meselesinden çıkan silahlı kavgada baba ile oğlunu öldüren zanlı tutuklandı.

Afyonkarahisar'daki arazi kavgasında baba ile oğlu öldü!

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde arazi meselesinden çıkan silahlı kavgada baba ile oğlu yaşamını yitirdi...

Afyonkarahisar'da arazi kavgası: Eski muhtar kayınbiraderini öldürdü!

Afyonkarahisar Ali İhsan Paşa Mahallesi'nde eski mahalle muhtarı, arazi anlaşmazlığı sebebiyle tartıştığı kayınbiraderini silahla vurarak öldürdü.

Afyonkarahisar'da arazi kavgası: 2 ölü!

Afyonkarahisar'da 2 kardeşin arasında, arazi anlaşmazlığı yüzünden kavga yaşandı. M.D. ve A.D. adlı kardeşler, Mustafa Sağlam ve Servet Sağlam kardeşleri tüfekle vurarak öldürdü.

Afyonkarahisar Bayat'ta arazi toplulaştırması yapılacak!

Afyonkarahisar'a bağlı Bayat İlçesi Merkezinde Arazi Toplulaştırması ve Tarla İçi Geliştirme kararı alındı. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı..

Afyonkarahisar arazi Haberi

Afyonkarahisar arazi

Afyonkarahisar Defterdarlığı, aralık ayı içerisinde 79 hazine arazisi ve arsasının satışa çıkarıldığı bildirildi.


Afyonkarahisar Defterdarı Yaşar Kısa, yaptığı yazılı açıklamada, satın almak isteyenlerin mesai saatleri içerisinde Defterdarlık Milli Emlak Müdürlüğüne başvurarak satış şartnamelerini inceleyebilecekleri ve bilgi alabileceklerini belirtti.


Açıklamada, satışa çıkarılan mülkiyeti Maliye Hazinesine ait 79 taşınmazın Erenler Mahallesi, Beyyazı, Çayırbağ, Sülün, Çıkrık, Gebeceler, Işıklar ve Salar Beldeleri ile Kızıldağ köyü sınırları içerisinde bulunduğu, tapudaki vasıflarının daha çok arsa olduğunu vurgulayan Kısa, söz konusu arsaların imardaki konumunun ise konut alanı, küçük sanayi alanı, akaryakıt istasyonu, konut dışı kentsel çalışma alanı, hayvan üretim çiftliği olarak ayrıldığı, 8'nin de imarsız olduğunu kaydetti.


İhalelerin 16, 17 ve 18 Aralıkta üç gün süresince yapılacağını belirten Kısa. açıklamasını şöyle tamamladı:


''İhaleye çıkarılan arsa ve arazilerin en küçüğünün yüzölçümü...