19 / 05 / 2024

Türkiye'deki bu ilden 45 bin TL'ye tam tamına 1 dönüm arazi alabilirsiniz! 

Türkiye'deki bu ilden 45 bin TL'ye tam tamına 1 dönüm arazi alabilirsiniz! 

Yeni bir arsa ya da arazi yatırımı yapmak isteyenler hangi bölgeleri tercih etmeleri gerektiğini araştırırken, toprak yatırımcısı ve danışmanı Aksel, Afyonkarahisar bölgesinde dönümü 45 bin ile 70 bin TL arasında tarla alınabilecek bazı köyleri paylaştı. İşte o paylaşım...



Piyasalarda sert rüzgarlar eserken, yatırımcılar da yönlerini arsaya çevirdi. Türkiye'de özellikle geçtiğimiz 2023 yılının Ocak ayından sonra arsa satış hacminde en yüksek seviyelere gelinirken geçtiğimiz sene de konut dışı satışlarda' yüzde 58.44'lük oranla adeta yeni bir rekor kırılmıştı.

Yüksek konut fiyatları arsa ve arazinin yıldızını giderek daha da parlatırken yeni bir arsa ya da arazi almak isteyen yatırımcılar da hangi bölgeleri tercih etmeleri gerektiği ile ilgili araştırmalar yapıyor.

Toprak yatırımcısı ve danışmanı 40,4 bin takipçili Aksel isimli kullanıcı, https://twitter.com/_ichimoku_ X sosyal medya hesabından arsa ve arazi yatırımı ile ilgili çok önemli bir paylaşım yaptı. Aksel paylaşımında Afyonkarahisar bölgesinde dönümü 45 bin ile 70 bin TL arasında tarla alınabilecek bazı köyleri paylaştı.

Sosyal medyada Aksel kullanıcı adıyla yatırım tavsiyelerini açıklayan Aksel isimli kullanıcının paylaşımı şu şekilde:

Afyonkarahisar bölgesinde dönümünü 45 bin ile 70 bin TL arasında tarla alabileceğiniz bazı köyleri 2 post halinde sizlerle paylaşıyorum.

Afyon genel olarak gelişim bakımından ülkemizin batı kısmında en yavaş gelişen şehirlerin başında geliyor fakat az paraya uzun vade yatırım yapmak isteyenler için uygun bir yer.

Diğer bölgelerde olduğu gibi bu bölgede de alım yapılan tarlalar her türlü enflasyon üstü getiri sağlamış ve pazar kazandırmış bölgeler.

Bu bölgeden 5 tapu alıp 3 tanesini satmış durumdayım, borsada olduğu gibi bir nevi trade ettim. Halen elimde 2 tapu var dönümünü 2 bin TL’ye almıştım.

Bölgeler şu şekilde.(http://1.Post)

-Dazkırı İlçesi:

Yukarıyenice Köyü.
Kızılören Köyü.
Bozan Köyü.
——————————————————
-İhsaniye:

Yaylabağı Köyü.
Muratlar Köyü.
Gazlıgöl Bld.

——————————————————

-Sandıklı.

Ekinhisar Köyü.
Örenkaya Köyü.

——————————————————

-Başmakçı:

Yaka Köyü.

——————————————————

-Sultandağı:

Dereçine 
Çamözü
Yeşilçiftlik

 

İşte paylaşıma gelen yorumlar...

 

 

Emekli ikramiyelerinde bu tarih ve saate dikkat! Erken davranan ikramiyeyi kapacak!

Belediye Norveç'teki binanın çatısı 'komşuların içini kararttığı' için çim ve çiçekten yapılmasını şart koştu!

Konut fiyatlarındaki artış yabancıyı da vurdu! İstanbul'da yabancıya satış yüzde 67 düştü! 


Geri Dön