27 / 04 / 2024

Afyonkarahisar ATSO eski binası neden yıkıldı

Afyonkarahisar ATSO eski binası neden yıkıldı

ATSO eski binası 4 Eylül'e kadar tahliye edilecek, 5 Eylül'de yıkılacak Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında, "çürük yapı" olarak tespit edilen Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası'nın eski binasında yıkım çalışmaları 5 Eylül'de başlayacak.

Afyonkarahisar'da arazi kavgası: Eski muhtar kayınbiraderini öldürdü!

Afyonkarahisar Ali İhsan Paşa Mahallesi'nde eski mahalle muhtarı, arazi anlaşmazlığı sebebiyle tartıştığı kayınbiraderini silahla vurarak öldürdü.

Kütahya-Eskişehir-Afyonkarahisar YHT projesine ilişkin 4 soru mecliste!

Kütahya-Eskişehir-Afyonkarahisar Yüksek Hızlı Tren projesi meclis gündemine taşındı. CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap, projenin ne zaman tamamlanacağını Bakan Turhan'a sordu...

Eskişehir-Afyonkarahisar yoluna ilişkin 5 soru mecliste!

Eskişehir-Afyonkarahisar yolunun iyileştirilmesi hususu meclis gündemine taşındı. İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Arslan Kabukcuoğlu konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Afyonkarahisar Belediye Oteli binası yıkılıyor!

Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinde hayata geçirilen kent meydanı projesi kapsamında yıkım çalışmaları başladı. proje kapsamında eski Belediye Oteli binası yıkılıyor.

ÖİB 6 ildeki 24 gayrimenkulü özelleştiriyor!

ÖİB tarafından Afyonkarahisar, Amasya, Eskişehir, Erzurum, Kastamonu ve Tokat'taki 24 gayrimenkulü satış usulü ile özelleştiriyor...

Afyonkarahisar için 73 milyon liralık 49 proje!

Eskişehir İller Bankası A.Ş. Bölge Müdürü Murat Karaçam, Afyonkarahisar için 49 projenin hayata geçirileceğini müjdeledi. Projeler için 73 milyon lira harcanacak.

YHT ile Eskişehir Antalya’ya bağlanacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan Eskişehir Valisi Azmi Çelik’i ziyaret etti. Arslan, ziyereti sırasında ''Eskişehir’i Afyonkarahisar üzerinden Antalya’ya yani Akdeniz’e bağlayacağız'' dedi.

Afyon'daki eski Zübeyde Hanım Doğum Hastanesi eğitim tesisi olacak!

Afyonkarahisar Belediye Meclisi, eski Zübeyde Hanım Doğum ve Çocuk Hastanesi’nin bulunduğu alanda imar plan tadilatına gitti.

Antakya'daki ATSO binasının inşaatı devam edecek mi?

Tüm itirazlara rağmen Günyazı bölgesindeki yeni arsa dururken, eski yerine yapılan ATSO hizmet binasının temelinde yaşanan sorun kafaları karıştırdı. Muhalif üyelerin "inat binası" adını taktığı inşaatın kaderi ile ilgili kafalarda bir sürü soru işaretleri oluştu.

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nün eski binası yıkıldı!

Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü eski hizmet binasında yıkım çalışmaları tamamlandı.

Afyonkarahisar Cumhuriyet Gençlik Merkezi'nde son durum!

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın ikinci dönem seçim projelerinden olan eski SSK Hastanesi'nin bulunduğu alana yapılması planlanan Cumhuriyet Mahallesi Spor Salonu ve Gençlik Merkezinde çalışmalar süratle devam ediyor.

Afyonkarahisar Dinar'da icradan 10.9 milyon TL'ye satılık 10 arsa!

Dinar İcra Dairesi, Afyonkarahisar İli, Dinar İlçesi, Kınık Köyü'nde bulunan 2 tane eski fabrika binasını ve 9 adet tarlayı satışa çıkardı. 16 Ağustos Salı günü ihale edilecek taşınmazların toplam satış bedeli 10 milyon 908 bin 504 TL olarak belirlendi

Afyonkarahisar Atatürk Stadı'nda yıkım başladı!

Afyonkarahisar Atatürk Stadyumu'nda TOKİ'ye devredilen yerlerde yıkım işlemleri başladı. Eski Tenis Kortlarının yanında bulunan soyunma odaları binası çok kısa sürede yıkıldı.

Afyonkarahisar ATSO eski binası neden yıkıldı Haberi

Afyonkarahisar ATSO eski binası neden yıkıldı

ATSO eski binası 4 Eylül'e kadar tahliye edilecek, 5 Eylül'de yıkılacak Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında, "çürük yapı" olarak tespit edilen Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası'nın eski binasında yıkım çalışmaları 5 Eylül'de başlayacak. Binanın kiracılarının 4 Eylül'e kadar işyerlerini boşaltmaları gerekiyor. 

ATSO'dan yapılan açıklamada 2. 

Dumlupınar Caddesi'nde bulunan ATSO eski binasıyla ilgili süreç hakkında bilgiler verildi. ATSO'dan yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi: 


34 YAŞINDAKİ BİNA RİSKLİYDİ 

Kamuoyunun yakında bildiği üzere eski yönetmeliklere göre yapılmış ve afet riski taşıyan yapıların afete dayanıklı olarak yeniden inşasını amaçlayan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yürütülen Kentsel Dönüşüm Projesi şehrimizde de uygulanmaktadır. 

Mülkiyeti Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odamıza ait olan Dumlupınar Mahallesi 2. Caddesi Mo:8 adresi, 1 pafta, 387 Ada, 4 parsel de bulunan 392,70 m2 yüzölçümlü arsa üzerinde...