06 / 05 / 2024

afyonkarahisar belediyesi toki kurası

afyonkarahisar belediyesi toki kurası

Afyonkarahisar Belediyesi'nin girişimleriyle Toplu Konut İdaresi tarafından alt gelir grubuna yönelik yapılan ve yoğun talep nedeniyle 255 konuttan 432 konuta çıkartılan 2. Ebap Toplu Konut Projesi'nin kura çekimi yarın gerçekleşbirilecek.

Afyonkarahisar TOKİ kurası 11 Mart'ta yapılacak!

Afyonkarahisar Belediyesi'nin girişimleriyle Toplu Konut İdaresi tarafından alt gelir grubuna yönelik yapılması planlanan ve yoğun talep nedeniyle 255 konuttan 432 konuta çıkartılan 2. Etap Toplu Konut Projesi'nin kura çekimi 11 Mart Çarşamba günü gerçekl

O ilde 2 adet 4+1 konut satılıyor! Ev alacaklara son dakika müjdesi! 

Afyonkarahisar Belediyesi, Afyonkarahisar ili, Merkez ilçesi, Çetinkaya Mahallesinde yer alan 2 adet 4+1 konutu satıyor. Peki Afyonkarahisar'da yer alan konutların fiyatları ne kadar? İşte merak edilenler...

Bir şehirde daha toplu taşımaya zam geldi: Yüzde 80 zam

Afyonkarahisar Belediyesi, toplu ulaşım ücretlerine yüzde 80 zam yaptı. Zammın ardından 5 lira 50 kuruş olan nakit biniş ücreti 10 liraya çıktı. 

O ilde 15 adet iş yeri satılıyor! İhalesi 19 Ekim'de! 

Afyonkarahisar Belediyesi, Afyonkarahisar ili, Merkez ilçesi, Eşrefpaşa Mahallesi'nde yer alan 15 adet dükkanı satıyor. İşte ayrıntılar..

Afyonkarahisar'da kentsel dönüşüm krizi!

Afyonkarahisar Belediyesi ve TOKİ tarafından hayata geçirilecek Mısri Mahallesi-İmaret Camii ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi için Danıştay'dan yürütmeyi durdurma kararı geldi. Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek duruma tepki gösterdi.

Arnavutköy Belediyesi TOKİ'ye arazi mi sattı?

Arnavutköy Belediyesi, 2015 yılında Kanal İstanbul’un merkezindeki 100 arazisini 150 milyon TL bedelle TOKİ’ye satmıştı. İddialara göre TOKİ arazi ücretini Belediye'ye ödemedi

Afyonkarahisar Belediyesi'nden 8.3 milyon TL'ye satılık 7 gayrimenkul!

Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı, Afyonkarahisar ili, Merkez ilçesi, Ali Çetinkaya Mahallesi, 797 ada, 112 parselde, AFDORA Sitesinde, B blokta yer alan 7 gayrimenkulü 8 milyon 290 bin TL'ye satıyor. 

Çeşme Belediyesi TOKİ'den 709 bin TL'ye arsa aldı!

Çeşme’de ilçenin ilk kapalı pazar yeri projesini hayata geçirmek için harekete geçen Başkan Ekrem Oran, “Tamamen Çeşme Belediyesi’nin imkânları ile yapılacak Pazar yerinin arazisini 709.000 TL bedelle satın aldık. Çok yakın zamanda Reisdere Kapalı Pazar Yeri yapımına başlıyoruz" dedi.

Afyonkarahisar Belediyesi'nden kiralara 3 ay erteleme!

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, yeni tip koronavirüs salgını sebebiyle iş yerini kapatmak zorunda kalan ve belediyenin kiracısı konumundaki esnafta 3 ay süreyle ücret alınmayacağını duyurdu.

Apartman yöneticilerine asansör eğitimi!

Afyonkarahisar Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü tarafından apartman yöneticileri için asansör kullanımı ve denetimleri ile yönetmelikler hakkında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi...

Afyonkarahisar İscehisar TOKİ başvuru tarihleri!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyonkarahisar İscehisar projesinde yer alan 11 adet konut bugün itibariyle satışa çıktı.

Afyonkarahisar Dinar TOKİ başvuru tarihleri!

Afyonkarahisar Dinar TOKİ başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projede toplam 37 konut bulunuyor.

Afyonkarahisar Bayat TOKİ başvuruları başlıyor!

Afyonkarahisar Bayat TOKİ projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıkıyor.

Afyonkarahisar Dinar TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyonkarahisar Dinar projesi için başvurular başladı.

afyonkarahisar belediyesi toki kurası Haberi

afyonkarahisar belediyesi toki kurası

Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenecek kura çekiminde, gazeteciler ve Afyonkarahisar Belediyesi personelinin de yer aldığı 215 konut ile Defterdarlık personeli için yapılacak 217 Adet Toplu Konut Projesinin konut belirleme kuraları çekilecek. Geçen dönem Toplu Konut İdaresi aracılığıyla alt gelir grubuna mensup 250 vatandaşın ev sahibi olmasını sağlayan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, ikinci dönemi için yine alt gelir grubuna "300 adet" toplu konut vaadinde bulunmuştu. İkinci döneminde henüz bir yılını doldurmadan bu vaadini gerçekleştirmek için çalışmalara başlayan Başkan Çoban'ın Toplu Konut İdaresi ile görüşmesinin ardından geçen yıl Aralık ayında ön talep başvuruları alınmıştı. 


580 KİŞİ KURAYA KATILACAK 


Ali Çetinkaya Mahallesi'nde yapılacak proje için başlangıçta 255 adet olarak belirlenen konut sayısı, yoğun talep nedeniyle 432'ye çıkartılarak, hem daha çok insanın ev sahibi olması...