03 / 05 / 2024

Afyonkarahisar defterdarlığı arsa ihalesi

Afyonkarahisar defterdarlığı arsa ihalesi

Afyonkarahisar Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından Demirçevre Köyü'nde yer alan 2 arsa ihale ile satılıyor..

İzmir ve Afyonkarahisar'da 21 adet arsa ve arazi satılıyor! Gayrimenkul arayanlara müjde! 

İzmir ve Afyonkarahisar'da yer alan 21 adet arsa ve arazi satılıyor. Peki satışa sunulan arsa ve arazilerin büyüklükleri ve fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Arsa yatırımı yapmak isteyenler dikkat! Satış fiyatını duyan inanamadı! Hemen göz atın!

Yayınlanan arsa ihalelerini yakından takip eden yatırımcılar Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün Eylül ayındaki yeni ihale ilanlarını da merakla bekliyor. Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de Afyonkarahisar'da arsa satıyor.

O ilde 115 bin 600 TL'ye satılık arsa! İhalesi 6 Eylül'de!

Yatırımcıların merakla beklediği Eylül ayı ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden yayımlamayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Afyonkarahisar'daki arsa için satış ihalesi gerçekleştiriyor.

O ilde 53 bin liraya konut alanı imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın! 

Yatırımcılar tarafından merak edilen ve araştırılan yeni ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden peş peşe yayımlamaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Afyonkarahisar'daki arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Afyonkarahisar'da 4.2 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat ihalesi!

Afyonkarahisar Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü 4 milyon 242 bin 676 TL bedelle arsa karşılığı inşaat yaptıracak.

Afyonkarahisar'da 7.4 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Afyonkarahisar Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü'nde yer alan 2 adet arsa toplamda 7 milyon 452 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı. Satışa konu olan arsaların ihalesi 2 Nisan 2019 tarihinde gerçekleştirilecek. 

Malatya Defterdarlığı'ndan 77 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat ihalesi!

Malatya Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından, arsa karşılığı inşaat ihalesi yaptırılacak. İşin bedeli 77 milyon 67 bin TL olarak belirlendi. 

Mardin Defterdarlığı'ndan arsa karşılığı inşaat ihalesi!

Mardin Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü, arsa karşılığı inşaat işini ihale edecek. İşin ihale bedeli 13 milyon 131 bin TL olarak belirlendi.

Kırşehir Defterdarlığı'ndan arsa karşılığı inşaat ve inşaat karşılığı arsa ihalesi!

Kırşehir Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Kırşehir'in Merkez ilçesinde 8 milyon 700 bin TL'ye arsa karşılığı inşaat yaptıracak ve 17 milyon 575 bin TL'ye inşaat karşılığı arsa ihale edecek.

Uşak Defterdarlığı arsa karşılığı inşaat yapım ihalesi 1 Ağustos'ta!

Uşak Defterdarlığı arsa karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İhale 1 Ağustos'ta Uşak Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü Makam Odasında yapılacak..

Kayseri Defterdarlığı arsa karşılığı okul yaptırıyor!

Kayseri Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından Melikgazi ve Akkışla'da yapılacak okul inşaatına karşılık 26 arsa veriliyor. İhale 2 Ağustos'ta gerçekleşecek...

Bursa Defterdarlığı'ndan satılık arsa! 8,6 milyon TL'ye!

Bursa Gürsu Zafer Mahallesi'nde yer alan arsa Bursa Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından satılıyor. Arsanın toplam tahmini bedeli 8 milyon 618 bin 112 TL olarak belirlendi. 

Afyonkarahisar'da 3.5 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Afyonkarahisar İli, Merkez İlçesi Susuz Köyü, Bozyer Mevkii'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 3 milyon 536 bin 471 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Afyonkarahisar defterdarlığı arsa ihalesi Haberi

Afyonkarahisar defterdarlığı arsa ihalesi

Afyonkarahisar Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından Demirçevre Köyü'nde yer alan 2 arsa ihale ile satışa sunuluyor. Toplam muhammen bedeli 5 milyon 904 bin TL olarak belirlenen arsa için ihale 21 Mart'ta yapılacak.

TAŞINMAZLAR SATILACAKTIR

Afyonkarahisar Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğünden:

SATIŞA ÇIKARILACAK TAŞINMAZ MALLARIN

Yukarıda niteliği, tahmini bedeli ve geçici teminat tutarı belirtilen, mülkiyeti Hazineye ait 2 adet taşınmazın (1 ve 2. Sıra) satış ihalesi 2886 sayılı Kanunun 45. maddesi gereğince "Açık Teklif Usulü" ile hizasında belirtilen tarih ve saatte Defterdarlık Milli Emlak Müdürlüğü ihale odasında teşekkül edecek Komisyon huzurunda yapılacaktır.

1 - İhale ile ilgili şartname ve ekleri mesai saatleri içerisinde Milli Emlak Müdürlüğünde bedelsiz olarak görülebilir.

2 - İhaleye katılacak isteklilerin aşağıda belirtilen belgeleri ihale başlama saatine kadar İhale Komisyon Başkanlığına teslim etmeleri...