28 / 04 / 2024

O ilde 115 bin 600 TL'ye satılık arsa! İhalesi 6 Eylül'de!

O ilde 115 bin 600 TL'ye satılık arsa! İhalesi 6 Eylül'de!

Yatırımcıların merakla beklediği Eylül ayı ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden yayımlamayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Afyonkarahisar'daki arsa için satış ihalesi gerçekleştiriyor.



Yeni bir arsa almak isteyenler tarafından yakından takip ettiği Eylül 2022 ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden son sürat yayınlayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün merakla beklenen yeni ihale ilanı da Eylül ayı itibariyle yayımlamaya başladı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi web sitesindeki ihaleler arasında Afyonkarahisar ili, Merkez ilçesindeki konut alanı imarlı arsa da yer alıyor. 

O ilde 115 bin 600 TL ye satılık arsa! İhalesi 6 Eylül de!

Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesinde yer alan bilgiye göre, satışa çıkarılan konut alanı imarlı arsa Afyonkarahisar ili, Merkez ilçesi, Sülümenli - Altındağ Mahallesi'nde bulunuyor.

İhale tarihi de resmi olarak duyurulan konut alanı imarlı arsanın taşınmaz numarası 03010109278 olarak açıklandı. Yine verilen detaylara göre, söz konusu imarlı arsanın yüz ölçümü 1.155 metrekare.


Geri Dön