29 / 04 / 2024

afyonkarahisar dinar kentsel dönüşüm

afyonkarahisar dinar kentsel dönüşüm

Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar Kentsel Dönüşüm projesi adı altında Suçıkan Mahallesine Gaziantep Şahinbey ve Rize Çamlıhemşin modelinde ev yapmak için eski evlerin yıkımının başladığını söyledi.

Dinar'da kentsel dönüşüm projesine başlanacak!

Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar’ın uzun bir süredir dile getirdiği Gaziantep Şahinbey ve Rize Çamlıhemşin modelindeki konutların yapılması için ilk icraat başladı..

Afyonkarahisar'da kazıda bulunan çömleklerden birinde insan kemikleri çıktı!

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde yapılan bir inşaat sırasında, TOKİ Mahallesi'nde bulunan bir arsada Roma dönemine ait olduğu düşünülen bir lahit keşfedildi. 

TOKİ’den Afyonkarahisar Dinar’da 3+1 daire fırsatı! 3 bin 187 TL taksitle!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Afyonkarahisar Dinar 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Afyonkarahisar Dinar projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Afyonkarahisar Dinar 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ'den Afyonkarahisar'a sanayi sitesi müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyonkarahisar Dinar projesi için düğmeye bastı. İşte proje ile ilgili merak edilen detaylar...

Afyonkarahisar'da kentsel dönüşüm krizi!

Afyonkarahisar Belediyesi ve TOKİ tarafından hayata geçirilecek Mısri Mahallesi-İmaret Camii ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi için Danıştay'dan yürütmeyi durdurma kararı geldi. Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek duruma tepki gösterdi.

Ahmet Akın: Afyonkarahisar'ın kentsel dönüşüme ihtiyacı var!

Afyonkarahisar'da Yaşanabilir Kentsel Dönüşüm toplantısına katılan CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın kentteki dönüşüm projeleriyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

TOKİ Afyonkarahisar 3 yeni okul ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyonkarahisar Basmakçı, Çay ve Dinar'da 3 yeni okul inşa etmek için düğmeye bastı.

Afyonkarahisar kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, Afyonkarahisar'da kentsel dönüşüm uygulanacak mahallenin sakinleriyle buluştu

Afyonkarahisar'da kentsel dönüşüme tepki!

CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Yalçın Görgöz, kentte Mısri Mahallesi-İmaret Camii ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde, vatandaşların verilen metrekare fiyatlarına tepki gösterdiğini dile getirdi. CHP’li Görgöz, “Biz halkımızın malını, mülkünü kimseye peşkeş çektirmeyeceğiz” dedi.

Afyonkarahisar'daki arazi kavgasında baba ile oğlunu öldüren zanlı tutuklandı!

Afyonkarahisar Dinar'da arazi meselesinden çıkan silahlı kavgada baba ile oğlunu öldüren zanlı tutuklandı.

Afyonkarahisar'daki arazi kavgasında baba ile oğlu öldü!

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde arazi meselesinden çıkan silahlı kavgada baba ile oğlu yaşamını yitirdi...

Dinar'daki kavgada ölen inşaat işçisi toprağa verildi!

Afyonkarahisar Dinar'da inşaatta çalışan işçiler ile inşaata komşu olan bir evde yaşayan aile arasında çıkan kavgada yaşamını yitiren inşaat işçisi Özkan Tokay toprağa verildi.

TOKİ Afyonkarahisar Dinar 2020 başvuruları 30 Haziran'da sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyonkarahisar Dinar 2020 projesinde yer alan konutlar için son başvuru tarihi 30 Haziran 2020 olarak belirlendi.

Afyonkarahisar'da istimlak edilen bina yıkıldı!

Afyonkarahisar’da Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, belediye meclis üyeleri Abdullah Yıldız ve Veli Özcan ile birlikte Cumhuriyet Meydanında yapılan çalışmaları kapsamında istimlak edilen binanın yıkım çalışmalarını yerinde inceledi…

afyonkarahisar dinar kentsel dönüşüm Haberi

afyonkarahisar dinar kentsel dönüşüm

Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar'ın uzun bir süredir dile getirdiği Gaziantep Şahinbey ve Rize Çamlıhemşin modelindeki konutların yapılması için ilk icraat başladı. 


Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar Kentsel Dönüşüm projesi adı altında Suçıkan Mahallesine Gaziantep Şahinbey ve Rize Çamlıhemşin modelinde ev yapmak için eski evlerin yıkımının başladığını, Dinar'ın görüntüsünü değiştirecek şekilde lüks konutların bu bölgede yükseleceğini söyledi. 


Dinar Belediyesinden yapılan açıklamaya göre; Dinar'ı yeniden inşaa edeceklerini belirten Başkan Acar, yapacakları iki ayrı model ile Dinar'ın giriş ve çıkış bölümü olan Suçıkan Mahallesi'nin ap ayrı bir görüntüye kavuşacağını kaydetti. 


Belediyenin ve kendisinin bir çok projesi olduğunu da bildiren Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, Bu iki projenin ardından ise, teras evlerin yapılacağını söyledi. 


Belediye Başkanlığının ikinci döneminde gerçekleştireceği bir çok projelerin olduğunu, amaçlarının sadece Dinar'a...