21 / 05 / 2024

afyonkarahisar miraç cami

afyonkarahisar miraç cami

Afyonkarahisar Kanlıca Mahallesi'nde 2012 yılından beri yapımı süren cami ve sosyal alanlarının tamamlanabilmesi için cami cemaati , ihtiyaç olan parayı 41 bin katmer satarak bulmayı hedefliyor..

TOKİ Afyonkarahisar Dazkırı 142 konut ihalesi bugün!

TOKİ Afyonkarahisar İli Dazkırı İlçesi Esentepe Mahallesi 142 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Afyonkarahisar Zafer Mahallesi Konutları'nda kaba inşaat bitti!

TOKİ tarafından Afyonkarahisar Zafer Mahallesi'ne inşa edilen 1073 konut, 2 cami, 3 ticaret merkezin kaba inşaatı bitti. Proje 123 milyon 900 bin liraya hayata geçiyor.

TOKİ’den Afyonkarahisar Bayat’a 94 konut!

TOKİ tarafından Afyonkarahisar’ın Bayat İlçesi’nde inşa edilecek 94 konutun ihalesi yapıldı. 25 Ekim, Salı günü gerçekleşen ihale kapsamında ayrıca cami, ticaret merkezi ile altyapı ve çevre düzenleme işi de yer alıyor.

TOKİ Afyonkarahisar Haydarlı 77 konut ihalesi bugün!

TOKİ Afyonkarahisar İli, Haydarlı Beldesi 77 adet tarımköy konutu, 1 adet cami ve 1 adet büfe inşaatları ile atlyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Afyonkarahisar Dinar satılık!

106 konutluk Afyonkarahisar Dinar TOKİ projesinde 1 cami, 2 ticaret merkezi inşaatları ihalesi yapıldı. İşte, TOKİ Afyonkarahisar Dinar satılık daire seçenekleri..

TOKİ Afyonkarahisar Emekli Konutları'nda çalışmalar hızlandı!

Türkiye Emekliler Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Ahmet Ege, ildeki TOKİ emekli konutları hakkında bilgi verdi. Çalışmaların hızlandığını belirten Ahmet Ege 1073 konutun yanı sıra burada 3 AVM, 2 Cami ve bir okulun yapılacağını belirtti.

TOKİ Afyonkarahisar Dinar 213 konut ihalesi bugün!

TOki Afyonkarahisar İli Dinar İlçesi 213 adet konut, 2 adet ticaret merkezi ve 1 adet cami inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Afyonkarahisar’a 1.073 konut!

TOKİ tarafından Afyonkarahisar’ın Zafer Mahallesi’nde 1.073 konut inşa edilecek. 21 Mart 2016 tarihinde yapılan ihale kapsamında; 1.073 konut ile birlikte 2 cami, 3 ticaret merkezi ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yer alıyor.

Afyonkarahisar Ulu Cami mimarisiyle dikkat çekiyor!

Anadolu'da ahşap direkli camilerin en eskilerinden Afyonkarahisar'daki Ulu Cami, yerli ve yabancı turistlerin en çok ilgi gösterdiği mekanlar arasında yer alıyor.

Afyonkarahisar'da kentsel dönüşümle 2 bin 198 bina yıkılacak!

Afyonkarahisar kent merkezinde iki bölge Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından riskli alan ilan edildi. Mısri Cami bölgesinde 17 hektar, İmaret Cami bölgesinde ise 25 hektar olmak üzere toplam 42 hektarlık alanda kentsel dönüşüm yapılacak.

Afyonkarahisar'da 42 hektar alan dönüşecek!

Afyonkarahisar kent merkezinde iki bölge Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından riskli alan ilan edildi. Mısri Cami bölgesinde 17 hektar, İmaret Cami bölgesinde ise 25 hektar olmak üzere toplam 42 hektarlık alanda kentsel dönüşüm çalışması yapılacak.

Afyonkarahisar'da kentsel dönüşüm ne zaman başlayacak?

Afyonkarahisar'da Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından riskli bölge ilan edilen iki bölgede kentsel dönüşüm uygulanacak. Mısri Cami ve İmaret Cami çevresi olarak adlandırılan iki bölgede toplam 2198 bina kentsel dönüşüm dolayısıyla yıkılacak.

Afyonkarahisar'da kentsel dönüşüm 2017'de başlayacak!

Afyonkarahisar'da Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından riskli bölge ilan edilen iki bölgede kentsel dönüşüm uygulanacak. Mısri Cami ve İmaret Cami çevresi olarak adlandırılan iki bölgede 2198 bina kentsel dönüşüm dolayısıyla yıkılacak.

afyonkarahisar miraç cami Haberi

afyonkarahisar miraç cami

Afyonkarahisar Kanlıca Mahallesi'nde 2012 yılında yapımına başlanan ve inşaatının yüzde 80'i tamamlanan camiyi Ramazan ayına yetiştirmek isteyen cemaat, ihtiyaç olan parayı bulmak için çalışmalarını sürdürüyor.


"Miraç Cami için 41 bin katmer" kampanyası hazırlatan Kanlıca Muhtarı Ahmet Karaali ile Miraç Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ahmet Kalaycı, Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği'ni ziyaret ederek, kampanyaları hakkında bilgi verdi. 


Kanlıca Mahallesi Muhtarı Karaali, caminin, ibadet bölümü dışında sosyal donatılarının da bulunduğunu ve yaklaşık 2 yıldır inşaatın sürdüğünü ifade etti. 


İhtiyaç olan parayı bulabilmek için camide kermes düzenlediklerini ve katmer satışı yaptıklarını anlatan Karaali, hedeflerinin 41 bin katmer satarak camiyi tamamlamak olduğunu söyledi.


Kermesin, cami bahçesinde oluşturulan çadırda açıldığını anlatan Karaali, mahalledeki gönüllü kadınların desteği ile katmer yapımının sürdüğünü kaydetti.


Cami inşaatının büyük bir kısmının kermeslerden elde...