02 / 05 / 2024

Afyonkarahisar OSB

Afyonkarahisar OSB

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Organize Sanayi Bölgesi’nde devam eden asfalt ve kilitli parke çalışmalarını yerinde inceledi.

Afyonkarahisar OSB'de yatırımlarını tamamlayan işletmelere tapuları veriliyor!

Afyonkarahisar'ın İscehisar ilçesinde Organize Sanayi Bölgesi'nde yatırımını tamamlayan işletmelere tapuları verilmeye devam ediliyor.

Afyonkarahisar OSB'ye 1 milyon 600 bin metrekarelik yeni alan ekleniyor!

Afyonkarahisar OSB'ye çok sayıda büyük ve orta ölçekli yatırım talebi geldiğini belirten OSB Başkanı Bekir Yeşilay, talepleri karşılamak amacıyla bölgeyi 1 milyon 600 bin metrekarelik yeni alan ekleyerek büyüteceklerine dikkat çekti.

2017'de 9 OSB'de teknik kolej açıldı!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın çalışmaları neticesinde geçtiğimiz yıl Aksaray, Bursa Kestel, Kayseri, Kırşehir, Manisa (2.etap), Şırnak, Afyonkarahisar, Antalya ve Tokat OSB’lerde Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) eğitim bursu destekli 9 adet teknik kolej kuruldu..

Afyonkarahisar OSB'de icradan 3.4 milyon TL'ye satılık fabrika!

Afyonkarahisar İcra Dairesi, Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan fabrikayı satışa çıkardı. 4 bin 569 metrekare yüzölçümlü fabrikanın toplam satış bedeli 3 milyon 410 bin 195 TL olarak belirlendi.

Afyonkarahisar OSB asfalt çalışmaları incelendi!

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Organize Sanayi Bölgesi’nde devam eden asfalt ve kilitli parke çalışmalarını yerinde inceledi.

Afyonkarahisar OSB'de yatırımlarını tamamlayan işletmelere tapuları veriliyor!

Afyonkarahisar'ın İscehisar ilçesinde Organize Sanayi Bölgesi'nde yatırımını tamamlayan işletmelere tapuları verilmeye devam ediliyor.

Afyonkarahisar'da satılık 5 adet gayrimenkul!

Afyonkarahisar'da bulunan 5 adet gayrimenkul 19 Ağustos 2013 tarihinde açık artırma usulüyle satışa çıkıyor...

Afyonkarahisar'da çıkan yangında 400 dekarlık alan kül oldu!

Afyonkarahisar’ın Çobanlar ilçesinde çıkan arazi yangınında 400 dekarlık buğday ve arpa ekili alan zarar gördü

Milli Emlak'tan Afyonkarahisar'da 3 adet satılık arsa: 6 milyon liraya!

Afyonkarahisar'da bulunan 3 adet arsanın toplam bedeli 6 milyon lira olarak belirlendi. Arsaların satışı 8 Temmuz 2013 tarihinde gerçekleşecek...

Rönesans Holding St. Petersburg'a OSB inşa edecek!

Rönesans Holding St. Petersburg'sa inşa edilecek OSB projesine imza attı...

Afyonkarahisar'da 3 adet satılık arsa: 4 milyon liraya!

Afyonkarahisar'da bulunan 3 adet arsanın toplam bedeli 4 milyon TL olarak belirlendi. Arsalar 3 Temmuz 2013 tarihinde satışa çıkacak...

Yalova'ya 4 OSB ve 2 liman yapılıyor!

Çiçekçilik, turizm, eğitim ve limancılık alanında büyümeyi planlayan Yalova'ya 4 OSB ve 2 liman yapılıyor...

Afyonkarahisar Evciler'de satılık gayrimenkul: 13 bin 200 liraya!

Afyonkarahisar Evciler'de bulunan gayrimenkul 18 Haziran 2013 tarihinde satışa çıkacak...

Afyonkarahisar'da satılık gayrimenkul: 43 bin 900 liraya!

Afyonkarahisar'da bulunan gayrimenkul 18 Haziran 2013 tarihinde satışa çıkacak...

Afyonkarahisar OSB Haberi

Afyonkarahisar OSB

Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay ve işadamları ile birlikte temaslarda bulunan Başkan Burhanettin Çoban, Organize Sanayi Bölgesi’ne 40 bin metrekare kilitli beton parke ve 30 bin metrekare sıcak asfalt çalışması yapıldığını söyledi.


Afyonkarahisar Belediyesi’nin son üç yılda OSB’ne büyük yatırımlar yaptığını kaydeden Başkan Burhanettin Çoban; “Bilindiği gibi Organize Sanayi Bölgesi yatırımları yollarını kaldırımlarını kendileri yapıyorlar. Biz tabi ki Afyonkarahisar Belediyesi olarak OSB’ye çok değer verdiğimiz için OSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay ve Yönetimi ile işadamlarımızla bu konuları istişare yapıyoruz. Böyle bir destek zorunlu hale geldi. Göründüğü gibi burada yaklaşık 40 bin metrekarelik beton parke, bordür kaldırım çalışmamız var. Birde Organize Sanayi Bölgemizin büyük bir bölümünde sıcak asfalt çalışmasını geçmiş yıllarda da yapmıştık ve bu yılda da...