15 / 05 / 2024

Afyonkarahisar otel

Afyonkarahisar otel

Yatırım Teşvik Belgeleri'ne göre Afyonkarahisar'a yeni 3 otel yapılacak. Resmi Gazetede yayınlanan Teşvik Belgeleri'ne göre Afyonkarahisarda Burkay İnşaat tarafından yaklaşık 54 milyon liralık yatırımla 259 odalı otel yapılacak.

Afyonkarahisar Merkez'de yeni 5 yıldızlı otel için start verildi! 400 odalı otel 363 milyon 537 bin TL'ye yapılacak! 

Afyonkarahisar Merkez'de Çakır Mahallesi'nde hayata geçirilecek 400 odalı otel için düğmeye basıldı. 363 milyon 537 bin TL'ye mal olacak projeyi, Çekiçler İnşaat inşa edecek. İşte ayrıntılar...

Ömer Gecek Termal Otel için start verildi! Afyonkarahisar'a 100 odalı yeni otel geliyor!

Ömer Gecek Termal Otel için resmen düğmeye basıldı. 90 milyon 884 bin TL'ye mal olacak proje, Afyonkarahisar İli Merkez ilçesinde hayata geçirilecek.

Afyonkarahisar'da 240 milyon TL'ye icradan satılık termal otel!

Afyonkarahisar İcra Dairesi Afyonkarahisar'da yer alan termal oteli 240 milyon 406 TL bedelle satışa çıkardı. 

Afyonkarahisar'da 155 milyon TL'ye satılık termal otel!

Afyonkarahisar Demirçevre Köyü’nde bulunan beş yıldızlı termal otel açık artırma usulü ile 154 milyon 952 bin 24,07 TL bedelle 18 Ocak'ta satılacak...

Afyonkarahisar'a 71 milyon TL'lik yeni otel geliyor!

Afyonkarahisar Zemzem Termal Otel işletme Sahibi Murat Uçan, 2017 yılında açılacak 71 milyon TL maliyetindeki otelle birlikte şehre deniz geleceğini belirtti.

Afyonkarahisar Akrones Termal Otel Ağustos'ta açılıyor!

Afyonkarahisar Ağustos ayının sonunda dev bir yatırıma kavuşuyor. Beş yıldızlı Akrones Termal otel 850 yatak kapasitesine ve UEFA standartlarında bir futbol sahasına sahip olacak. Otel, 350 kişiye istihdam sağlayacak.

Atık mermerler villa, otel ve işyerlerinde tablo olacak!

Afyonkarahisar'ın İscehisar ilçesinde, Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde açılan mozaik kursunda fabrikalardan artan mermerlerle lüks villa, otel ve iş yerlerine tablolar üretiliyor.

Rixos Oteller zinciri Afyon'da termal otel yapacak!

Termal kaynakları bakımından Türkiye'nin ve dünyanın sayılı yerlerinden olan Afyonkarahisar'da dev bir yatırım daha başlıyor. Rixos oteller zinciri Afyon'da termal otel yapmak için harekete geçti.

Afyonkarahisar'da Emin Termal Otel Convention halk toplantısı 26 Mart'ta!

Afyonkarahisar'da Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama San. Tic. A.Ş. tarafından yapılması planlanan Emin Termal Otel Convention projesi ile ilgili halk toplantısı 26 Mart'ta yapılacak.

Afyonkarahisar'a yeni 3 otel yapılacak!

Yatırım Teşvik Belgeleri'ne göre Afyonkarahisar'a yeni 3 otel yapılacak. Resmi Gazetede yayınlanan Teşvik Belgeleri'ne göre Afyonkarahisarda Burkay İnşaat tarafından yaklaşık 54 milyon liralık yatırımla 259 odalı otel yapılacak.

Afyonkarahisar'da 5 yıldızlı otel sayısı hızla artıyor!

Türkiye' nin termal başkenti olan Afyonkarahisar, devam eden termal yatırımların tamamlanmasıyla Avrupa' nın da termal sağlık ve tedavi merkezi olmaya aday bir şehir olarak görülüyor...

Afyonkarahisar'da 9 adet 5 yıldızlı otel bulunuyor!

Afyonkarahisar Termal Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği Başkanı Ali Acar, Afyonkarahisar merkezde 6, Gazlıgöl'de 1 ve Sandıklı'da 2 olmak üzere 9 adet 5 yıldızlı otel bulunuyor.

Budan Thermal Ekim'de Afyonkarahisar'da kapılarını açıyor!

Budan Thermal Spa Hotel Ekim sonunda Afyonkarahisar'da açılacak. 28 bin metrekare arazi üzerine kurulacak olan otel projesinde 28 metrekareden 60 metrekareye kadar farklı özellikler taşıyan 157 oda bulunacak...

Afyonkarahisar otel Haberi

Afyonkarahisar otel

Ekonomi Bakanlığı'nın Yatırım Teşvik Belgeleri'ne göre Afyonkarahisar'a yeni 3 otel yapılacak. Resmi Gazetede yayınlanan Teşvik Belgeleri'ne göre Afyonkarahisarda Burkay İnşaat tarafından yaklaşık 54 milyon liralık yatırımla 259 odalı otel yapılacak. 

Durkaya Turizm İnşaat tarafından ise 4 yıldızlı, yaklaşık 20 milyon liralık yatırımla 350 odalı otel inşa edecek. 

Afyon'daki diğer bir otel yatırımı ise Güral Afyon Otel grubu tarafından yaptınlacak. 3 yıldızlı otel yaklaşık 13 milyon liraya mal olacak. 


Hürriyet...