05 / 05 / 2024

Afyonkarahisar proje

Afyonkarahisar proje

Eskişehir İller Bankası A.Ş. Bölge Müdürü Murat Karaçam, Afyonkarahisar için 49 projenin hayata geçirileceğini müjdeledi. Projeler için 73 milyon lira harcanacak.

TOKİ Afyonkarahisar Sinanpaşa başvuruları 11 Aralık'ta başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyonkarahisar Sinanpaşa projesinde yer alan konutlar için başvurular 11 Aralık'ta başlıyor. İşte söz konusu proje ile ilgili detaylar....

Ömer Gecek Termal Otel için start verildi! Afyonkarahisar'a 100 odalı yeni otel geliyor!

Ömer Gecek Termal Otel için resmen düğmeye basıldı. 90 milyon 884 bin TL'ye mal olacak proje, Afyonkarahisar İli Merkez ilçesinde hayata geçirilecek.

TOKİ o projesi için yeni tarih açıklandı! Tam 368 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Afyonkarahisar 2023 projesi için yeni tarih açıklandı. Tam 368 konutluk yeni proje geliyor...

TOKİ Afyonkarahisar projeleriyle tam 189 yeni konut geliyor! Tarihler tek tek açıklandı!

TOKİ Afyonkarahisar projeleriyle 189 konutluk iki yeni proje geliyor... Merakla beklenen Afyonkarahisar TOKİ 2023 projelerinin ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak...

TOKİ'den Afyonkarahisar'a sanayi sitesi müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyonkarahisar Dinar projesi için düğmeye bastı. İşte proje ile ilgili merak edilen detaylar...

Afyonkarahisar Belediye Oteli binası yıkılıyor!

Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinde hayata geçirilen kent meydanı projesi kapsamında yıkım çalışmaları başladı. proje kapsamında eski Belediye Oteli binası yıkılıyor.

Afyonkarahisar Cumhuriyet Meydanı projesinde ilk etap başladı!

Afyonkarahisar’da yaklaşık maliyeti 27 milyon TL’ye mal olacak “Cumhuriyet Meydanı” meydanı projesinde ilk etap başladı. Proje maliyeti ile kent tarihindeki en büyük projelerden biri olma özelliği taşıyor.

Afyonkarahisar Sandıklı TOKİ başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Afyonkarahisar Sandıklı projesinde yer alan 25 adet konut satışa çıkıyor. Proje için başvurular 29 Eylül tarihine kadar kabul edilecek.

Afyonkarahisar'a Dinar Kültür Evi inşa edilecek!

Afyonkarahisar'da Dinar Kültür Evi hayata geçirilecek.Bölgeye değer katması beklenen proje Dinar Mehmet Çavuş Anadolu Lisesi'nin hemen yanında bulunan araziye inşa edilecek.

Afyonkarahisar Gençlik Merkezi'nde sona yaklaşıldı!

Afyonkarahisar'ın Sandıklı İlçesi'nde yaptırılan Gençlik Merkezi inşaatı son sürat devam ediyor. Proje 5 bin metrekarelik alanda yükseliyor.

Afyonkarahisar için 73 milyon liralık 49 proje!

Eskişehir İller Bankası A.Ş. Bölge Müdürü Murat Karaçam, Afyonkarahisar için 49 projenin hayata geçirileceğini müjdeledi. Projeler için 73 milyon lira harcanacak.

Afyonkarahisar Dazkırı TOKİ'de proje aşaması tamam!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi ve Dazkırı Kaymakamlığı tarafından Afyonkarahisar Dazkırı'da inşa edilen 144 adet konutun proje aşaması tamamlandı.

TOKİ Afyonkarahisar Zafer Mahallesi Konutları'nda kaba inşaat bitti!

TOKİ tarafından Afyonkarahisar Zafer Mahallesi'ne inşa edilen 1073 konut, 2 cami, 3 ticaret merkezin kaba inşaatı bitti. Proje 123 milyon 900 bin liraya hayata geçiyor.

Afyonkarahisar proje Haberi

Afyonkarahisar proje

 Afyonkarahisar iline ait toplam 49 proje olduğunu açıkladı 


Eskişehir İller Bankası AŞ. Bölge Müdürü Murat Karaçam, müdürlüğün; Bilecik, Kütahya, 

Eskişehir ve Afyon olarak dört ile hizmet verdiklerini söyledi. Öte yandan yeni Bölge Müdürü olan Murat Karaçam eşinin Afyonlu olduğunu dile getirdi. 


Eskişehir İller Bankası A.Ş. Bölge Müdürlüğünün Afyonkarahisar'da 49 adet projesi bulunduğunu söyleyen Karaçam; "Afyonkarahisar'da 49 proje ile Belediyelerimize hizmet vermeye çalışıyoruz. Toplam 73 milyon liralık bir proje toplam tutarı sözkonusu. Fiziki gerçekleşme oranı yüzde 25 civarındadır. SUKAP kapsamında yürüttüğümüz Kocaöz İçme Suyu İnşaatının yüzde yüz oranında fiziki gerçekleşmesi tamamlandı. Davulga İçme Suyu İnşaatının yüzde yüz fiziki gerçekleşmesi tamamlandı. Özburun İçme Suyu İnşaatının fiziki gerçekleşmesi yüzde 80 civarındadır" dedi.




Afyon Kocatepe...