16 / 05 / 2024

Afyonkarahisar Sandıklı Gençlik Merkezi son durum

Afyonkarahisar Sandıklı Gençlik Merkezi son durum

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl tarafından yine bir ilk Sandıklı ilçemizde hayat buluyor. Ağustos ayında ihalesi gerçekleştirilen Gençlik merkezi inşaatı resmen başladı.

TOKİ Afyonkarahisar Sandıklı’da! Bu fiyata ev bulunmaz hemen başvurun!

TOKİ Afyonkarahisar Sandıklı 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Afyonkarahisar Sandıklı’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Afyonkarahisar Sandıklı’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 12 soruda TOKİ Afyonkarahisar Sandıklı sosyal konut projesi

Afyonkarahisar Sandıklı'da 12.7 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Afyonkarahisar Sandıklı Belediyesi, Afyonkarahisar ili, Sandıklı ilçesi, Çakır Mahallesi'nde yer alan 3 gayrimenkulü 12 milyon 742 bin 500 TL'ye satıyor...

Gaziosmanpaşa Küçükköy Gençlik Merkezi için imzalar atıldı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile Gaziosmanpaşa Belediyesi arasında imzalanan protokol kapsamında ilçeye 300 bin metrekare büyüklüğünde Spor Vadisi ile her mahallenin faydalanabileceği yeni spor alanları yapılacak. Küçükköy’e ise 20 bin eserlik kütüphanenin olacağı Gençlik

Afyonkarahisar Sandıklı'da inşaat çöktü! İki işçi yaralandı!

Afyonkarahisar Sandıklı'da iki katlı bir inşaatın üst kat betonunun çökmesi sonucu iki işçi yaralandı.

Afyonkarahisar Sandıklı Oyuncak Müzesi açıldı!

Sandıklı Belediyesi ile Sandıklı Kültür Varlıklarını Koruma ve Yaşatma Derneği tarafından ortaklaşa olarak inşa edilen Oyuncak Müzesi hizmete açıldı.

Sandıklı'nın yeni emniyet binasının inşaatı tamamlanıyor!

Afyonkarahisar Sandıklı Kaymakamı Eflatun Can Tortop, İlçe Emniyet Müdürlüğü yanında inşa edilen yeni emniyet binasında incelemelerde bulundu. 

Sandıklı'da imar barışı anlatıldı!

Afyonkarahisar Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından Sandıklı ilçesinde imar barışıyla ilgili bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. 

Afyonkarahisar Sandıklı TOKİ başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Afyonkarahisar Sandıklı projesinde yer alan 25 adet konut satışa çıkıyor. Proje için başvurular 29 Eylül tarihine kadar kabul edilecek.

Afyonkarahisar Gençlik Merkezi'nde sona yaklaşıldı!

Afyonkarahisar'ın Sandıklı İlçesi'nde yaptırılan Gençlik Merkezi inşaatı son sürat devam ediyor. Proje 5 bin metrekarelik alanda yükseliyor.

Afyon'un yeni gençlik merkezi Ağustos'ta tamam!

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın vizyon projeleri arasında yer alan Cumhuriyet Mahallesi Spor Salonu ve Gençlik Merkezi Ağustos'ta tamamlanacak.

Afyonkarahisar Sandıklı'da 162 konutun hak sahipleri belirlendi!

TOKİ tarafından Afyonkarahisar'ın Sandıklı İlçesi'nde hayata geçirilen 162 konut için hak sahipleri belirleme kurası çekildi.

Bursa Kurşunlu’ya Gençlik ve Aile Danışma Merkezi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, ‘Sağlıklı bir Bursa’ hedefiyle sürdürülen çalışmalar kapsamında, Gemlik Kurşunlu'ya ‘Gençlik ve Aile Danışma Merkezi inşa ediyor.

Afyonkarahisar Sandıklı'ya yatırım yağacak!

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl’ün gayretleri ve Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun direktifleri doğrultusunda, Akdağ Doğal Tabiat Parkı’na yapılacak olan projeler için incelemeler gerçekleştirildi.

Afyonkarahisar Sandıklı Gençlik Merkezi son durum Haberi

Afyonkarahisar Sandıklı Gençlik Merkezi son durum


Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl tarafından yine bir ilk Sandıklı ilçemizde hayat buluyor. Ağustos ayında ihalesi gerçekleştirilen Gençlik merkezi inşaatı resmen başladı. İçerisinde 772 metrekaresi kapalı alan olacak şekilde tasarlanan tesis çok amaçlı spor salonu, toplantı ve kongre salonları, müzik, bilgisayar, zeka oyunları gibi kurs atölyelerinin yanı sıra, kütüphane, kafeterya, ve mescit gibi alanları içerisinde barındıracak.


Geri kalan açık alanında ise Voleybol, Basketbol ve Tenis kortları ile tesisin etrafında yürüyüş yolları olacak Gençlik Merkezi, yaklaşık 5000 metrekarelik bir alanı kapsayacak.


İlkleri gerçekleştiren Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl konu ile ilgili olarak yapmış olduğu açıklamada; “Sandıklı Belediyesi olarak Gençlik Merkezi’nin yapıldığı arsayı biz alarak Gençlik ve Spor Bakanlığı’na verdik. Şimdiye kadar söz verdiğimiz ne varsa, bunları teker teker gerçekleştirmenin mutluluğu içindeyim. Bu...