17 / 06 / 2024

Afyonkarahisar Sinanpaşa İlçesinde devrilen minare

Afyonkarahisar Sinanpaşa İlçesinde devrilen minare

Afyonkarahisar'ın Sinanpaşa İlçesi'nde şiddetli rüzgar bir caminin iki minaresini birden yıktı. Minarelerden birinin yıkılışı cep telefonuyla saniye saniye kaydedildi. Minarenin yıkılmasıyla büyük bir toz bulutu çevreyi sardı.

TOKİ Afyonkarahisar Sinanpaşa başvuruları 11 Aralık'ta başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyonkarahisar Sinanpaşa projesinde yer alan konutlar için başvurular 11 Aralık'ta başlıyor. İşte söz konusu proje ile ilgili detaylar....

Deprem mağduru olan Hatay ve Malatya'nın 16 ilçesinde okullar açılıyor!

Hatay ve Malatya'nın ilçeleri, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilendi ve bu nedenle okullar 49 gün boyunca kapalı kaldı. Hatay ve Malatya'nın 16 ilçesinde okullar açılıyor!

TOKİ Afyonkarahisar Sinanpaşa projesi belli oldu! Ayda 2.280 TL taksitle!

TOKİ Afyonkarahisar Sinanpaşa 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Afyonkarahisar Sinanpaşa’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Afyonkarahisar Sinanpaşa’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 12 soruda TOKİ Afyonkarahisar Sinanpaşa sosyal konut pro

TOKİ Afyonkarahisar Kızılören’de ayda 2.280 TL’ye ev sahibi olun!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri’nin ayrıntıları hala merak edilmekte. TOKİ Afyonkarahisar’ın Kızılören ilçesinde de projeye başlayacak. Peki TOKİ Afyonkarahisar Kızılören Sosyal Konut Projesi’nin detayları neler? İşte ayrıntılar…

Afyonkarahisar Sinanpaşa'da arazi kavgası: 6 yaralı!

Afyonkarahisar Sinanpaşa'da aralarında husumet olduğu iddia edilen iki aile arasında yaşanan silahlı kavgada 6 kişi yaralandı.

Adana Sinanpaşa Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Adana'nın Yüreğir ilçesine bağlı, Sinanpaşa Mahallesi'nde kentsel dönüşüm için ilk adımlar atıldı. Kentsel dönüşüm ile inşa edilecek yapılarda yatay mimari esas alınacak. 

Selinus Sahili imara açılıyor!

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde yer alan doğal sit alanı statüs konumundaki Selinus Sahili yapılaşmaya açılıyor. Plajın koruma amaçlı imar planına Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onay verildi.

TOKİ Afyonkarahisar Sinanpaşa başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyonkarahisar Sinanpaşa 2020 projesinde yer alan konutlar satışa çıktı.

Pekin Daxing Uluslararası Havalimanı 15 Eylül'de açılıyor! 

Çin'in başkenti Pekin ilçesinde üç yıldır devam eden dev havalimanının inşaatı Haziran ayında tamamlanmıştı. Havalimanının açılışı 30 Eylül olarak planlanıyordu ancak bu tarih 15 gün öne çekildi. Havalimanı 15 Eylül'de hizmet vermeye başlayacak. 

Mustafa Varank Sakarya'da fabrika açılış törenine katıldı! 

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Sakarya’nın Ferizli ilçesinde bulunan Organize Sanayi Bölgesindeki Arsan Kauçuk Plastik Makine fabrikasının açılış törenine katıldı.

TOKİ Afyonkarahisar Sinanpaşa başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyonkarahisar Sinanpaşa projesinde yer alan 42 adet konut bugün itibariyle satışa çıktı.

Dinar 112 Acil Çağrı Merkezi binasının açılışı TBMM'de!

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesi Altmışevler Mahallesi'ndeki 112 Acil Çağrı Merkezi binasının açılışı TBMM gündemine taşındı. CHP'li Köksal, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

81 İl 81 Anaokulu Projesi kapsamında yeni okullar açılıyor!

Türk Kızılay İstanbul Şubesinin hayata geçirdiği "81 İl 81 Anaokulu Projesi" kapsamında Yalova'nın Altınova ilçesinde inşası tamamlanan anaokulunun açılışı törenle gerçekleştirildi. 

Afyonkarahisar Sinanpaşa İlçesinde devrilen minare Haberi

Afyonkarahisar Sinanpaşa İlçesinde devrilen minare

Sinanpaşa İlçesi’ne bağlı Kılıçarslan Beldesi’nde şiddetli rüzgar Kocatepe Camii’nin iki minaresini birden yıktı. İkindi namazını kılmak için saat 15.00 sıralarında camiye gelen cemaat, minareden ses geldiğini fark etti. Cami bahçesini ve çevresindeki evleri boşaltan mahalle sakinleri, durumu yetkililere haber verdiği sırada 40 metrelik ilk minare büyük bir gürültüyle yıkıldı.


Kısa bir süre sonra ikinci minare de rüzgarın şiddetiyle yıkıldı. Minarenin yıkılma anı cep telefonuyla saniye saniye görüntülendi. Rüzgarla hafif hafif caminin diğer tarafına doğru eğilen 40 metrelik ikinci minare, gövdesiyle kürsüsünün ayrıldığı pabuç bölümünden bölündü. Tek parça halinde yere doğru düşen minare havada iki parçaya ayrılarak büyük bir gürültüyle cami bahçesine düştü. Cami bahçesinin zamanında boşaltılması olası faciayı önledi. Cemaat minarelerin yıkılması sonrası durumu belediye ve jandarmaya...