05 / 05 / 2024

Afyonkarahisar Temsilcisi Ali Ceyhan

Afyonkarahisar Temsilcisi Ali Ceyhan

Organize Sanayi Bölgesine ait 2014/1 inci Dönem Parsel Durum Komisyon toplantısı İscehisar Mermer İhtisas OSB Toplantı salonunda yapıldı. Toplantıda, OSB' lerde verilen Tapular, İnşaat ruhsatları, Yapı Kullanma İzinleri, İş Yeri Açma ve Çalışına Ruhsatlar

Afyonkarahisar Belediyesi'nden 8.3 milyon TL'ye satılık 7 gayrimenkul!

Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı, Afyonkarahisar ili, Merkez ilçesi, Ali Çetinkaya Mahallesi, 797 ada, 112 parselde, AFDORA Sitesinde, B blokta yer alan 7 gayrimenkulü 8 milyon 290 bin TL'ye satıyor. 

Afyonkarahisar'da arazi kavgası: Eski muhtar kayınbiraderini öldürdü!

Afyonkarahisar Ali İhsan Paşa Mahallesi'nde eski mahalle muhtarı, arazi anlaşmazlığı sebebiyle tartıştığı kayınbiraderini silahla vurarak öldürdü.

TOKİ Afyonkarahisar Dinar'da teslimler yıl sonunda!

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Dinar ilçesinde yapımı süren TOKİ konutlarının yıl sonunda teslim edileceğini söyledi.

Afyonkarahisar'da 5.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Afyonkarahisar Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Ali Çetinkaya Mahallesi'nde bulunan arsayı 5 milyon 248 bin TL'ye satıyor. Kentsel dönüşüm alanı olarak belirlenen gayrimenkulün ihalesi 1 Temmuz 2019 günü gerçekleşecek.

Afyonkarahisar'da 5.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Afyonkarahisar Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü; Ali Çetinkaya Mahallesi'nde yer alan arsayı 5 milyon 284 bin TL bedel ile satışa çıkardı. 

Kütahya-Eskişehir-Afyonkarahisar YHT projesine ilişkin 4 soru mecliste!

Kütahya-Eskişehir-Afyonkarahisar Yüksek Hızlı Tren projesi meclis gündemine taşındı. CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap, projenin ne zaman tamamlanacağını Bakan Turhan'a sordu...

Afyon İscehisar'a TOKİ müjdesi!

İscehisar'da yapımı devam eden TOKİ konutlarının inşaatını inceleyen AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, "İhtiyaç olması halinde yeni TOKİ konutlarının yapımı tekrardan düşünülebilir" şeklinde açıklama yaptı.

KİRADER Başkanı Ali Ulvi'nin öldürülmesi hakkında basın açıklaması!

Yaşam ve Dayanışma Yolcuları Derneği, KİRADER Başkanı Ali Ulvi ve eşi Aysin Büyüknohutçu'nun öldürülmesine ilişkin basın açıklaması yaptı. Yaşam ve Dayanışma Yolcuları Derneği'nin temsilcisi İsmail Akyıldız, 9 temsilci adına konuştu.

Afyonkarahisar'da yeni cezaevleri inşa edilecek!

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Afyonkarahisar'da inşa edilecek yeni cezaevleri hakkında bilgi verdi.

TOKİ Afyonkarahisar 434 konutun kurası çekildi!

Toplu Konut İdaresi tarafından hayata geçirilen Afyonkarahisar Ali Çetinkaya Mahallesi'ndeki alt gelir grubuna yönelik yapılan 434 konutun kurası çekildi.

Afyonkarahisar'a TOKİ müjdesi!

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Dinar ilçesine yapılması planlanan Toplu Konut Projesinden sonra Dazkırı ilçesine de konut projesinin uygulanacağını söyledi.

TOKİ Afyonkarahisar'da daha çok konut yapacak!

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hüsnü Serteser, Oda ve Borsa başkanları ile birlikte damızlık düve yetiştiricilerine verilecek hibe desteğinden Afyon'un da yararlanması için konuyu AK Parti Milletvekili Ali Özkaya'ya iletti.

Afyonkarahisar Dinar Devlet Hastanesi'nde son durum!

Afyonkarahisar Dinar Kaymakamı Mustafa Sahin'i ziyaret eden AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, '150 Yataklı Yeni Dinar Devlet Hastanemizde ise yapım çalışmaları devam ediyor. Yeni hastanemize kısa sürede kavuşacağız" ifadelerini kullandı.

Afyonkarahisar Temsilcisi Ali Ceyhan Haberi

Afyonkarahisar Temsilcisi Ali Ceyhan

Toplantıya, Komisyon Başkanı Vali Yardımcısı Sabahattin Yücel, İscehisar Kaymakamı ve İscehisar Mermer İhtisas OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Altınkaynak, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Alem Yıldırım, Zafer Kalkınma Ajansı Afyonkarahisar Temsilcisi Ali Ceyhan, Afyonkarahisar OSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay, ve İscehisar Mermer İhtisas OSB Yönetim Kurulu Başkanı Vekili Mustafa Çibik ve İscehisar Mermer İhtisas OSB Müdürü Muhammed Bacaksız katıldı. Toplantıda, OSB' lerde yapılan tahsisler, Parsel Devirlerinin ve Katılımcılara verilen Tapular, İnşaat ruhsatları, Yapı Kullanma İzinleri, İş Yeri Açma ve Çalışına Ruhsatları ve Arsa satış fiyatları incelemeleri yapıldı. 




Afyon...