17 / 06 / 2024

Afyonkarahisar tesis

Afyonkarahisar tesis

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu bugün Emirdağ ve Dinar İlçelerinde 39,5 milyon liralık yatırım bedelli 31 adet tesisin temelini atacak ve açılışını gerçekleştirecek.

Afyonkarahisar'da 13.5 milyon TL'ye satılık asa!

Afyonkarahisar Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü Çakır Mahallesi'nde yer alan turizm tesis alanı vasıflı arsayı 13 milyon 500 bin TL bedel ile satışa çıkardı. 

Afyonkarahisar Merkez'de 3,6 milyon TL'ye Turistik Tesis alanı!

Afyonkarahisar Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından Afyonkarahisar Merkez Demirçevre Köyü'nde yer alan Turistik Tesis Alanı 3 milyon 685 bin 781,90 TL bedelle satılıyor.

 Afyonkarahisar'da satılık turistik tesis alanı 3.6 milyon TL'ye!

Afyonkarahisar Merkez Demirçevre Köyü'nde yer alan turistik tesis alanı Afyonkarahisar Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından satılıyor. Tesis alanının toplam tahmini satış bedeli  3 milyon 686 bin TL olarak belirtiliyor.

Afyonkarahisar Selçuklu Sosyal Tesis projesinin ihalesi yapıldı!

Selçuklu Mahallesi Sosyal Tesis projesinin ihalesi dün yapıldı. İhaleye toplam 5 firma katıldı. İşin yaklaşık maliyeti 1 milyon 683 bin 989 TL olarak açıklandı.

Afyonkarahisar Cumhuriyet Spor Salonu 2018'de tamam!

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından Afyonkarahisar'da inşa edilen Cumhuriyet Mahallesi Spor Salonu ve Gençlik Merkezi'nde inşaat tam gaz ilerliyor. 20 milyon liraya mal olacak tesis, 20 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiyor.

Afyonkarahisar Halı Saha ve Sosyal Tesisi yaza hazır!

Afyonkarahisar Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt'un talimatlarıyla ilçeye kazandırılacak olan Halı Saha ve Sosyal Tesis'te çalışmalar hızla devam ediyor.

Afyonkarahisar Sandıklı'ya 26 milyon liralık yeni tesis!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğünce Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde inşa edilecek Devlethan Barajı Sulama Projesiyle 15 bin dekar tarım arazisi suya kavuşacak.

Afyonkarahisar'da termal tesis rezervasyonları yüzde 57 düştü!

Afyonkarahisar'da, önceki yıllarda bayram dönemlerini yüksek dolulukla geçiren termal tesislerdeki rezervasyonlar, bu bayramda yüzde 57'ye kadar düştü.

Afyonkarahisar'da 2.8 milyon TL'ye satılık 4 tarla!

Afyonkarahisar'ın Merkez ilçesi'nde turizm tesis alanı imarlı 4 tarlanın satışı üzerinde bulunan jeotermal sondaj kuyusu, kuyu müştemilatı ve tavuk kümesleri ile 2 milyon 883 bin 184,60 TL'ye ihale edilecek.

Afyonkarahisar İl Özel İdaresi tesis yapım ihalesi tamamlandı!

Afyonkarahisar İl Özel İdaresi Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğü 2014/38232 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi. En yüksek teklifin 476.000,00 TRY olduğu ihaleye, en düşük teklif 225.000,00 TRY verildi.

Afyonkarahisar’da Biogaz Enerji Santrali tamamlandı!

Afyonkarahisar’da iş adamları tarafından geçen yıl temeli atılan ve tavuk gübresinden elektrik enerjisi elde edilecek olan Biogaz Enerji Santrali tamamlandı. Tesis tam kapasite çalıştığında yaklaşık 4,5 megavat saatlik bir enerji üretecek...

Afyonkarahisar'a termal tatil köyü kurdu!

Afyonkarahisar'a 3 yıl önce boyun ve bel fıtığı tedavisi için gelen Tevfik Dündar, doktorların ameliyat önerdiği rahatsızlığına şifa bulunca, sağılığına kavuştuğu bu şehre ev rahatlığında tatil ve tedavi imkanı sunan termal tesis kurdu...

Süleyman Tunç: 200 milyon dolarlık termal tesis yapacağız!

Taraklı Termal Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Süleyman Tunç, Taraklı'da Romalılar döneminde de gözde termal tesis olarak yararlanılan 87 dönümlük bölgede 200 milyon dolarlık yatırımla 1150 dairelik devremülk kuracaklarını söyledi

Afyonkarahisar tesis Haberi

Afyonkarahisar tesis

Orman ve Su işleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar'ın Emirdağ İlçesi'nde tesis edilen toplam 18 tesisten 6 adet tesisin açılışını gerçekleştirecek, 12 adet tesisin ise temelini atacak. Bakan Eroğlu, Dinar İlçesi'nde ise 13 adet tesisten 7 adet tesisin açılışını gerçekleştirecek, 6 adet tesisin temelini atacak.


39,5 MİLYON LİRALIK 31 TESİS 

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, düzenlenecek toplu açılış ve temel atma merasiminde Emirdağ'da DSİ tarafından inşa edilecek 4 adet taşkın koruma tesisinin, Orman Genel Müdürlüğü (OGM) tarafından yapılacak 8 adet tesisin de temellerini atacak. 

Bakan Eroğlu, aynı merasimde Emirdağ'da hizmete alınacak Emirdağ İçme suyu İleri Arıtma Tesisi ile Tezköy Taşkın Koruma Tesisi'nin ve OGM tarafından yapılan 4 adet projenin de açılışını gerçekleştirecek. 

Öte yandan Bakan Eroğlu, Dinar İlçesi'nde OGM tarafından...