11 / 05 / 2024

afyonkarahisar toki panoramik müze

afyonkarahisar toki panoramik müze

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kurtuluş Savaşı'nda düşmana son darbenin vurulduğu Büyük Taarruz'u, tüm ihtişamıyla Afyonkarahisar'da yaşatacak, 26 Ağustos sabahının canlandırılacağı panoramik müze inşa edecek

TOKİ Afyonkarahisar Sadıkbey kura sonucu 01.02.2022!

TOKİ Afyonkarahisar Sadıkbey kura sonucu 01.02.2022 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Afyonkarahisar Sadıkbey kura sonucu 01.02.2022 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Afyonkarahisar Sadıkbey başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Afyonkarahisar Sadıkbey projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi yarın itibariyle başlıyor.

TOKİ Afyonkarahisar Çetinkaya başvuruları bugün başladı!

Türkiye'nin 81 ilinde yeni konutlar inşa eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyonkarahisar Çetinkaya projesi başvuruları bugün başladı.

TOKİ Afyonkarahisar Sadıkbey başvuruları başladı!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyonkarahisar Sadıkbey projesi başvuruları bugün başladı.

TOKİ Afyonkarahisar 2 yeni okul ihalesi bugün!

TOKİ Afyonkarahisar'da 2 yeni okul inşa edecek. Projelerin ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Afyonkarahisar'da 2 yeni okul inşa edecek! İhalesi yarın!

Yeni eğitim yatırımları için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Afyonkarahisar merkez ve Sandıklı'da 2 yeni okul inşa etmek için start verdi.

TOKİ Afyonkarahisar 3 yeni okul ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyonkarahisar Basmakçı, Çay ve Dinar'da 3 yeni okul inşa etmek için düğmeye bastı.

TOKİ'den Afyonkarahisar'a 3 yeni okul! İhalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyonkarahisar'da 3 yeni okul inşa edecek.

TOKİ'den Afyonkarahisar'a 3 yeni okul!

Eğitim yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyonkarahisar'da 3 yeni okul hayata geçirecek.

TOKİ Afyonkarahisar projesi için düğmeye bastı!

Yeni konut üretim çalışmalarını sürdüren eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Afyonkarahisar projesi için düğmeye bastı.

TOKİ'den Afyonkarahisar'a millet bahçesi müjdesi! İhalesi bugün!

Afyonkarahisar ili, Sandıklı ilçesi, Hisar ve Sazak Mahalleleri Millet Bahçesi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Afyonkarahisar 368 konut ihalesi yarın!

Afyonkarahisar İli, Merkez İlçesi, Sadıkbey Mahallesi 368 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Afyonkarahisar Merkez 496 konut ihalesi yarın!

Afyonkarahisar İli, Merkez İlçesi, Çetinkaya Mahallesi 496 Adet Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi işi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

afyonkarahisar toki panoramik müze Haberi

afyonkarahisar toki panoramik müze



Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı  (TOKİ), Kurtuluş Savaşı’nda düşmana son darbenin vurulduğu Büyük Taarruz'u, tüm ihtişamıyla Afyonkarahisar’da yaşatacak.


TOKİ, düşmanın Anadolu'yu terk etmesiyle sonuçlanan Büyük Taarruz'un saldırı emrinin verildiği 26 Ağustos sabahının canlandırılacağı panoramik müze inşa edecek.


Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü ile yapılan protokol çerçevesinde Afyonkarahisar'da kültürel ve tarihi varlıkların daha iyi ve modern şartlarda muhafaza edileceği müze ve kültür kompleksinin inşaat çalışmalarını sürdüren TOKİ, şimdi de Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile imzaladığı protokol çerçevesinde Afyonkarahisar Tınaztepe'de Büyük Taarruz'u tüm ihtişamıyla yaşatmaya hazırlanıyor.


-Kahramanlık destanı gelecek nesillere taşınacak


TOKİ, Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk'ün, Büyük Taarruz'un saldırı emrini verdiği Tınaztepe'de, düşman ordusuyla ilk karşılaşma anının resmedilerek hikayesinin anlatılacağı panoramik müze inşa edecek.


Böylelikle Büyük Taarruz, hafızalarda yaşatılacak ve ecdadın gösterdiği büyük kahramanlık...