06 / 05 / 2024

Afyonkarahisar turizm

Afyonkarahisar turizm

Afyonkarahisar Kültür ve Turizm Çalıştayı 'nın ön hazırlık toplantısı Vali Hakan Yusuf Güner'in başkanlığında gerçekleştirildi. 27 Aralık Cumartesi günü gerçekleştirilecek toplantının ön hazırlık toplantısı yapıldı.

Afyonkarahisar'da 13.5 milyon TL'ye satılık asa!

Afyonkarahisar Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü Çakır Mahallesi'nde yer alan turizm tesis alanı vasıflı arsayı 13 milyon 500 bin TL bedel ile satışa çıkardı. 

7 ilde 13 gayrimenkul, turizm yatırımcılarına verilecek!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Afyonkarahisar, Antalya, Aydın, Eskişehir, İzmir, Kayseri ve Muğla'daki 13 gayrimenkulü turizm yatırımcılarına tahsis edecek..

Afyonkarahisar'da yeni turizm alanları açılıyor!

Afyonkarahisar'a gelen Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, bölgedeki turizm projelerini ve yatırımlarını anlattı. Avcı, özellikle kültür ve turizm alanında çok ciddi hamleler gerçekleştiğini belirtti.

Afyonkarahisar EMITT Fuarı'nda görücüye çıkacak!

Afyonkarahisar Belediyesi, dünyanın 5. büyük turizm fuarı olarak kabul edilen EMITT Fuarı'nda Afyon'u tanıtacak.

Yayla Termal Afyonkarahisar iletişim!

Afyonkarahisar'ın Yaylabağı-Gazlıgöl Termal mevkiinde inşa edilen Yayla Termal projesi'nde 81,95 metrekareden başlangıç gösteren daireler yer alıyor. Hisse tapulu devremülk dairelerin yer aldığı proje Yayla Termal Turizm tarafından inşa ediliyor.

Afyonkarahisar'da Salutaris Termal Turizm'in ilk devre mülkü açıldı!

Salutaris Termal Turizm Kompleksi Genel Koordinatörü İcra Kurulu Başkanı Ekrem Yücebilgiç tamamlanan devre mülk bloku açılışının gurur verici olduğunu belirtti.

Afyonkarahisar'da estetik müze yarım kaldı!

Bağımsız İzmir Milletvekili, eski Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, temeli 2011’de atılan 2012 Aralık sonunda bitirilmesi planlanan Afyonkarahisar Müzesi’nin inşaatının yerinde saydığını iddia etti.

Afyonkarahisar'da Kültür ve Turizm projeleri görüşüldü!

Kültür ve Turizm Çalıştayında Belirlenen Projeler Vali Hakan Yusuf Güner Başkanlığında yapılan toplantıda görüşüldü. Gerçekleştirilen toplantıya ilgili kamu kurum ve kuruluşları yetkilileri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve iş adamları katıldı.

Afyonkarahisar Rixos Termal Afyon projesi halk toplantısı 2 Nisan'da!

Asyagaz Enerji ve Petrokimya Ürünleri Turizm San. ve Tic. A.Ş tarafından Afyonkarahisar'da Rixos Termal Afyon projesi için 2 Nisan 2015 günü saat 14:00'de halkın katılım toplantısı düzenlenecek.

Afyonkarahisar'da 2.8 milyon TL'ye satılık 4 tarla!

Afyonkarahisar'ın Merkez ilçesi'nde turizm tesis alanı imarlı 4 tarlanın satışı üzerinde bulunan jeotermal sondaj kuyusu, kuyu müştemilatı ve tavuk kümesleri ile 2 milyon 883 bin 184,60 TL'ye ihale edilecek.

Turizm gündemi Afyon'da masaya yatırıldı!

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) 4'üncü Dönem 10'uncu Toplantısı, Afyonkarahisar'da masaya yatırıldı. İkbal Termal Otel'de düzenlenen toplantıda termal turizm konusundaki gelişmeler de ele alındı.

Afyonkarahisar, EMITT 2015 Turizm Fuarı'na katılacak!

Afyonkarahisar İl Kültür ve Turizmi Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Doğu Akdeniz ve Avrasya’nın en büyük turizm fuarlarından birisi olan “EMITT 2015 Fuarına” katılım sağlanacağı belirtildi.

Afyonkarahisar turizmde ilerliyor!

Afyonkarahisar Kültür ve Turizm Çalıştayı 'nın ön hazırlık toplantısı Vali Hakan Yusuf Güner'in başkanlığında gerçekleştirildi. 27 Aralık Cumartesi günü gerçekleştirilecek toplantının ön hazırlık toplantısı yapıldı.

Afyonkarahisar turizm Haberi

Afyonkarahisar turizm

İlimiz termal turizmi ile kültür hayatımızın masaya 27 Aralık Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan Afyonkarahisar Kültür ve Turizm Çalıştayı'nın ön hazırlık toplantısı Vali Hakan Yusuf Güner'in Başkanlığında Valilik Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi. 


Toplantıya Vali Güner'in yanısıra Vali Yardımcısı Mehmet Yılmaz. Belediye Başkan Yardımcısı Ayfer Örten. AKÜ Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şuayip Özdemir, Dekan Yardımcısı Yard. Doç. Dr. Mustafa Sandıkçı, İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Yard. Doç. Dr. Fikret Yaman. İl Özel İdaresi Genel sekreter Yardımcısı İsmail Güleç. İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili İhsan Akar. İl Özel İdaresi Yazı İşleri Müdürü İbrahim Okumuş ile il Kültür ve Turizm Müdürlüğü üst düzey yöneticileri katıldılar. 


Çalıştay hakkında bilgi veren Vali Güner, 'Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nun ilimizi ziyareti sırasında gündeme gelen İlimizin kültür ve...