02 / 05 / 2024

afyonkarahisar Valisi Aziz Yıldırım

afyonkarahisar Valisi Aziz Yıldırım

AFYONKARAHİSAR Valiliği tarafından Üçüncü Halk Günü Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Vali Aziz Yıldırım, Vali Yardımcısı Erhan Günay ve vatandaşlar katıldı. Toplantıyı yöneten Vali Yardımcısı Erhan Günay, vatandaşların sıkıntılarını, şikayet ve önerilerini dinleyerek tek tek not aldı.

Afyonkarahisar'da Kadın Sohbet Evleri projesine başlanıyor!

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek’in girişimleriyle tüm ilçelerde Kadın Sohbet Evleri projesine başlanıyor. Kadın Sohbet Evleri'nin kısa sürede tamamlanması planlanıyor.

Çalıkuşu'nun yazıldığı ev restore edilecek!

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, çıkan yangın sonrasında kullanılamaz hale gelen, Reşat Nuri Güntekin'in "Çalıkuşu" adlı romanının bir bölümünün kaleme alındığı tarihi evin restore edileceğini açıkladı.

Muş Havaalanı terminal binasında inşaat sürüyor!

Muş Valisi Aziz Yıldırım, yapım çalışması devam eden Muş Havaalanı terminal binası ve apron inşaat çalışmalarını inceledi..

Antalya Lara'da Özel Ballıpınar Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi açıldı!

Afyonkarahisar'da 40 yıldır hizmet vermekte olan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin Antalya Şubesi'nin açılışı, Antalya Valisi Muammer Türker ve Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner'in katıldığı törenle yapıldı.

Bedestan Çarşısı'nın restorasyonu 250 günde tamamlanacak!

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner ve Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, restore edilen Bedesten Çarşısı'nı ziyaret etti. Müteahhit firma yetkilisi ise çatıdan başlanan çalışmaları 250 günde tamamlamayı planladıklarını söyledi.

Hakan Güner: Gazlıgöl-Yaylabağı termal havzasına altyapı sağlayacağız!

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Gazlıgöl - Yaylabağı termal havzasına altyapı desteği sağlayacaklarını söyledi. Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner başkanlığında termal turizm istişare toplantısı yapıldı.

Hakan Yusuf Güner termal otelleri ziyaret etti!

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, iadei ziyaretleri kapsamında sırasıyla Çakmak Otel, Budan Termal Otel, Güral Termal Otel ve daha birçok termal oteli ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Hakan Yusuf Güner Afyonkarahisar Spor Kompleksi'ni gezdi!

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yaptırılan spor kompleksini gezdi. Vali Güner, " Bundan böyle Afyon, sporun adresi olacak " dedi.

Hakan Yusuf Güner: Depremi unutmayalım!

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü ve 112 Acil Çağrı Merkezi'ni ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı. Vali Güner, bundan sonra iki ayda bir deprem toplantısı yapacaklarını söyledi.

Aziz Mahmud Hüdayi Türbesi restoresinde sona gelindi!

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Aziz Mahmud Hüdayi Hazretleri Türbesi’nin Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından yürütülen restorasyon çalışmalarını denetledi.Aziz Mahmud Hüdayi Türbesi restoresinde sona gelindi.

İrfan Balkanlıoğlu kimdir?

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu kimdir? Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İrfan Balkanlıoğlu, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte İrfan Balkanlıoğlu...

AKÜ İslami İlimler Fakültesi eğitim binası hizmete açıldı!

AKÜ İslami İlimler Fakültesi binası ve sosyal tesisleri düzenlenen törenle hizmete açıldı. Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu da AKÜ’de her gün yeni binalar açıldığını, bunun Afyonkarahisar'ın kalkınması anlamına geldiğini söyledi...

Afyonkarahisar'da satılık gayrimenkul: 43 bin 900 liraya!

Afyonkarahisar'da bulunan gayrimenkul 18 Haziran 2013 tarihinde satışa çıkacak...

afyonkarahisar Valisi Aziz Yıldırım Haberi

afyonkarahisar Valisi Aziz Yıldırım

Toplantıya gelen misafirleri dolayısıyla sonradan katılan Vali Aziz Yıldırım, toplantıya katılan vatandaşlara teşekkür etti. İscehisar'ın Şeydiler Beldesinde yaşanan İmar sıkıntısını dile getiren vatandaşlar, Vali Aziz Yıldırım'dan yardım istediler. İscehisar İlçesine bağlı Şeydiler Beldesine Yüksek Hızlı Tren Hattının yapılmasından dolayı devletin vatandaşa parasını ödediğini ve malın karşılığını verdiğini belirten Yıldırım, "Ondan sonrasına devlet karışmaz" dedi. Yola çıkan arsaların imara açılmayacağını belirten Vali Aziz Yıldırım, "Çünkü orası birinci sınıf tarım arazisi, onların açılması mümkün değil, 55-56 kişi var arka kısmına kadar herkes isteyecek. Başka yerde var. Tarımı korumak mecburiyetindeyiz" diye konuştu. 


İmar yapamazlar 

"Belediyelerin sadece kendi başına imarda tutması yetmiyor" diyen Vali Yıldırım, "Oralar belediyenin imar yapmaması gereken yerlerdir. Çünkü birinci sınıf tarım arazileri, mera arazileri, tarım arazilerine kendi başlarına imar yapamazlar. Ne...