05 / 05 / 2024

Afyonkarahisar yangın kışla

Afyonkarahisar yangın kışla

Afyonkarahisar'da, Kara Kuvvetleri Lojistik Komutanlığı'na bağlı 8. Ana Bakım Merkezi Komutanlığı General Asım Gündüz Kışlası'ndaki bir binada yangın çıktı...

Yeni AKM inşaatında yangın çıktı!

Yapımında sona gelinen Taksim'de konumlanan Yeni AKM'nin inşaatında yangın çıktı. Yangına müdahale edilmesi amacıyla olay yerine itfaiye ekipleri gönderildi. Çıkan yangın kısa sürede söndürüldü.

Zonguldak Devlet Hastanesi'nin inşaatında yangın çıktı!

Zonguldak’ta inşaat çalışmaları devam eden 400 yataklı devlet hastanesinin çalışmaları sırasında yangın çıktı. Yangın kısa sürede itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Yangının en büyük nedeni denetimsiz yapılaşma!

Yangından Korunma Haftası nedeniyle yaptığı açıklamada; yangın durumunda ticari ve sanayi yapılanımı büyük risk taşıdığım, bu yapıların yangına karşı hem pasif hem aktif yöntemlerle korunmaları ve inşası esnasında denetlenmeleri gerektiğini söylüyor.

Torun Center'da yangın çıktı!

Mecidiyeköy'deki Torunlar İnşaat'a ait rezidans inşaatında, izolasyon malzemelerinin tutuşmasıyla çıkan yangın kısa sürede söndürüldü. Yangında ölen ya da yaralanan olmadı.

GATA Haydarpaşa Eğitim Hastanesi'nde yangın çıktı!

GATA Haydarpaşa Eğitim Hastanesi'nde yangın çıktı. Hastanenin kafeterya bölümünde çıkan yangın, kısa sürede söndürüldü. Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

Kastamonu'da ev yangını: 2 ölü

Kastamonu'nun Şenpazar ilçesinde iki katlı ahşap evde çıkan yangın kısa sürede kontrol altına alınmasına karşın, Osman Yılmaz (83) ve Hacer Yılmaz (85) çifti hayatını kaybetti.

Bartın'da mobilya imalathanesinde yangın çıktı!

Bartın'da mobilya imalathanesinde yangın çıktı. Gecen köyü mevkisindeki toptancılar sitesinde, Fatma Kılıç ve de Tamer Kaya' ya ait mobilya imalathanesinde çıkan yangın kısa sürede büyüdü.

Afyonkarahisar'da kışlada yangın çıktı!

Afyonkarahisar'da, Kara Kuvvetleri Lojistik Komutanlığı'na bağlı 8. Ana Bakım Merkezi Komutanlığı General Asım Gündüz Kışlası'ndaki bir binada yangın çıktı...

Afyonkarahisar'da yangın çıktı!

Afyonkarahisar'da, Kara Kuvvetleri Lojistik Komutanlığı'na bağlı 8. Ana Bakım Merkezi Komutanlığı General Asım Gündüz Kışlası'ndaki bir binada yangın çıktı. Ekipler, yangını kontrol altına alma çalışmalarını sürdürüyor.

Tekirdağ'da apartmanın bodrumunda yangın

Çorlu ilçesinde apartmanın bodrum katında çıkan yangında yoğun dumandan etkilenen biri itfaiye eri 4 kişi hastaneye kaldırıldı. Bina sakinleri tahliye edilirken, yangın kısa sürede söndürüldü.

Kartepe’de ev yangını çıktı!

Kartepe Acısu’da Ali Can’a ait evde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Yangın kısa sürede tüm evi sararken ev tamamen yanarak kullanılmaz hale geldi. Elektrik sobasından çıktığı da düşünülen yangın evde kimsenin olmamasıyla giderek büyüdü.

Almanya'da Türklerin yaşadığı bir binada yangın çıktı!

Bonn'un Max Caddesi'ndeki ev ve işyerinde çıkan yangın dün Sabah saat 08.30 sularında polise ihbar edildi. Zemin katında bir marketin bulunduğu binanın girişinde çıkan yangın kısa sürede söndürüldü.

Kocaeli'nde fabrika yangını çıktı!

Gebze ilçesinde faaliyet gösteren galvaniz fabrikasında çıkan ve daha sonra mobilya deposuna sıçrayan yangın kontrol altına alındı Henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangın kısa sürede büyüyerek bitişikteki mobilya deposuna sıçradı.

Afyonkarahisar yangın kışla Haberi

Afyonkarahisar yangın kışla

Afyonkarahisar'da, Kara Kuvvetleri Lojistik Komutanlığı'na bağlı 8. Ana Bakım Merkezi Komutanlığı General Asım Gündüz Kışlası'ndaki bir binada yangın çıktı.


Alınan bilgiye göre, Eşrefpaşa Mahallesi'ndeki General Asım Gündüz Kışlası içindeki bir binada henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.


Kışlaya gelen Afyonkarahisar Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, yangını kontrol altına almaya çalışıyor.


112 Acil Servis ekibinin de itfaiyenin ardından kışlaya giriş yaptığı görüldü.


Ekipler, yangını kontrol altına alma çalışmalarını...