02 / 05 / 2024

Afyonkarahisar yeni fuar alanı

Afyonkarahisar yeni fuar alanı

AfyonkarahisarBelediye Başkanı Burhanettin Çoban Afyonkarahisar'a yeni bir fuar alanı müjdesi verdi. Çoban arazinin ayrıldığını, imar planlarının askıya çıktığını belirtti

Yeni karavanlar ve mobil evler İstanbul Fuar Merkezi'nde görücüye çıktı! 

Yeni karavan modelleri ve tekerlekli mobil evlerin görücüye çıktığı Tiny Home Show ile Karavan Show Eurasia 27 Eylül itibari ile İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını açtı.

TOKİ Afyonkarahisar projeleriyle tam 189 yeni konut geliyor! Tarihler tek tek açıklandı!

TOKİ Afyonkarahisar projeleriyle 189 konutluk iki yeni proje geliyor... Merakla beklenen Afyonkarahisar TOKİ 2023 projelerinin ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak...

TOKİ Afyonkarahisar projeleriyle 189 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Afyonkarahisar projeleriyle 189 yeni konut geliyor... İşte TOKİ Afyonkarahisar projeleri detayları...

Hafele 6 yeni ürünüyle Hardware Eurasia Fuarı’nda!

Häfele, yeni ürün ve konseptlerle Hardware Eurasia Fuarı’nda yerini alıyor. İşte konuyla ilgili detaylar...

TOKİ Afyonkarahisar 2 yeni okul ihalesi bugün!

TOKİ Afyonkarahisar'da 2 yeni okul inşa edecek. Projelerin ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Afyonkarahisar'da 2 yeni okul inşa edecek! İhalesi yarın!

Yeni eğitim yatırımları için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Afyonkarahisar merkez ve Sandıklı'da 2 yeni okul inşa etmek için start verdi.

TOKİ Afyonkarahisar 3 yeni okul ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyonkarahisar Basmakçı, Çay ve Dinar'da 3 yeni okul inşa etmek için düğmeye bastı.

TOKİ'den Afyonkarahisar'a 3 yeni okul! İhalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyonkarahisar'da 3 yeni okul inşa edecek.

TOKİ'den Afyonkarahisar'a 3 yeni okul!

Eğitim yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyonkarahisar'da 3 yeni okul hayata geçirecek.

Afyonkarahisar OSB'ye 1 milyon 600 bin metrekarelik yeni alan ekleniyor!

Afyonkarahisar OSB'ye çok sayıda büyük ve orta ölçekli yatırım talebi geldiğini belirten OSB Başkanı Bekir Yeşilay, talepleri karşılamak amacıyla bölgeyi 1 milyon 600 bin metrekarelik yeni alan ekleyerek büyüteceklerine dikkat çekti.

Malatya Yeni Kongre ve Fuar Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi Yeni Kongre ve Fuar Merkezi inşasına devam ediyor. 100 dönümlük Mişmişpark Fuar Alanında hayata geçirilen 12 bin metrekarelik yeni merkezin kaba inşası büyük oranda tamamlandı.

TOKİ'den Afyonkarahisar'a 368 yeni konut!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyonkarahisar Sadıkbey'de 368 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Afyonkarahisar'da 368 yeni konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyonkarahisar Merkez'de 368 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi 21 Mayıs tarihinde yapılacak.

Afyonkarahisar yeni fuar alanı Haberi

Afyonkarahisar yeni fuar alanı


Afyonkarahisar'da tarım ve hayvancılık alanında son gelişmelerin sergilendiği, üretici ve tüketicilerin buluştuğu Tarım Hayvancılık ve Tarım Teknolojileri Fuarı, büyümeye ve sektörün nabzını tutmaya devam ediyor. İlk kez düzenlendiği 2011 yılında katılımcı ve ziyaretçi sayısıyla gelecek yıllar için umut veren fuar, altıncı kez düzenlenerek geleneksel bir ihtisas fuarı haline geldi.

          


150 BİN METREKARELİK YENİ BİR FUAR ALANI


Tarım Fuarının, ilimizde yapılan diğer fuarlara oranla daha yoğun ilgi gördüğünü ifade eden Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, bunun ilimizin tarım ve hayvancılık kenti olmasından kaynaklandığını belirtti. Kültür Park ve Fuar Alanının, iki yıl sonra uluslararası düzeye taşınacak fuar için yeterli gelmeyeceğine dikkat çekerek, "İlgi o kadar yoğunlaştı ki bu fuar alanı artık küçük gelmeye başladı. İnşallah termal turizm bölgesinde İkbal-Güral Otel'in...