01 / 05 / 2024

AG Seramik İnşaat Yapı Malzemeleri

AG Seramik İnşaat Yapı Malzemeleri

AG Seramik İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Galip Çelebi, Aytunç Levent tarafından 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 28 Ocak'ta kuruldu.

Karahanlı Seramik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karahanlı Seramik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Karahan tarafından kuruldu.

Osmanoğulları İzolasyon Seramik İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osmanoğulları İzolasyon Seramik İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Gülmez tarafından kuruldu.

Aysi Hırdavat Seramik İnşaat Elektrik Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aysi Hırdavat Seramik İnşaat Elektrik Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Ayilan tarafından kuruldu.

Agündoğdu Emlak Yatırım Gayrimenkul İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Agündoğdu Emlak Yatırım Gayrimenkul İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Gündoğdu tarafından kuruldu.

Osmanoğlu Seramik İzolasyon İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osmanoğlu Seramik İzolasyon İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Nilüfer Karaman tarafından kuruldu.

Artı Seramik Mimarlık Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artı Seramik Mimarlık Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Suat Dadak tarafından kuruldu.

Kahvecioğlu Seramik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kahvecioğlu Seramik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kahvecioğlu Seramik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

Bayser Seramik Yapı Ürünleri İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayser Seramik Yapı Ürünleri İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Bayram tarafından kuruldu.

Özkaynak Seramik İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkaynak Seramik İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de 10 bin TL sermaye ile  Fahri Özkaynak  Ve Ragıp  Özkaynak tarafından kuruldu. 

Nostalji Seramik Dünyası İnşaat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nostalji Seramik Dünyası İnşaat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Sevda Kaya tarafından kuruldu.

Nostalji Seramik Dünyası İnşaat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nostalji Seramik Dünyası İnşaat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Sevda Kaya tarafından kuruldu.

Ag Yatçılık Turizm Ve İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ag Yatçılık Turizm Ve İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Gökhan Acar tarafından kuruldu.

Arme Seramik Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arme Seramik Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Yenibosna'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cemalettin Öztürk tarafından kuruldu.

AG Seramik İnşaat Yapı Malzemeleri Haberi

AG Seramik İnşaat Yapı Malzemeleri


AG Seramik İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Galip Çelebi, Aytunç Levent tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 28 Ocak'ta kuruldu. 


AG Seramik İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Madde 3- Şirketin amaç ve konusu şunlardır: 1-Şirket her nevi konut iş yeri toplu konut inşaatları yapmak satmak ve kiraya vermek şehirler kurmak iş hanları yol köprü baraj kanal tünel fabrika binaları havaalanları otel motel kampingler her türlü turistik tesisler spor sahaları ve diğer inşaat işlerinden başka yurt içinde yurt dışında her türlü inşaat hizmetlerinde bulunmak bunlarla ilgili müteahhitlik yapmak kat karşılığı sözleşmesi imzalayarak kat karşılığında müteahhitlik yapmak, 2-İnşaat ve hafriyat beton çelik konstrüksiyon enerji santralleri fabrika ve sınai tesisleri su yapıları sulama kurutma şebekeleri...