13 / 05 / 2024

ağaç dikme şartı çeşme

ağaç dikme şartı çeşme

İzmir Çeşme'de yeni yapılan her evin, oturma raporu alabilmek, elektrik, su ve kanalizasyon bağlatabilmek için 'ağaç dikme şartı'nı yerine getirmesi gerekiyor. Süs bitkileri ise ruhsat için geçerli sayılmıyor..

Avanos TOKİ’de 1 daire açık artırma usulü satışa sunulacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Avanos projesinde yer alan 1 adet konut açık artırma usulü satışa sunuldu.

3. İstanbul cadde mağazaları 21 Ekim'de açık artırmayla satışta!

3. İstanbul projesinin cadde mağazaları 21 Ekim'de açık artırma ile satışa çıkıyor. Projede yüzde 10 KDV avantajının yanı sıra yüzde 3 peşinat imkanı sağlanıyor. 

Kuzey Cadde'de 50 cadde dükkanı bugün açık artırmayla satışta!

Kuzey Cadde projesinde yer alan 50 cadde girişli dükkanın açık artırma ihalesi bugün gerçekleştirilecek. İkitelli Sağlık Kampüsüne komşu konumda bulunan projede metrekare birim fiyatları 8 bin TL'den başlıyor. 

Kuzey Cadde'de 50 dükkanın açık artırması için son 7 gün!

Kuzey Cadde'de 50 dükkan için yapılacak açık artırma ihalesi için son 7 gün kaldı. İstanbul Başakşehir'de hayata geçirilen Kuzey Cadde projesindeki dükkanlar 27 Mayıs'ta satışa sunuluyor. 

Kuzey Cadde açık artırma 2018!

Kuzey Cadde açık artırma 2018 detayları haberimizde yer alıyor. İstanbul Başakşehir'de hayata geçirilen ticari projede 50 cadde dükkanı açık artırma ile satışa çıkıyor. 

Kuzey Cadde'de 50 dükkan 27 Mayıs'ta açık artırmayla satışta!

Kuzey Cadde projesinde yer alan 50 cadde girişli dükkan açık artırmayla satışa sunuluyor.  İstanbul Başakşehir'de yer alan Kuzey Cadde'deki dükkanların metrekare birim fiyatları 8 bin TL'den başlıyor. 

Samuel Eto'nun iki evi açık artırmaya çıkarıldı!

Konyaspor'un yıldız futbolcusu Samuel Eto'nun iki evi açık artırmaya çıkarıldı. 37 yaşındaki forvetin mallarına el konuldu.

Trios Sanayi Blokları açık artırma ile bugün satışta!

İstanbul Avrupa Yakası İkitelli'de Pulsar İnşaat ile Kurumahmutoğlu İnşaat ortaklığında hayata geçirilen Trios Sanayi Blokları açık artırma yöntemi ile TURYAP aracılığıyla bugün satışa sunuldu. 

İstihale'nin ilk açık artırması 10 Mayıs'ta!

Türkiye’de ilk kez münferit mülklerin açık artırma sistemiyle satışına olanak sağlayan İSTİHALE, konut projelerinin de katılacağı ilk müzayedesini 10 Mayıs Perşembe günü gerçekleştirecek. 

Trios 2023 açık artırma ihalesi ne zaman?

Pulsar İnşaat imzasını taşıyan Trios 2023 projesi İstanbul Avrupa Yakası İkitelli'de hayata geçiriliyor. Peki Trios 2023 açık artırma ihalesi ne zaman yapılacak?

Emlak Konut'tan 522.7 milyonluk açık artırma!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bünyesinde bulunan 54 adet gayrimenkulü KDV dahil 522 milyon 705 bin TL'den satışa çıkardı. açık artırma ihalesi 26 Nisan'da yapılacak...

Trios Sanayi Blokları açık artırma ile satışta!

İstanbul Avrupa Yakası İkitelli'de Pulsar İnşaat ile Kurumahmutoğlu İnşaat ortaklığı ile inşa edilen Trıos Sanayi Blokları açık artırma yöntemi ile TURYAP aracılığıyla satışa çıkarılıyor.

Gayrimenkul sektörüne açık artırma sistemi geliyor!

İngiliz girişimci Tyla Angelis, İngiltere’deki “gayrimenkul sektöründe açık artırma” sistemini İstihale ile Türkiye’ye getirdi. Şirket 10 Mayıs'tan sonra gerçekleştireceği açık artırmada Ağaoğlu'nun bazı projeleri ve Innovia projesi yüzde 30 indirimli satacak.

ağaç dikme şartı çeşme Haberi

ağaç dikme şartı çeşme

TÜRKİYE'NİN turizm cenneti Çeşme'de yeni yapılan her evin, oturma raporu alabilmek, elektrik, su ve kanalizasyon bağlatabilmek için 'ağaç dikme şartı'nı yerine getirmesi gerekiyor. Çeşme Belediye Başkanı Faik Tütüncüoğlu, "Bu uygulamayla birlikte bir ev için dikilen ağaç sayısının 20'ye ulaştı" dedi. 


Süs bitkisi geçerli değil 


Ağaç dikmenin de bir standartı olduğunu belirten Tütüncüoğlu, bahçe çiti işlevinde kullanılan, limon selvi, süs bitkileri ve çalı türevindeki ağaçların ruhsat için geçerli olmadığını söyledi. Bu tür ağaçlan diken vatandaşlann, ağaç şartını yerine getirmiş olmadığını vurgulayan Tütüncüoğlu, ilçenin bazı bölümlerinde daha sıkı bir ağaç dikme politikası uygulandığını, amacın yeşil dokuyu korumak olduğunu ifade...