10 / 05 / 2024

ağaç ev maliyeti nedir

ağaç ev maliyeti nedir

Koronavirüs salgını sonrasında yaşam standartlarının değişmesiyle birçok kişi yeni konut tiplerine yöneldi. Çok sayıda konaklama seçenekleri ortaya çıkarken bu konaklama seçeneklerden birisi de ağaç evler oldu. 

Satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki fahiş artış Z kuşağını da vurdu: Ev alamıyorlar, kiraya çıkamıyorlar!

Fahiş oranlarda artan kiralık ve satılık konut fiyatlarının yanı sıra, yüksek faiz oranları ve enflasyon genç yetişkinlerin aile evinden ayrılmasını engelliyor. Z kuşağı ev alamıyor, kiraya da çıkamıyor. 

Prefabrik ev fiyatları! 100 metrekare prefabrik ev maliyeti ne kadar?

Prefabrik evler özellikle günümüzdeki prefabrikler evler çok kısa zamanda yapılıyor ve sizlere teslim edilebiliyor. Bununla birlikte bu yapıların fiyatları da araştırılmaktadır. İşte bu konudaki sorulan sorular!

Müstakil ev maliyeti 2023! Müstakil ev maliyeti 2023 ne kadar?

Müstakil ev maliyeti 2023 haberimizde yer alıyor. Peki Müstakil ev maliyeti 2023 ne kadar oldu? Müstakil ev maliyeti arttı mı? İşte Müstakil ev maliyeti 2023...

O havalimanı tam 117 milyar euro kazanç sağladı! İşte geçen hafta Avrupa’nın en yoğun havalimanı

Yapımı sürecinde pek çok tartışmanın odağında yer alan İstanbul Havalimanı bu kez bir rekorla gündemde. İstanbul Havalimanı geçtiğimiz hafta Avrupa’nın en yoğun hava trafiğine sahip havalimanı oldu. Havalimanı, 1 haftada 1332 uçuşa ev sahipliği yaptı.

10 bin liralık evin kirası 6 bin liraya düşecek! Uzman isimden flaş açıklama! Kira fiyatlarına ne oluyor?

İstanbul Emlakçılar Odası Başkanı Nizameddin Aşa, ev kiralarının önümüzdeki yıl düşeceğini iddia etti. Aşa, “İddia ediyorum, 10 bin liralık evin kirası 6 - 7 bine inecek" ifadelerini kullandı. İşte detaylar…

Konut fiyatları yüzde 40 artacak!

Türkiye'de yükselen konut fiyatları vatandaşın ev sahibi olmasını ertelemeye devam ediyor. Demir İnşaat'ın Patronu Hamit Demir vatandaşa ev almaları konusunda kritik tarihi verdi. 

Kiralık ev arayanlar dikkat! Sizin de başınıza gelebilir!

İstanbul’da yaşayan 34 yaşındaki mimar M. A. ev kiralamak isterken 4 bin TL dolandırıldı. Peki ev kiralarken dolandırılmamak için nelere dikkat edilmeli?

Bankalardan 135 bin TL'ye satılık konutlar!

Ucuza ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar bankaların satılık ev ilanlarını inceleniyor. Ziraat Bankası stoklarında bulunan evleri uygun satışa ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar için satışa çıkarıyor.

Bankalardan 99 bin TL'ye satılık evler!

Ucuza ev sahibi olmak isteyen vatandaşların yardımına koşan bankaların ev satışına devam ediyor. Ziraat Bankası stoklarında yer alan evleri uygun satışa ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara satıyor.

Bankalardan 45 bin TL'ye satılık konut!

Ucuza ev sahibi olmak isteyen vatandaşların yardımına koşan bankaların ev satışı sürüyor. Ziraat Bankası stoklarında bulunan evleri uygun satışa ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara satıyor.

Müstakil ev maliyeti 2022!

Müstakil ev maliyeti 2022 haberimizde yer alıyor. Peki Müstakil ev maliyeti 2022 ne kadar oldu? Müstakil ev maliyeti arttı mı? İşte Müstakil ev maliyeti 2022...

Bankalardan 82 bin TL'ye satılık ev!

Ucuz konut sahibi olmak isteyen vatandaşların yardımına koşan bankaların ev satışı devam ediyor. Vakıfbank stoklarında bulunan evleri uygun satışa ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara satıyor.

Bankalardan 40 bin TL'ye satılık evler!

Ucuz konut sahibi olmak isteyen vatandaşların yardımına koşan bankaların ev satışı devam ediyor. Ziraat Bankası ve İş Bankası stoklarında bulunan evleri uygun satışa ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara satıyor. 

ağaç ev maliyeti nedir Haberi

ağaç ev maliyeti nedir

Son zamanlarda ağaç evler denince akıllara artık sadece çocuklar için bahçelerde düzenlenen oyun evleri gelmiyor. Milliyet'te yer alan habere göre; alıcılara unutulmayacak bir deneyim yaşatan özellikle kuzey Isveç'te, Brezilya ormanlarında ve Hindistan'ın kahve tarlalarında giderek yaygınlaşan ağaç-oteller her geçen gün daha da popülerleşiyor. Her ne kadar oteller gibi rekreatif kullanımlar için cazip bir alternatif olsa da, söz konusu zamanın büyük bir kısmını geçirdiğimiz evler olduğunda ağaçların üzerinde inşa edilmiş evlerde yaşamak hala pek çok kişi için bir hayli zor.  Neyse ki doğayla iç içe yaşamanın ve insanoğluna en sıcak gelen yapı malzemelerinden biri olan ahşaptan mahrum kalmamanın tek yolu ağaçların tepesinde yaşamaktan geçmiyor. 

Şehir hayatının betonarme bloklarından bunalan ve yeni yaşam alternatifi arayanların sayısı geçen yüzyıla oranla küçümsenmeyecek kadar...