03 / 05 / 2024

ağaoğlu 2013 çalışmaları

ağaoğlu 2013 çalışmaları

Ağaoğlu Şirketler Grubu, 2013 yılının yol haritasını 700 çalışanı ile birlikte Uludağ’da belirleyecek...

Ali Ağaoğlu çalışanı için doğum günü partisi düzenledi!

Ağaoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, firmasında Halkla ilişkiler sorumlusu olarak çalışan Rose Kar için doğum günü partisi hazırladı. Partide, hiç bir detay atlanmadı.

Ali Ağaoğlu eski eşi ve çocuğuyla buluştu!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun patronu Ali Ağaoğlu İstinyePark Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi. Yanında küçük oğlu Ali Ege ve çocuğunun annesi Petek Ertüre olan Ağaoğlu, kameralara mutluluk pozu verdi.

Ali Ağaoğlu'dan Rosa Danışmanlık'a destek!

Ağaoğlu Şirketler Grubu patronu Ali Ağaoğlu, eski çalışanları Gamze Reka, Cansu Tamer ve Şuheda Turoğlu tarafından kurulan Rosa Danışmanlık'ı Ağaoğlu Maslak 1453'te açtı. Ağaoğlu'nun desteğiyle ofiste ilk daire satıldı.

Ağaoğlu Bakırköy 46, Central Park oldu!

Ağaoğlu Şirketler Grubu’na ait Bakırköy 46 projesinde çalışmalar 2 yıl süren yargı sürecinin ardından yeniden başlıyor. Ali Ağaoğlu projenin adını Central Park olarak değiştirdiğini açıkladı.

Ağaoğlu Bakırköy 46 projesi yeniden başlıyor!

Ağaoğlu Şirketler Grubu’na ait Bakırköy 46 adlı konut projesinde çalışmalar 2 yıl aradan sonra yeniden başlıyor. Yargı sürecinin ardından projenin adı da Central Park oldu.

Ağaoğlu Maslak 1453 projesi protesto edildi!

Kuzey Ormanları Savunması, Ağaoğlu'nun Maslak 1453 Projesi'nde inşaat çalışmalarının yürütmeyi durdurma kararına rağmen sürmesini protesto etti. İşçiler ve eylemciler arasında çıkan arbedeyi, inşaatta çalışan işçiler cep telefonları ile görüntüledi.

Ağaoğlu, 2770 çalışanın katılımıyla En Çok Baret Giyme Rekoru kırdı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, bir dünya rekoruna imza atarak 2770 çalışanın katılımı ile ‘Guinness En Çok Kişiyle Baret Giyme Rekoru’nu kırdı. Rekor Maslak 1453 projesinde gerçekleşti.

Ağaoğlu My Newwork'te inşaat çalışmaları devam ediyor!

Ali Ağaoğlu’nun İstanbul Uluslararası Finans Merkezi ve Fenerbahçe Ülker Sports Arena’ya komşu olan ofis projesi My Newwork, yatırımcılar için yeni ve çekici bir fırsat sunuyor.

Ağaoğlu Ailesi, Medeniyetler Buluşması'nda bir araya geldi!

Anadolu’dan Renkler ‘Medeniyetler Buluşması’nda bir araya gelen Ağaoğlu Ailesi, çalışanlarından oluşan halkoyunları ekibini ve Antakya Medeniyetler Korosu’nu izledi. Anadolu’dan Renkler ‘Medeniyetler Buluşması’na 3 bin kişi katıldı.

Ağaoğlu 50 ay vade 0 faiz kampanyası devam ediyor mu?

Ağaoğlu 50 ay vade 0 faiz kampanyasının reklam filminde Ağaoğlu Şirketler Grubu Ali Ağaoğlu rol alıyor. Peki Ağaoğlu 50 ay vade 0 faiz kampanyası devam ediyor mu?

Ağaoğlu İnşaat kampanyası!

Ağaoğlu İnşaat kampanyası My Home Maslak ve My Towerland projelerinde geçerli. Teslimlerin hemen yapıldığı projenin reklam filminde Ali Ağaoğlu rol alıyor. İşte tüm detaylar...

Ali Ağaoğlu başarısının sırrını anlattı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu başarısının sırrını Sabah Gazetesi muhabirlerinden Burcu Aldinç'e anlattı. Ağaoğlu, çok çalış, teknoloji eğitimi al, samimi ve dürüst ol, gazete oku gibi öğütler verdi...

Büyük Ağaoğlu kampanyası detayları!

Büyük Ağaoğlu kampanyası detayları haberimizde yer alıyor. " Beni seven faizsiz sevsin, evine hemen geçsin " sloganıyla tanıtılan kampanyanın reklam filminde Ali Ağaoğlu rol alıyor.

ağaoğlu 2013 çalışmaları Haberi

ağaoğlu 2013 çalışmaları

Ağaoğlu Şirketler Grubu, 2013 yılının yol haritasını 700 çalışanı ile birlikte Uludağ’da belirleyecek. 15 Aralık 2012 tarihinde başlayacak toplantılarda, grup 2012 yılının genel değerlendirmesi, 2013 yılı genel ekonomik beklentileri, 2013 yılı yatırım stratejileri ve mali bütçesinin planlanması konularında çalışacak.


Toplantılar hakkında değerlendirme yapan Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO’su Hasan Rahvalı, “Yapılacak toplantı ve çalışmalar kapsamında orta ve üst düzey Ağaoğlu çalışanları bir araya gelerek 2013 yılının stratejilerini belirleyecek. Kurumsal yapımıza bağlı olarak tüm süreçlerde çalışanlarımızla ortak alınan kararlar doğrultusunda hedeflerimizi belirleyeceğiz.’’ dedi.


2013 yılının stratejilerinin ortaya konacağı toplantılardan çıkan sonuçlar ise 22 Aralık 2012 Cumartesi Uludağ’da düzenlenecek bir basın toplantısı ile tüm kamuoyu ile...