02 / 05 / 2024

Ağaoğlu 2015 projeleri

Ağaoğlu 2015 projeleri

Ağaoğlu Şirketler Grubu, Deniz Temiz Derneği TURMEPA'nın 'Temiz Deniz Süpürgesi'ne iki yıl sponsor oldu. İlk seferine çıkan tekne, Ağaoğlu'nun yaptığı bağışla Marmara'da denizden çöplerin temizlenme işlemini yapacak.

Ağaoğlu 2015'te de sektöre damga vuracak!

İstanbul'un farklı noktalarındaki inşaat projeleriyle adından söz ettiren Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun 2015 projeleri de yatırımcılara güzel imkanlar sunuyor. Firmanın en yeni projesi Ataşehir'deki Ağaoğlu My Newwork..

Burak Kutluğ, Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun yeni CEO'su oldu!

Ağaoğlu Şirketler Grubu 'na 2015 yılında İş Geliştirme Grup Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi olarak katılan Burak Kutluğ, CEO'luk görevini üstlendi...

Ağaoğlu Ankara ve Bodrum projeleri geliyor!

Ağaoğlu Çekmeköy Park projesinin lansmanında yeni projelerin müjdesini veren Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu Ankara ve Bodrum projeleriyle ilgili açıklamalar yaptı.

Ali Ağaoğlu yeni konut projeleri için İzmir'e yöneliyor!

Rönesans Holding, Türkerler Holding ve DAP Holding’in ardından son olarak ünlü işadamı Ali Ağaoğlu’nun da İzmir’de konut projelerine hazırlandığı belirtildi.

Ağaoğlu Maslak 1453 projesi 2016'da satış rekoru kırdı!

Ağaoğlu Maslak 1453, Emlak Konut GYO'nun 2016 yılının hasılat paylaşım modeliyle gerçekleşen projeleri arasında 1 milyar 346 milyon 976 bin lira ile satış rekoru kırdı

Ağaoğlu'ndan Bağdat Caddesi'ne 5 kentsel dönüşüm projesi!

Ağaoğlu İnşaat Bağdat Caddesi'nde 5 kentsel dönüşüm projesi başlattı.Nakit alımlarda yüzde 10 indirim sağlanan Ağaoğlu İnşaat Bağdat Caddesi projeleri 2017 yılı içerisinde tamamlanacak.

Ali Ağaoğlu: Türkiye Ortadoğu’nun kalesi!

Cityscape Global dün Dubai’de kapılarını açtı. Fuarda Ağaoğlu 1453, Ağaoğlu Central Park projeleri ve Finans Merkezi’nin ön tanıtımını yapan Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, fuarda Türkiye’nin tanıtımı görevini üstlendiklerini söyledi.

Ali Ağaoğlu vergi rekortmenleri listesinde 70'nci sıraya geriledi!

Türkiye’nin 2015 yılı Gelir Vergisi rekortmenleri listesine Koç Ailesi damgasını vurdu. 2014 yılında 62. sırada olan Ali Ağaoğlu bu yıl 70’nci sıraya geriledi.

Coldwell Banker, Ağaoğlu ile işbirliği protokolü imzaladı!

Coldwell Banker, Türkiye'nin önde gelen inşaat firmalarından Ağaoğlu ile işbirliği protokolü imzaladı. Bu işbirliği sayesinde, Ağaoğlu Projeleri'nin Anadolu'daki alıcılara yönelik satışları, Coldwell Banker Anadolu Ofisleri aracılığıyla gerçekleştirilecek

Aleksi Komorosano, Ağaoğlu Şirketler Grubu'na transfer oldu!

2015 yılında yılın CIO’su (Chief Information Officer) seçilen Aleksi Komorosano, Nef Gayrimenkul’den Ağaoğlu Şirketler Grubu’na Bilgi Sistemleri & Teknolojileri Direktörü olarak transfer oldu.

Ağaoğlu’ndan Alman yatırımcılara davet!

Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO’su Dr. Önder Halisdemir, Almanya Ekonomi Konseyi’nde Alman yatırımcılara seslendi. " Alman yatırımcıları özellikle yaşlılar için Türkiye’de konut projeleri üretmek üzere ortak yatırıma davet ediyorum” dedi.

Ağaoğlu My World Europe'ta olağanüstü genel kurula gidiliyor!

My World Europe Sitesinde Ağaoğlu şirketlere bağlı Yönetim tarafından Geçici Site Yönetimi ile yönetilen sitede, geçici site yönetimi 30 Ekim 2015 tarihinde olağanüstü kat malikleri toplantısı yapma kararı aldı.

Ali Ağaoğlu, Petek Ertüre'nin doğum günü için parti verdi!

Ali Ağaoğlu, küçük oğlu Ali Ege’nin annesi Petek Ertüre’nin doğum gününü unutmadı. İşadamı, Dubai Cityscape Global 2015 fuarı dönüşü, 31 yaşına giren Ertüre için Ortaköy’deki Boğaz manzaralı lüks villasının havuz başında 40 kişilik bir parti verdi.

Ağaoğlu Cityscape 2015'te 67 milyon dolarlık satış yaptı!

Ağaoğlu Cityscape 2015'te 67 milyon dolarlık satış yaptı. Suudi merkezli Şeyh Sulaiman Al Rajhı Vakfı'na yapılan satış ile Maslak 1453 projesinde 140 dairenin bulunduğu kule tek kalemde satıldı.

Ağaoğlu 2015 projeleri Haberi

Ağaoğlu 2015 projeleri

Deniz Temiz Derneği - TURMEPA’nın Ağaoğlu Şirketler Grubu desteğiyle hayata geçirdiği 'Temiz Deniz Süpürgesi' ilk seferine çıktı. Düzenlenen törene Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, DenizTemiz Derneği /TURMEPA Yönetim Kurulu Başkanı Tezcan M. Yaramancı ve DenizTemiz Derneği -TURMEPA Kurucu ve Onursal Başkanı Rahmi Koç katıldı. Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, toplumsal fayda sağlayan projelerin her zaman en büyük destekçisi olacaklarını söyledi. Ağaoğlu, "Gelecek nesillere temiz bir çevre bırakmayı, kullandığımız kaynakları yerine koymak için çaba sarf etmeyi ‘Yaşam Mimarı’ olmamızın bir parçası olarak gördük. Bu amaçla da DenizTemiz Derneği TURMEPA ile işbirliğini başlattık" diye konuştu. 


1 MİLYON LİRA BAĞIŞLADI


İki yıl sürecek sponsorluk anlaşması uyarınca Ağaoğlu, yaptığı 1 milyon lira bağışla deniz süpürgesinin işletim masraflarını karşılayacak.  Düzenlenen...