06 / 05 / 2024

Ağaoğlu 2015'te de sektöre damga vuracak!

Ağaoğlu 2015'te de sektöre damga vuracak!

İstanbul'un farklı noktalarındaki inşaat projeleriyle adından söz ettiren Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun 2015 projeleri de yatırımcılara güzel imkanlar sunuyor. Firmanın en yeni projesi Ataşehir'deki Ağaoğlu My Newwork..



MY TOWERLAND: ATAŞEHİR FİNANSIN YENİ MERKEZİ

İstanbul'un son yıllarda en gözde semti olan Ataşehir'in yıldızı İstanbul Uluslararası Finans Merkezi ile birlikte daha da parladı. Anadolu yakasının üst gelir grubunun çekim merkezi haline gelen Ataşehir, İstanbul'un son dönemde en çok prim yapan lokasyonları arasında yer alıyor. Anadolu yakasının en gözde semtlerinden Bağdat Caddesi ve çevresindeki binaların eskiliği ve beklenen İstanbul depreminin oluşturduğu riskler nedeniyle yeni ve depreme karşı dayanıklı binaların şfj Ataşehir'e inşa edilmesi bölgenin cazibesini artırıyor. 


SOSYAL YAŞAM ALANLARI Ağaoğlu Şirketler Grubunun Ataşehir'de hayata geçirdiği My Towerland Projesi 285.000 m2 'lik bir arazi içerisinde, 80 m2 ile 342 m2 arasında değişen 1+1, 2+1,3+1 ve 4+1 daire tipleri ile toplamda 2.535 konuttan oluşuyor. Doğu Ataşehir'in en değerli arazisinde yükselen My Towerland, İstanbul Uluslararası Finans Merkezine, alışveriş merkezlerine, hastanelere, okullara, sosyal faaliyet alanlarına, kültür ve spor komplekslerine komşu durumundadır. 


MY HOME MASLAK: MASLAK'TA AĞAOĞLU İMZASI Avrupa yakasının finans ve iş merkezi Maslak'ta hemen taşınmaya uygun My Home Maslak projesi, ana arterlere yakınlığı ile ön plana çıkıyor. TEM otoyoluna ve FSM köprü bağlantısı ile bulunmaz bir ulaşım kolaylığı sağlayan My Home Maslak üniversitelere, okullara, alışveriş merkezlerine ve hastanelere olan yakınlığı ile sağladığı zaman tasarrufu ile yaşamımızı kolaylaştırıyor. Ana arterlere yakınlığı ile merkezi bir lokasyonda yer alan My Home Maslak Projesi, 30.000.m2 lik bir arazi içerisinde üç adet 33 katlı Dikey Kule Blok ve 23 adet Teras Ev konsepti ile toplam 786 konuttan oluşuyor. My Home Maslak Projesi -5 kat kapalı otopark alam ve misafir araçları için site içinde oluşturulan açık otopark alanlarının yanında yarı olimpik açık yüzme havuzu, cafe, çocuk oyun park alanları, basketbol sahası ve pet alanları ile keyifli bir yaşam alanı sunuluyor. 

My Home Maslak dikey bloklarda 1+0, 1+1,2+1,3+1,4+1 dubleks ve 4,5+1 dubleks konut tiplerinin m2 büyüklükleri brüt 96 m2 ile 351 m2 arasında değişiyor. Yine proje içerisinde doğa ile iç içe bahçe keyfi sunan teras evlerde 1+0,1+1,2+1,3+1, 3,5+1 daire tipleri bulunuyor. Teras evlerin büyüklükleri brüt 42 m2 ile 309 m2 arasında değişiyor. My Home Maslak Projesinde ayrıca, 23 adet bağımsız ticari dükkân ve 16 adet bağımsız ofis bulunuyor. Dükkânların toplam kiralanabilir alan büyüklüğü 5.272 m2 olup ofislerin toplam kiralanabilir alan büyüklüğü 3.486 m2'den oluşuyor. 


Yeni Akit


Geri Dön