17 / 05 / 2024

ağaoğlu ataşehir finans merkezi projesi

ağaoğlu ataşehir finans merkezi projesi

Gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşlarından Ağaoğlu Şirketler Grubu, Türkiye’nin uluslararası arenada fark yaratmasını sağlayacak olan İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nin (İFM) hafriyat çalışmalarına başladı.

Ağaoğlu İstanbul Finans Merkezi rezidans bloğu satışta!

Ağaoğlu, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nde yer alan tek rezidans bloğunu satışa çıkardı. Ali Ağaoğlu, "Bugün lansmanını yaptığımız rezidans bloğu Finans Merkezi içindeki tek rezidans bloğu olacak." dedi.

Ağaoğlu Concept Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi Ataşehir My Newwork Şubesi açıldı!

Ağaoğlu Concept Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi Ataşehir My Newwork Şubesi bugün 2 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Ali Ağaoğlu'ndan Duygu Su Gülpınar'a Ataşehir'de 550 metrekarelik ev!

Ali Ağaoğlu, Ataşehir'de bulunan sitenin 51. katındaki 550 metrekare büyüklüğündeki penthouse daireyi sevgilisi Duygu Su Gülpınar'a tahsis etti..

Ağaoğlu Andromeda Gold Ataşehir fiyat 2017!

İstanbul Ataşehir'de yer alan Andromeda Gold projesi 398 konuttan meydana geliyor. Projede konut teslimleri hemen yapılıyor. İşte Ağaoğlu Andromeda Gold Ataşehir fiyat 2017...

Ali Ağaoğlu: İFM ekonomiye kan pompalayacak!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin (İFM) Türk ekonomisinin dönmesi için kan pompalayan en önemli enstrüman olacağını söyledi. Ağaoğlu, "Finans Merkezi kesinlikle hayata geçecek." dedi.

Önder Halisdemir: Ataşehir 'finans serbest bölgesi' ilan edilmeli!

Ataşehir'de kurulacak uluslararası finans merkezinde Dubai'nin örnek alınmasını öneren Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO'su Dr. Önder Halisdemir, Ataşehir'in fınans serbest bölgesi ilan edilmesini önerdi. İşte açıklaması...

Önder Halisdemir: Ataşehir finans serbest bölgesi olsun!

2023 hedeflerine ulaşmak için en önemli basamaklardan biri olan İFM'yle ilgili değerlendirmelerde bulunan Ağaoğlu Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Halisdemir, "Ataşehir finans serbest bölgesi olsun" mesajı verdi.

Ağaoğlu My NewWork satılık ofis fiyatları!

Ağaoğlu İnşaat'ın Ataşehir,'de İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'ne yakın konumda hayata geçirmekte olduğu Ağaoğlu My NewWork projesinde sınırlı sayıda ofis kaldı..

Ağaoğlu My Newwork Ataşehir'de teslimler Mart 2017'de!

İstanbul Ataşehir'de Ağaoğlu İnşaat imzasıyla inşa edilen My Newwork'te teslimlerin 2017 yılının Mart ayında yapılması planlanıyor. Projede ödeme planı henüz netleşmedi.

Ali Ağaoğlu'ndan Dubai Finans Merkezi'ne ziyaret!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Dubai Finans Merkezi’ni ziyaret ederek Dubaili yöneticilerden uluslararası finans merkezi olmak için verilmesi gereken teşvik ve vergisel avantajları dinledi.

Ağaoğlu Grubu Uluslararası Finans Merkezi projesini tanıttı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesini tüm dünyaya tanıttı. Projenin fuar sırasında düzenlenen maket açılış törenine TC. Dubai Başkonsolosu Erdem Ozan, özel davetliler ve fuar ziyaretçileri katıldı.

Ağaoğlu My Newwork Ataşehir'de teslimler Mart 2017'de!

İstanbul Anadolu Yakası'nda bulunan Ataşehir ilçesinde hayata geçirilen My Newwork projesinde ofis teslimlerinin 2017 yılının Mart ayında gerçekleşmesi öngörülüyor. Proje Ağaoğlu İnşaat imzasıyla yükseliyor.

Ataşehir Ağaoğlu My Newwork'te metrekaresi 5 bin 20 dolar!

Ofis büyüklüklerinin 106 metrekare ile 172 metrekare arasında değiştiği Ataşehir Ağaoğlu My Newwork projesinde metrekare birim fiyatı 5 bin 20 dolardan başlıyor.

ağaoğlu ataşehir finans merkezi projesi Haberi

ağaoğlu ataşehir finans merkezi projesi

Hafriyatın başlamasıyla ilgili bir açıklama yapan Ali Ağaoğlu “1 Milyar 460 Milyon TL asgari hasılat taahhüdü ve gelir paylaşımı yöntemiyle ihalesini kazandığımız Finans Merkezi’ni 1.300 günde bitireceğiz. Bu projenin hayata geçmesiyle Türkiye’nin 2023 yılına kadar dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri olması yolundaki hedefine yaklaşılmış olacaktır. İhale sürecinin tamamlanmasının ardından Ocak ayında hafriyat çalışmalarına başlayacağımızı söylemiştik. Sözleşmede hafriyat için 500 gün öngörülüyor ancak biz 365 günde tamamlamayı hedefliyoruz. Bu nedenle elimizi çabuk tutarak yeni yıla girmeden hafriyata başladık.”dedi. 


2016’nın ilk yarısında Finans Merkezini bitirip teslim etmeyi planladıklarını belirten Ağaoğlu, Uluslararası Finans Merkezi’ndeki konut ve ofis alanlarının satışına ise 2014’ün ilk çeyreğinde başlayacaklarını, projedeki konut ve ofis alanlarının satışıyla da toplamda 2 Milyar TL’nin üzerinde bir ciro gerçekleştireceklerini belirtti. 


Ağaoğlu imzalanan sözleşme...