02 / 05 / 2024

Ağaoğlu Cityscape fuarına katıldı mı

Ağaoğlu Cityscape fuarına katıldı mı

Ağaoğlu Cityscape 2015'te 67 milyon dolarlık satış yaptı. Suudi merkezli Şeyh Sulaiman Al Rajhı Vakfı'na yapılan satış ile Maslak 1453 projesinde 140 dairenin bulunduğu kule tek kalemde satıldı.

Ali Ağaoğlu babası adına Maslak'ta cami yaptırdı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, merhum babası Miktat Ağaoğlu adına yaptırdığı camiyi kısa sürede ibadete açmayı planlıyor.

Burak Kutluğ, Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun yeni CEO'su oldu!

Ağaoğlu Şirketler Grubu 'na 2015 yılında İş Geliştirme Grup Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi olarak katılan Burak Kutluğ, CEO'luk görevini üstlendi...

65 yaşına giren Ali Ağaoğlu: Ruh yaşım 18!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu 65 yaşına girdi. Ağaoğlu, "22 yaşıma girdim, ruh yaşım da 18" dedi...

Ali Ağaoğlu yılbaşına böyle girdi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, yeni yıla Uludağ'da sahibi olduğu otelde ailesiyle birlikte girdi.

Manifesto, Ağaoğlu’nun iletişim danışmanı olacak!

PR, etkinlik, reklam ve sosyal medya disiplinlerinde ulusal ve uluslararası pek çok marka için çalışan Manifesto, Ağaoğlu Şirketler Grubu’na iletişim danışmanlığı yapacak.

'Ali Ağaoğlu iflas etti' iddiasına açıklama geldi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, sosyal medyada yayılan iflas iddialarına yanıt verdi...

Ali Ağaoğlu'ndan eşi Semra Ağaoğlu'na sürpriz doğum günü!

Ali Ağaoğlu eşi Semra Ağaoğlu'na sürpriz doğum günü düzenledi. 'Aile Arasında' filminde hem oyunculuğuyla hem de sesiyle dikkatleri üzerine çeken Ayta Sözeri, önceki akşam sahne aldı. 

Ali Ağaoğlu'na Duygu Su Gülpınar'dan duygusal mesaj!

İş adamı Ali Ağaoğlu 64 yaşına bastı. Ağaoğlu kendisinden 39 yaş küçük balerin sevgilisi Duygu Su Gülpınar doğum gününü duygusal bir mesajla kutladı. 

Duygu Su Gülpınar'dan Ali Ağaoğlu'na ilan-ı aşk!

İzmirli balerin Duygu Su Gülpınar, Ali Ağaoğlu'na ilanı-ı aşk etti. İşte Gülpınar'ın o paylaşımı... 

Ali Ağaoğlu: Ordu-Yason Burnu'na kimse konut yapmak istemez!

Ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu, önceki gün İstinyePark'da objektiflere takıldı. Ordu'nun Perşembe ilçesinde yer alan tarihi sit alanı Yason Burnu'nda' alan araştırması yaptığına dair iddialara yanıt verdi. 

Ali Ağaoğlu’ndan, Ordu-Yason Burnu kampanyasına imza!

İş adamı Ali Ağaoğlu’ndan kendi aleyhine başlatılan “Ordu-Yason Burnu’nu Ağaoğlu’na yedirmeyiz” imza kampanyasına tam destek verdi.

Ağaoğlu, Ampute Milli Futbol Takımı'na dairelerini verdi!

Ali Ağaoğlu, Türkiye Ampute Milli Futbol Takımı oyuncularına verdiği sözü yerine getirdi. Ağaoğlu düzenlediği basın toplantısına millilere dairelerini verdi.

Ali Ağaoğlu'na klip teklifi!

Ağaoğlu Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu'na ilginç bir teklif geldi. Yeni single çıkaran genç şarkıcı Tolga Yakalı, Ağaoğlu'na ilk klibinde rol alması için teklif götürdü.

Ağaoğlu Cityscape fuarına katıldı mı Haberi

Ağaoğlu Cityscape fuarına katıldı mı

Ağaoğlu Cityscape 2015'te 67 milyon dolarlık satış yaptı. Suudi merkezli Şeyh Sulaiman Al Rajhı Vakfı'na yapılan satış ile Maslak 1453 projesinde 140 dairenin bulunduğu kule tek kalemde satıldı. Satışa çıktığı ilk günden bu yana, yerli ve yabancı yatırımcıların ilgi odağı olan Maslak 1453, dünyanın en önemli emlak fuarı Dubai Cityscape 2015'te de Körfez yatırımcılarının ilgi odağı oldu. Yoğun görüşmelerin yapıldığı fuarda, Maslak 1453'ün 140 daireden oluşan C1 bloğunun satışı gerçekleşti. Ağaoğlu Cityscape 2015'te dünyanın en büyük fonlarından birini yöneten Suudi merkezli Şeyh Sulaiman Al Rajhı Vakfı'na tek kalemde 67 milyon dolarlık satış yaptı. Dünyanın en büyük fonlarından biri olan Suudi merkezli Şeyh Sulaiman Al Rajhı Vakfı'na yapılan satış ile Maslak'1453 projesinde 140 dairenin bulunduğu bir kule Şeyh Sulaiman Al...