02 / 05 / 2024

Ağaoğlu Cityscape fuarında ne kadar satış yaptı

Ağaoğlu Cityscape fuarında ne kadar satış yaptı

Ağaoğlu Cityscape 2015'te 67 milyon dolarlık satış yaptı. Suudi merkezli Şeyh Sulaiman Al Rajhı Vakfı'na yapılan satış ile Maslak 1453 projesinde 140 dairenin bulunduğu kule tek kalemde satıldı.

Sena Ağaoğlu, Ali Ağaoğlu'nun 30 milyon dolarlık adasında tatil yapıyor!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı'nun kızı Sena Ağaoğlu ve eşi Koray Kırcal Ali Ağaoğlu'nun beş yıl önce 30 milyon dolara satın aldığı Marmaris'te bulunan Çiftlik Adası'nda tatil yapıyor.

Ali Ağaoğlu hakkında hapis istemi!

Eski CHP Milletvekili Tur Yıldız Biçer'in kadınları ve kendisini aşağıladığı gerekçesiyle şikayetçi olduğu iş insanı Ali Ağaoğlu hakkında savcılık 'hakaret' suçundan 3 aydan 2 yıl 4 aya kadar hapis istemiyle iddianame düzenledi.

Ali Ağaoğlu hakkında 'uzlaşma bürosuna gönderilme' kararı!

Müteahhit Ali Ağaoğlu'nun CHP Manisa eski Milletvekili Tur Yıldız Biçer'e taciz içeren sözleri hakkında “uzlaşma bürosuna gönderilme” kararı çıktı...

Ali Ağaoğlu, Zekeriya Öz'ün Dubai tatili davasında tanık olarak dinlendi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun patronu Ali Ağaoğlu, FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında hakkında yakalama kararı çıkan eski Ergenekon savcısı Zekeriya Öz'ün kasası olduğu söylenen avukat Tayfun Aktaş'ın yargılandığı davada tanık olarak ifade verdi.

Zekeriya Öz'ün 'kasası' Aktaş davasında Ağaoğlu'na zorla getirme kararı!

Tayfun Aktaş davasında Ali Ağaoğlu hakkında tanık olarak dinlenmesi için yeniden zorla getirilmesine karar verildi.

Ağaoğlu, Maslak 1453 özel fon kampanyasında dijitali tercih etti!

İnşaat sektörünün öncü markalarından Ağaoğlu, Maslak 1453 projesindeki özel stok konutlarının pazarlamasında, sosyal medyayı ve dijital kanalları tercih etti.

Ali Ağaoğlu hakkında suç duyurusu!

Manisa Milletvekili Dr. Tur Yıldız Biçer, Simon Reeve tarafından BBC için hazırlanan belgeselde kullandığı sözlerden dolayı Ali Ağaoğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.

Ali Ağaoğlu hakkında takipsizlik kararı çıktı!

İş adamı Ali Ağaoğlu hakkında, kadınları aşağıladığı gerekçesiyle başlatılan savcılık soruşturmasına takipsizlik kararı verildi.

Ağaoğlu GYODER kampanyasında hangi projeler var?

GYODER'in başlattığı konut kampanyasına Ağaoğlu da dahil oldu. Ağaoğlu GYODER kampanyasında hangi projeler var?

Ali Ağaoğlu Marmaris Çiftlik'teki adasında tatile çıktı!

Ege’nin gözde tatil merkezi Marmaris, Ramazan Bayramı’nda, aralarında Ali Ağaoğlu ve Tarkan’ın da olduğu pek çok ünlü ismi ağırladı.

Ali Ağaoğlu hakkında soruşturma başlatıldı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu hakkında, ''halkın bir kesimini sosyal sınıf, ırk, din, mezhep, cinsiyet veya bölge farklılığına dayanarak alenen aşağılama'' suçundan soruşturma başlatıldı.

Ali Ağaoğlu artık Türkiye'de inşaat yapmayacak!

Ağaoğlu, sadece yurtdışında iş yapacağını açıkladı. Ağaoğlu’nu yıldıran güç ise ‘bürokrasi. ’Devletten 380 milyon liralık KDV alacağı bulunduğunu vurgulayan Ali Ağaoğlu, “380 milyon TL param yıllardır devlette duruyor. " dedi.

Ağaoğlu'ndan Cityscape Turkey'de 100 milyon dolarlık satış!

Cityscape Turkey'e 3 projeyle katılan Ağaoğlu, 100 milyon dolarlık satış gerçekleştirdi. Central Park, Maslak 1453 ve İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projeleriyle fuara katılan Ağaoğlu Körfez yatırımcılarının yakın markajındaydı.

Ağaoğlu Cityscape fuarında ne kadar satış yaptı Haberi

Ağaoğlu Cityscape fuarında ne kadar satış yaptı

Ağaoğlu Cityscape 2015'te 67 milyon dolarlık satış yaptı. Suudi merkezli Şeyh Sulaiman Al Rajhı Vakfı'na yapılan satış ile Maslak 1453 projesinde 140 dairenin bulunduğu kule tek kalemde satıldı. Satışa çıktığı ilk günden bu yana, yerli ve yabancı yatırımcıların ilgi odağı olan Maslak 1453, dünyanın en önemli emlak fuarı Dubai Cityscape 2015'te de Körfez yatırımcılarının ilgi odağı oldu. Yoğun görüşmelerin yapıldığı fuarda, Maslak 1453'ün 140 daireden oluşan C1 bloğunun satışı gerçekleşti. Ağaoğlu Cityscape 2015'te dünyanın en büyük fonlarından birini yöneten Suudi merkezli Şeyh Sulaiman Al Rajhı Vakfı'na tek kalemde 67 milyon dolarlık satış yaptı. Dünyanın en büyük fonlarından biri olan Suudi merkezli Şeyh Sulaiman Al Rajhı Vakfı'na yapılan satış ile Maslak'1453 projesinde 140 dairenin bulunduğu bir kule Şeyh Sulaiman Al...