17 / 05 / 2024

ağaoğlu gidiyor mu

ağaoğlu gidiyor mu

Haber Yeni Birlik Gazetesi yazarlarından Yıldıray Gökkaya köşesinde " Ağaoğlu'na kulak vermek gerek " başlıklı yazısına yer verdi. İşte yazının detayları..

Ağaoğlu'ndan Muğla- Milas Turizm Yerleşkesi açıklaması!

Ağaoğlu Şirketler Grubu son zamanlarda sık sık gündeme gelen Muğla- Milas Turizm Yerleşkesi ile ilgili bir son dakika açıklaması yaptı. İşte o açıklama...

Ağaoğlu'ndan Bodrum projesi açıklaması!

Ağaoğlu Şirketler Grubu son zamanlarda sık sık gündeme gelen Muğla- Milas Turizm Yerleşkesi ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Ali Ağaoğlu Marmaris'teki adasını 15 milyon dolara satışa çıkardı!

İş adamı Ali Ağaoğlu, Muğla'da sahibi olduğu ve içinde 'şato' olan, 28 bin dönümü tapulu 90 bin dönüm arazi üzerindeki Çiftlik Adası'nı 15 milyon dolara (115 milyon 650 bin lira) satışa sundu.

Duygu Su Gürpınar, Ali Ağaoğlu'nun arabasını kullanıyor!

Ali Ağaoğlu'nun 1 yıldır birlikte olduğu Duygu Su Gürpınar, işe Ali Ağaoğlu'nun 1 milyon TL'lik Lamborghini Gallardo Superleggera arabasıyla gidiyor.

Ali Ağaoğlu bayramı Duygu Su Gülperi ile geçirdi!

Kurban Bayramı tatili için Muğla’nın Marmaris İlçesi’nde satın aldığı Çiftlik Adası’na gelen işadamı Ali Ağaoğlu, birlikte olduğu Duygu Su Gülperi ile fotoğrafını sosyal medya hesabında paylaştı.

Ali Ağaoğlu Marmaris'taki adasına yatırım yapacak mı?

Muğla'nın Marmaris İlçesi'ndeki Çiftlik Adası'nın, 30 milyon dolara işadamı Ali Ağaoğlu tarafından satın alınmasının yankıları sürüyor. Turizmciler ve emlakçılar bu satışı olumlu karşılıyor.

Ağaoğlu ve Nişantaşı Üniversitesi gayrimenkul satış uzmanı yetiştirecek!

Ağaoğlu Şirketler Grubundan yapılan açıklamaya göre, grup, Nişantaşı Üniversitesi ile iş birliğine gidiyor. Bu kapsamda iki kurum gayrimenkul satış uzmanları yetiştirecek. 6 Aralık-25 Ocak tarihleri arasında sertifika eğitimleri verilecek...

Ağaoğlu 50 ay vade 0 faiz kampanyası devam ediyor mu?

Ağaoğlu 50 ay vade 0 faiz kampanyasının reklam filminde Ağaoğlu Şirketler Grubu Ali Ağaoğlu rol alıyor. Peki Ağaoğlu 50 ay vade 0 faiz kampanyası devam ediyor mu?

Ağaoğlu İnşaat 50 ay 0 faiz kampanyası!

Ağaoğlu İnşaat 50 ay 0 faiz kampanyası, Ağaoğlu Mu Home Maslak ve Ağaoğlu My Towerland Ataşehir projelerinde geçerli. Projelerde yer alan dairelerin teslimleri hemen gerçekleşiyor.

Ağaoğlu Grubu VakıfBank-Partizan maçına gidiyor!

Ağaoğlu Grubu, VakıfBank - Partizan voleybol takımlarının bugün Burhan Felek Spor Salonu'nda oynanacak Avrupa Şampiyonlar Ligi maçında Vakıfbank'ı desteklemek için tribünde olacak. İşte Ağaoğlu Grubu'nun Facebook sayfasındaki o duyuru...

Amcazade Hüseyin Paşa Yalısı Ali Ağaoğlu tarafından restore edilecek!

Anadolu Hisarı'nda yer alan 300 yıllık İstanbul'un en eski sivil mimari örneği Amcazade Hüseyin Paşa Yalısı Ali Ağaoğlu tarafından restore edilecek. Yalı restorasyon sonrası Ali Ağaoğlu'nun konutu mu olacak yoksa butik otel mi yapılacak belli değil.

Ağaoğlu ve Net Turizm'in Muğla Mega Turizm Projesi'nde son durum!

Ağaoğlu Şirketler Grubu ile Net Şirketler Grubu, Bodrum-Milas Gayrimenkul ve Turizm Geliştirme Projesi'nde hâsılat paylaşım modeli ile ortak oldu. İşte Ağaoğlu ve Net Turizm'in Muğla Mega Turizm Projesi son durum...

Ali Ağaoğlu ve Sinan Çetin nereye gidiyor!

Yeni çekilen reklam filminde Ali Ağaoğlu ve Sinan Çetin'in nereye gittiği sorusunun yanıtı çok yakında emlakkulisi.com'da...

ağaoğlu gidiyor mu Haberi

ağaoğlu gidiyor mu

Kuşkusuz geçtiğimiz haftanın inşaat sektörü açısından iki önemli olayı vardı. Biri Torba Yasa'da onaylanan maddeler, diğeri de Ali Ağaoğlu'nun açıklamaları oldu. 


Torba Yasa'daki maddeler, Türkiye'nin zorunlu gerçeği kentsel dönüşümü hızlandırmayı amaçlıyor. Bu yasa hakkındaki bilgileri haberlerimizde okuyabilirsiniz. 


Ali Ağaoğlu'nun açıklamaları ise artık Türkiye'de iş yapmayacağına ilişkindi. Ağaoğlu elindeki işleri tamamladıktan sonra yurtdışı pazarlara yöneleceğini duyuruyordu. Gerekçesi ise paralel bürokrasiden dolayı kendisinin işlerinin bürokrasi kanalında çözülemediği ve 380 milyon lirayı bulan KDV alacağını tahsil edememesiydi. 


Her ne kadar kulislerde, ortanca eşiyle gittiği terör saldırı yerinde yaptığı 'karanfil' gafı nedeniyle üstüne tepkileri çektiği için Ağaoğlu'nun tepki göstermiş olabileceği konuşuluyor olsa da, 17 Aralık gibi büyük bir sarsıntıyı atlatmayı başarmış bir işadamının böyle bir gerekçeden dolayı havlu atacağını hiç düşünmüyorum. 


Bence Ali Ağaoğlu'nun söylediklerine kulak vermek...