03 / 05 / 2024

Ağaoğlu Grubu Uluslararası Finans Merkezi projesi

Ağaoğlu Grubu Uluslararası Finans Merkezi projesi

Ağaoğlu Şirketler Grubu, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesini tüm dünyaya tanıttı. Projenin fuar sırasında düzenlenen maket açılış törenine TC. Dubai Başkonsolosu Erdem Ozan, özel davetliler ve fuar ziyaretçileri katıldı.

Hasan Rahvalı, Ağaoğlu Grubu'ndan ayrıldı!

Hasan Rahvalı, 24 Kasım Cuma günü itibarıyla Ağaoğlu Şirketler Grubu'ndan ayrıldı. Ağaoğlu'nda Genel Müdürlük yapan Hasan Rahvalı, şimdi portföy yönetim alanına yönelecek. İşte ayrıntılar...

Burak Kutluğ, Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun yeni CEO'su oldu!

Ağaoğlu Şirketler Grubu 'na 2015 yılında İş Geliştirme Grup Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi olarak katılan Burak Kutluğ, CEO'luk görevini üstlendi...

Manifesto, Ağaoğlu’nun iletişim danışmanı olacak!

PR, etkinlik, reklam ve sosyal medya disiplinlerinde ulusal ve uluslararası pek çok marka için çalışan Manifesto, Ağaoğlu Şirketler Grubu’na iletişim danışmanlığı yapacak.

Ağaoğlu İstanbul Finans Merkezi rezidans bloğu satışta!

Ağaoğlu, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nde yer alan tek rezidans bloğunu satışa çıkardı. Ali Ağaoğlu, "Bugün lansmanını yaptığımız rezidans bloğu Finans Merkezi içindeki tek rezidans bloğu olacak." dedi.

Ali Ağaoğlu: FETÖ tehtitlerine rağmen yatırıma devam!

Ağaoğlu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, FETÖ’den defalarca tehdit aldığını ama bunlara aldırış etmeden yatırımlarını sürdürdüğünü belirterek, 31 Mart’ta bitecek olan kampanyanın büyük bir fırsat olduğunu söyledi.

Ağaoğlu krizi nasıl fırsata çevirdi?

Geçen yıl yapılanmaya giden ve markalı konut sektörünün önemli isimlerinden Ağaoğlu Grubu krizi nasıl fırsata çevirdi?

Önder Halisdemir, Ağaoğlu Grubu'ndan ayrıldı!

Ağaoğlu CEO`su Önder Halisdemir ile Ali Ağaoğlu`nun yolları ayrıldı. Halisdemir`in Linkedln profilinde Ağaoğlu Grubu, geçmişte kalırken, Hasdemir "Bizim ayrılığımız için tıpkı ‘bir zaman sonra aileden ayrılmak’ gibi" değerlendirmesinde bulundu.

Ali Ağaoğlu: İFM ekonomiye kan pompalayacak!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin (İFM) Türk ekonomisinin dönmesi için kan pompalayan en önemli enstrüman olacağını söyledi. Ağaoğlu, "Finans Merkezi kesinlikle hayata geçecek." dedi.

Mehmet Soğancı'dan Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun açıklamalarına tepki!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Soğancı, Ağaoğlu Şirketler Grubu yönetiminin kamu yararına açılan davalar gerekçesiyle Mimarlar Odası'nı suçlayarak "operasyon yapılmalı" açıklamalarına tepki gösterdi.

Halil İbrahim Demirhan ve Ali Demirhan, Ağaoğlu'ndan ayrıldı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nda Körfez ülkelerinde vatandaşlara satış işlemlerini yapan Halil İbrahim Demirhan, Ali Demirhan, Orient World Wind Energy FZE, Orient Uluslararası Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret LTD. ŞTİ. görevlerinden ayrıldı.

Aleksi Komorosano, Ağaoğlu Şirketler Grubu'na transfer oldu!

2015 yılında yılın CIO’su (Chief Information Officer) seçilen Aleksi Komorosano, Nef Gayrimenkul’den Ağaoğlu Şirketler Grubu’na Bilgi Sistemleri & Teknolojileri Direktörü olarak transfer oldu.

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun yapılanma süreci netleşti!

Ağaoğlu'nda ikinci kuşak öne çıktı Son aylardaki yönetici transferleri ile dikkat çeken Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun bu stratejisinin perdesi aralandı. Grubun yapılanma süreci netlik kazandı.

Ali Ağaoğlu'ndan Dubai Finans Merkezi'ne ziyaret!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Dubai Finans Merkezi’ni ziyaret ederek Dubaili yöneticilerden uluslararası finans merkezi olmak için verilmesi gereken teşvik ve vergisel avantajları dinledi.

Ağaoğlu Grubu Uluslararası Finans Merkezi projesi Haberi

Ağaoğlu Grubu Uluslararası Finans Merkezi projesi

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi 303.000 metrekarelik yüz ölçümüne sahip olan projenin mimarisi Kapalı Çarşı ve Topkapı Sarayı üzerinden Osmanlı esintileri taşıyacak.

Proje içerisinde, T.C. Merkez Bankası, T.C. Ziraat Bankası, T.C. Halk Bankası, T.C. Vakıflar Bankası, BDDK, SPK, TAO GAYRİMENKUL, İŞ GYO, ENISLER gibi önemli kurumların genel merkezleri yer alacak.



Dört ana bölgeden oluşan İstanbul Uluslararası Finans Merkezi, özel yönetim ve denetim kuruluşları, banka ve finans kuruluşlarına ait binalar, kongre ve kültür merkezi, oteller ve konutlar, destek ve hizmet birimleri olarak tanımlanan okullar, cami, polis ve itfaiye merkezleri gibi bölümleri içerisinde barındıracak. İstanbul'un en büyük kentsel donatı-park alanını da kapsayan proje, Nezahat Gökyiğit Botanik Parkı'na da yaya bağlantısına sahip olacak.


İFM'nin projesi, New York, Londra, Dubai ve Uzak Doğudaki finans merkezleri incelenerek ve...