29 / 04 / 2024

ağaoğlu iş kazası

ağaoğlu iş kazası

Ağaoğlu, 2013 yılında muhtelif projelerdeki inşaat yerlerinde gerçekleştireceği 10 milyon 800 bin adam-saatlik iş üretiminde, sıfır iş kazası hedefliyor

Ağaoğlu ÇekmeköyPark AVM’yi ECE Türkiye'nin yöneteceği açıklandı...

Ağaoğlu Şirketler Grubu ile ECE Türkiye arasında stratejik bir işbirliğine imza atıldığı belirtildi. Bu doğrultuda da Çekmeköy’de bu senenin son çeyreğinde faaliyete geçecek olan Ağaoğlu ÇekmeköyPark AVM’nin konsept optimizasyonu ve kiralama ile uzun dönemli yönetimini ECE Türkiye yürüteceği açıklan

Ali Ağaoğlu eski eşi ile yürüyüş yaptı!

Lüks araç tutkusuyla bilinen iş insanı Ali Ağaoğlu, eski eşi Ayten Alpar ile beraber yürüyüş yaparken görüntülendi.

Ali Ağaoğlu'ndan oğlu Alican Ağaoğlu'na sürpriz doğum günü partisi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, büyük oğlu Alican Ağaoğlu için sürpriz doğum günü partisi düzenledi.

Ali Ağaoğlu oğlu için helikopter gönderdi!

Alaçatı tatilinin ortasında Ali Ağaoğlu'nun oğlu Ali Ege, babasını özledi. Bunun üzerine anne-oğul, Ali Ağaoğlu'nun gönderdiği helikopterle İstanbul'a döndü.

Ali Ağaoğlu'ndan eşi Semra Ağaoğlu'na sürpriz doğum günü!

Ali Ağaoğlu eşi Semra Ağaoğlu'na sürpriz doğum günü düzenledi. 'Aile Arasında' filminde hem oyunculuğuyla hem de sesiyle dikkatleri üzerine çeken Ayta Sözeri, önceki akşam sahne aldı. 

Ağaoğlu Bağcılar projesi için geri sayım başladı!

Çekmeköy'deki yeni projesini 21 Eylül'de yapacağı lansmanla tanıtacak olan Ağaoğlu İnşaat, Bağcılar projesi için de düğmeye bastı. Projenin inşa edileceği alana tabela asıldı.

Ali Ağaoğlu yeni konut projeleri için İzmir'e yöneliyor!

Rönesans Holding, Türkerler Holding ve DAP Holding’in ardından son olarak ünlü işadamı Ali Ağaoğlu’nun da İzmir’de konut projelerine hazırlandığı belirtildi.

Ali Ağaoğlu çalışanı için doğum günü partisi düzenledi!

Ağaoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, firmasında Halkla ilişkiler sorumlusu olarak çalışan Rose Kar için doğum günü partisi hazırladı. Partide, hiç bir detay atlanmadı.

Ali Ağaoğlu'ndan dostlarına iftar yemeği!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ağaoğlu, dostları ve iş ortaklarına Maslak 1453’te iftar yemeği düzenledi.

Ali Ağaoğlu, Rize'de çekilecek film için arabasını verdi!

Pakistanlı bir film şirketi Rize'de sinema filmi çekecek ve işadamı Ali Ağaoğlu film için araç koleksiyonundan bir otomobilini tahsis etti.

Ali Ağaoğlu kızı Sena için 2. kına gecesi düzenledi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, kızı Sena Ağaoğlu için Uludağ’da 2. kez kına eğlencesi gerçekleştirdi.

Ali Ağaoğlu referandum için bahse girdi!

Ali Ağaoğlu, 16 Nisan'da yapılacak referandumda yüzde 65 "Evet" çıkacağına bahse girdi. Ağaoğlu, bahse girdiği kişilere 7 bin Euro'luk elbise sözü verdi.

Ali Ağaoğlu, kızı Sena için bir düğün daha yapacak!

Ali Ağaoğlu, önceki ay Çırağan Sarayı'nda günlerce konuşulan bir törenle evlenen kızı Sena ile damadı Koray Kırcal'ın düğününe davet edemediği akrabaları için bir düğün yapacak.

ağaoğlu iş kazası Haberi

ağaoğlu iş kazası

Halen inşaatlarda gerçekleşen iş kazalarında Türkiye ortalamasının hayli altında yer alan Ağaoğlu, sıfır iş kazası için şantiye şeflerini ve mühendislerine eğitimler düzenliyor.


İş sağlığı ve güvenliği konusunda her türlü tedbiri almayı öncelikli işleri olarak gördüklerini belirten Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, “bu doğrultuda çalışanlarımızı sürekli eğitimlerden geçiriyoruz. Olası kaza ve güvenlik risklerini artık tamamen ortadan kaldırmayı amaçlıyoruz” dedi.


Bu kapsamda 12 Ocak Cumartesi günü Ağaoğlu My City Otel’de bir araya gelen ve Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu ve Grubun CEO’su Hasan Rahvalı’nın yanı sıra, proje müdürleri ile şantiye şeflerinin katıldığı ve İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı M. Recep Yazgan tarafından verilen seminerde, Grubun 2013 yılı iş güvenliği yol haritası da belirlendi.


Seminere ilişkin bir açıklama yapan Ağaoğlu Şirketler Grubu...