26 / 07 / 2024

Agaoğlu rusya teklifi

Agaoğlu rusya teklifi

Dün kapılarını açan Emlak 2014 Fuarı'na yerli ve yabancı yatırımcı ilgisinin yoğun olduğunu belirten Ağaoğlu Şirketler Topluluğu CEO'su Hasan Rahvalı Emlak Fuarı'nda Rus bakanın konut ve kentsel dönüşüm için kendilerini davet ettiğini söyledi.

Sarıyer Ayazağa'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Sarıyer Ayazağa Mahallesi’nde 14 seneden beri çözüm bekleyen kentsel dönüşüm süreci resmen başlıyor. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun teklifi ve İBB Meclisi’nin kararıyla imar planları tamamlanan 85 parsel üzerindeki yüzlerce hak sahibi tapularını alacak.

Türkiye'nin de içinde olduğu tahıl koridoru nasıl işleyecek? Bakan Çavuşoğlu açıkladı

Türkiye, Rusya ve Ukrayna arasında tahıl koridoru kurulması için çalışma başlatıldı. Koridor için bir general görevlendirildi. Tahıl koridorunun nasıl işleyeceğine ilişkin açıklamayı ise Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu açıkladı. İşte detaylar...

Beyoğlu'ndaki depreme dayanıksız binalar yenileniyor!

İstanbul'un gözde ilçelerinden olan Beyoğlu'nda kentsel dönüşüm kapsamında yer almayan bölgelerdeki yüzlerce riskli binanın yenilenmesi için hazırlanmış olan Plan Notu Teklifi, Beyoğlu Belediyesi Meclisi’nden sonra İBB Meclisi'nde de görüşüldü.

2004 Sayılı İcra ve İflas Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi!

TBMM'ye sunulan 2004 Sayılı İcra ve İflas Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi ile şikayet hakkı olan kişilerin 'alacaklı, borçlu ve şikayet konusu işlemlerde hukuki yararı bulunan üçüncü kişiler' şeklinde düzenlenmesi planlanıyor.

İbrahim Kaboğlu'ndan Turizm Teşvik Yasa Teklifi açıklaması!

CHP İstanbul Milletvekili İbrahim Kaboğlu, Turizm Teşvik Yasa Teklifi ile Türkiye’nin doğal, tarihsel ve kültürel değerlerinin parsel parsel torbaya konulduğunu belirtti. 

Beyoğlu Belediyesi'nden riskli yapılarla ilgili önemli karar!

İstanbul Beyoğlu Belediye Meclisi'nde ilçe genelinde bulunan riskli yapılarla ilgili mevcut imar planlarına eklenmek üzere hazırlanan Plan Notu Teklifi oy birliği ile kabul edildi.

Rusya'da AVM'lerden 'Kiracılar çıkarsa 6,5 milyon kişi yoksullaşır' uyarısı!

Rusya’da ticari emlak kiralayanlara tek taraflı sözleşme fesih hakkı tanınması teklifi mülk sahiplerinin tepkisine sebep oldu. Büyük alışveriş merkezlerinin sahipleri, tasarının kabul edilmemesi talebiyle Duma’ya başvuruda bulundu...

MESA'dan 11 yeni proje geliyor!

MESA Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mert Boysanoğlu, Rusya, Almanya, Polonya, Sırbistan ve Özbekistan olmak üzere yurt dışında 8 yeni projeye başlayacaklarını müjdeledi.

Rusya'da ev satışında 'vergi muafiyeti' süresinin indirilmesi teklifi!

Rusya'da vatandaşların sahip oldukları konutları 3 yıl süre boyunca vergi ödemeden satabilmeleri önerildi.

Ali Ağaoğlu'na klip teklifi!

Ağaoğlu Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu'na ilginç bir teklif geldi. Yeni single çıkaran genç şarkıcı Tolga Yakalı, Ağaoğlu'na ilk klibinde rol alması için teklif götürdü.

Rusya'dan Ağaoğlu'na yatırım daveti!

Kırım Ekonomik Kalkınma Bakanlığı yetkilileri ile bir araya gelen Ağaoğlu heyetine; “Konut, ofis, AVM inşaat işleri ile enerji alanında işbirliğine hazırız” mesajı verildi.

Rusya Türkiye'ye boru hattı inşa edecek!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Rusya ile ilişkilerin normalleşmesiyle yeni projelerin hayata geçirileceğini belirtti. Çavuşoğlu, ''Rusya iki boru hattı inşa etmek istiyor'' dedi.

Eroğlu Holding Moskova'da konut sektörüne giriyor!

Eroğlu Holding, Rusya ile Türkiye arasındaki yakınlaşma sonrasında yeni bir alanda yatırım kararı aldı. Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, 100 milyon dolar bütçeyle Moskova'da konut işine girmeye hazırlandıklarını açıkladı.

Agaoğlu rusya teklifi Haberi

Agaoğlu rusya teklifi


Dün kapılarını açan Emlak 2014 Fuarı'na yerli ve yabancı yatırımcı ilgisinin yoğun olduğunu belirten Ağaoğlu Şirketler Topluluğu CEO'su Hasan Rahvalı, bu tür fuarlara katılmanın ülke tanıtımına katkı sağladığını, amaçlarının doğrudan satış yapmak olmadığını söyledi. Körfez bölgesinden ve kuzey ülkelerinden ziyaretçi ağırladıklarını aktaran Rahvalı "Standımızı Rusya'dan gelen bir bakan ziyaret etti ve bize resmi bir davette bulunarak ülkelerinde konut ve kentsel dönüşüm yapmamızı teklif etti. İşin büyüklüğünün ise minimum 3 milyar dolar olduğu belirtildi. Önümüzdeki günlerde bölgeye gidip incelemelerde bulunacağız" diye konuştu. Ağaoğlu fuara, İstanbul Finans Merkezi, Maslak 1453 ve Andromeda Cold projeleriyle katıldı. Fuarın en büyük standı 771 metrekare ile Ağaoğlu'nunki oldu. 

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu da, fuarda gazetecilerin sorularını yanıtladı. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun özür dilediği yönündeki...