04 / 05 / 2024

ağaoğlu son 100 daire

ağaoğlu son 100 daire

Ağaoğlu son 100 daire için 25 bin TL peşinatla ev sahibi olma imkanı sunuyor. Daire teslimlerinin hemen yapıldığı Ağaoğlu My World Europe Başakşehir'de yüzde 1 KDV oranı geçerli...

Ağaoğlu ve Net Turizm'in Milas projesinde son dakika gelişmesi! İnşaat ruhsatları resmen iptal edildi!

Ağaoğlu – Net Holding A.Ş. ortak girişimi ile inşa edilcek olan tatil köyü için bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte Ali Ağaoğlu'nun Milas projesi ile ilgili yaşanan o son dakika gelişmesi...

Ali Ağaoğlu kalp krizi geçirdi haberi ardından sağlık durumuyla ilgili son durum açıklandı

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu'nun öğle saatlerinde kalp krizi geçirdiği öğrenildi. Yakınları tarafından hemen hastaneye kaldırılan iş adamına hastanede müdahale edildi. Ağaoğlu'nun sağlık durumuna ilişkin son gelişmeyi şirketi açıkladı.

Ağaoğlu'ndan Cityscape Turkey'de 100 milyon dolarlık satış!

Cityscape Turkey'e 3 projeyle katılan Ağaoğlu, 100 milyon dolarlık satış gerçekleştirdi. Central Park, Maslak 1453 ve İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projeleriyle fuara katılan Ağaoğlu Körfez yatırımcılarının yakın markajındaydı.

Ağaoğlu Umutlu HES projesi son aşamada!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun Amasya Taşova'da inşa ettiği Umutlu Hidroelektrik Santrali'nde son aşamaya gelindi. Devlet Su İşleri (DSİ) Kanal Kabul işlemi önceki gün gerçekleştirilen Umutlu HES, üretime geçmek için gün sayıyor.

Ağaoğlu'nda vadesiz yüzde 50 ay kampanyasında son gün 30 Kasım!

Ağaoğlu inşaat tarafından hayata geçirilen My Towerland ve My Home Maslak projelerinde uyguladığı vadesiz yüzde 50 ay kampanyasında son gün 30 Kasım olarak belirlendi. My Towerland ve My Home Maslak proje detaları haberimizde yer alıyor.

Ağaoğlu 50 ay 0 faiz kampanyası için son 3 gün!

Devam eden Ağaoğlu 50 ay 0 faiz kampanyası için son 3 gün. Kampanya kapsamında yüzde 50 peşinat ödendiğinde, kalan bedel 50 ay vade farksız taksit yapılıyor.

Ağaoğlu Gayrimenkul Uzmanlığı Eğitimi için son başvuru tarihi 3 Aralık!

İnşaat sektörüne vizyon kazandırarak yön veren Ağaoğlu Şirketler Grubu, Nişantaşı Üniversitesi iş birliği ile gayrimenkul satış uzmanları yetiştiriyor. Ağaoğlu Gayrimenkul Uzmanlığı Eğitimi için son başvuru tarihi 3 Aralık olarak belirlendi

Ağaoğlu gayrimenkul uzmanı yetiştirecek!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, Nişantaşı Üniversitesi işbirliğiyle gayrimenkul satış uzmanları yetiştiriyor. Katılımın ücretsiz olduğu programa son başvuru tarihi ise 3 Aralık. Sertifika eğitimleri 6 Aralık 2014-25 Ocak 2015 tarihleri arasında gerçekleşecek.

Ağaoğlu-Nişantaşı Üniversitesi Gayrimenkul Uzmanlığı Eğitimi son başvuru tarihi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu ve Nişantaşı Üniversitesi işbirliği ile başlayacak olan ‘gayrimenkul uzmanlığı’ sertifika programına başvuru için son tarih 3 Aralık Çarşamba... Programda yer almak isteyenler 3 Aralık tarihine kadar başvuruda bulunabilecek.

Ağaoğlu 50 ay 0 faiz kampanyası için son gün 30 Kasım!

Ağaoğlu 50 ay 0 faiz kampanyası için son gün 30 Kasım. Kampanya kapsamında satışa devam eden My Home Maslak fiyatları 572 bin TL'den, My Towerland fiyatları 697 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Kuveyt Kraliçesi, Ağaoğlu Maslak 1453'ten kat satın aldı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, 14 Eylül'de Maslak 1453 projesinde düzenlediği brunchta 100 milyon dolarlık satış teklifi aldı. Bu teklifin, 25 milyon doları satışa dönerken, 75 milyon dolarlık kısmının görüşmesi devam ediyor.

Ağaoğlu 300 milyon dolarlık sukuk ihraç edecek!

Ağaoğlu Şirketler Grubu uluslararası İslami borçlanma piyasasından 300 milyon dolarlık sukuk ihracı gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Geçen yıl 100 milyon liralık bir yıl vadeli sukuk ihracı gerçekleştiren grup, bu yıl uluslararası piyasalardan borçlanacak..

Ağaoğlu Maslak 1453'e 100 milyon dolarlık talep!

Türkiye konut sektörüne vizyonu ve yatırımlarıyla yön veren Ağaoğlu Şirketler Grubu, 14 Eylül ’de Maslak 1453 projesinde düzenlediği brunchta 100 milyon dolarlık satış teklifi aldı.

ağaoğlu son 100 daire Haberi

ağaoğlu son 100 daire


Ağaoğlu İstanbul Başakşehir'de inşa ettiği My World Europe Evleri için yeni kampanya başlattı. Yaşamın yeni başladığı Başakşehir My World Europe Evleri'nde, Ağaoğlu son 100 daire için 25 bin TL peşinat kampanyası ile satışları sürdürüyor. 3 bin 100 adet konuttan meydana gelen Ağaoğlu My World Europe Başakşehir'de satışlar yüzde 1 KDV oranı ile yapılıyor. 


Ağaoğlu son 100 daire kampanyası dahilinde My World Europe Başakşehir'de 25 bin TL peşinat ödeyerek ev sahibi olunabiliyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinin yer aldığı Ağaoğlu My World Europe Başakşehir'de daireler hemen teslim ediliyor. Golf kulübü, kapalı otopark, kapalı yüzme havuzu, kreş, fitness merkezi, kaykay parkuru, SPA, dinlenme alanları gibi sosyal imkanların bulunduğu Ağaoğlu My World Europe Başakşehir 3 etaptan oluşuyor.



Ağaoğlu son 100 daire için...