30 / 04 / 2024

Ağaoğlu Temiz Deniz Süpürgesi ilk seferi

Ağaoğlu Temiz Deniz Süpürgesi ilk seferi

DenizTemiz Derneği / TURMEPA’nın Ağaoğlu Şirketler Grubu desteği ile hayata geçirdiği Temiz Deniz Süpürgesi ilk seferine çıktı. Ali Ağaoğlu toplumsal fayda sağlayan projelerin her zaman en büyük destekçisi olacaklarını belirtti.

TURMEPA deniz aracı Ağaoğlu sponsorluğunda ilk seferine çıktı!

Deniz Temiz Derneği 'nin ( TURMEPA ) deniz temizleme aracı, Ağaoğlu Şirketler Grubu sponsorluğunda ilk resmi seferine çıktı.

Ağaoğlu Boğaz temizliğine sponsor oldu!

Deniz Temiz Derneği’nin (TURMEPA) deniz temizleme aracı, Ağaoğlu Şirketler Grubu sponsorluğunda ilk resmi seferine çıktı. Ali Ağaoğlu, “Doğa bizim değil, çocuklarımızın, torunlarımızın bizlere emaneti" dedi.

Ağaoğlu Deniz Temiz Derneği TURMEPA'ya 2 yıl sponsor oldu!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, Deniz Temiz Derneği TURMEPA'nın 'Temiz Deniz Süpürgesi'ne iki yıl sponsor oldu. İlk seferine çıkan tekne, Ağaoğlu'nun yaptığı bağışla Marmara'da denizden çöplerin temizlenme işlemini yapacak.

Ağaoğlu'nun Temiz Deniz Süpürgesi ilk seferine çıktı!

TURMEPA'nın Ağaoğlu desteğiyle hayata geçirilen 'deniz süpürgesi' Boğaz'ı temizlemek için sefere çıktı DenizTemiz Derneği (TURMEPA) ve Ağaoğlu Şirketler Grubu desteğiyle hayata geçirilen 'Temiz Deniz Süpürgesi' ilk seferine çıktı.

Ağaoğlu Temiz Deniz Süpürgesi'nin ilk seferini başlattı!

DenizTemiz Derneği / TURMEPA’nın Ağaoğlu Şirketler Grubu desteği ile hayata geçirdiği Temiz Deniz Süpürgesi ilk seferine çıktı. Ali Ağaoğlu toplumsal fayda sağlayan projelerin her zaman en büyük destekçisi olacaklarını belirtti.

Ağaoğlu-TURMEPA Temiz Deniz Süpürgesi töreni 22 Mayıs'ta!

DenizTemiz Derneği/ TURMEPA, deniz kirliliği ile mücadelesinin yirminci yılında İstanbul Boğazı’nı bu kez Ağaoğlu Şirketler Grubu’nun sponsorluğunda süpürecek. Temiz Deniz Süpürgesi’nin ilk resmi seferini düzenleyeceği tören 22 Mayıs'ta.

Ali Ağaoğlu, Deniz Temiz Derneği'ne tekne aldı!

Ali Ağaoğlu İşadamı Ali Ağaoğlu, denizden atık temizlenmesi için Deniz Temiz Derneği'ne 350 bin liraya tekne alıyor. Ünlü işadamı, Tezman Yaramancı'nın başkanı olduğu Deniz Temiz Derneği'ne tekne alma kararı verdi.

Ağaoğlu, temiz enerjide üretim yaptığı iki santralin satışında Doğan Grubu ile anlaştı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Genel Müdürü Hasan Rahvalı ve Doğan Holding İcra Kurulu Başkanı (CEO) Yahya Üzdiyen hazır bulundu. Anlaşma kapsamında, her iki şirket için toplam 240 milyon Avro şirket değeri belirlendi.

Ağaoğlu My Towerland'da temiz enerji kullanılıyor!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun inşaa ettiği My Towerland, yeşil bina konsepti ve lokasyonuyla kârlı bir yatırımın kapılarını aralıyor

Ağaoğlu Grubu tüm projelerinde yüzde 100 temiz enerji kullanmayı hedefliyor!

Dünya üzerinde azalan enerji kaynaklan gerçeğine bağlı olarak insanların çevre koruma ve 'yeşil' bilinci yükseliyor. Çevreci vizyonuyla hareket eden Ağaoğlu Şirketler Grubu da, 2012 yılı içerisinde bu tip binaları artırmak istiyor

Ali Ağaoğlu sektörü karıştırdı! Serdar İnan: Talihsiz açıklama! Uğur Dumankaya: Günah keçisi ilan etmeyin!

Ali Ağaoğlu'nun 1998 öncesindeki yapıların dayanıksız olduğu ve deniz kumu kullanıldığı şeklindeki sözleri gündeme bomba gibi düştü. Ağaoğlu bu açıklamasının bir itiraf değil bir tespit olduğunun altını çizerken diğer inşaatçılardan da farklı tepkiler gel

Ağaoğlu My Towerland, enerjik bir proje olarak yükseliyor!

Ağaoğlu   şžirketler Grubu 'nun 50 bin kişiyle yaptığı anketten sonra hayata geçirdiği Ağaoğlu My Towerland projesi, yüzde 100 temiz enerji konseptiyle Türkiye 'de enerji ihtiyacının tamamını kendisi karşılayan ilk proje olarak nitelendiriliyor

Ağaoğlu'nun enejisinin finansmanı Akbank oldu!

Ağaoğlu'nun İstanbul Ataşehir'de kuracağı My Towerland projesinde rüzgar santrallarından elde edilen temiz elektrik kullanılacak

Ağaoğlu Temiz Deniz Süpürgesi ilk seferi Haberi

Ağaoğlu Temiz Deniz Süpürgesi ilk seferi

Temiz Deniz Süpürgesi’nin ilk seferi için düzenlenen törene Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, DenizTemiz Derneği /TURMEPA Yönetim Kurulu Başkanı Tezcan M. Yaramancı ve DenizTemiz Derneği / TURMEPA Kurucu ve Onursal Başkanı Rahmi Koç katıldı. 


Geçtiğimiz günlerde Ağaoğlu Şirketler Grubu’nun DenizTemiz Derneği / TURMEPA’ya bağışta bulunmasıyla hayata geçirilen Temiz Deniz Süpürgesi bugün düzenlenen törenle ilk seferine çıktı. DenizTemiz Derneği / TURMEPA’nın 2 yıl boyunca sponsorluğunu üstlenen Ağaoğlu Şirketler Grubu, bu işbirliği ile özel sektörün tüm oyuncularını bu tür sosyal sorumluluk kampanyalarına duyarlı olmaya davet etti. 


Tören sırasında konuşma yapan Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, toplumsal fayda sağlayan projelerin her zaman en büyük destekçisi olacaklarını belirtti. Ağaoğlu: “Bugüne kadar kendimizi ‘Yaşam Mimarı’ olarak addettik. Bunu söylerken elbette...