06 / 05 / 2024

ağaoğlu veliefendi projesinin ismi

ağaoğlu veliefendi projesinin ismi

3'ü az katlı toplam 8 bloktan meydana gelen ve Ağaoğlu İnşaat tarafından Bakırköy Veliefendi bölgesinde konumlandırılan Ağaoğlu Veliefendi projesinin ismi belli oldu...

Ağaoğlu Milas projesini büyüttü! İnşaat alanı 750 bin metrekareden 1 milyon metrekareye çıktı!

Ali Ağaoğlu’nun Bodrum ile Milas arasında hayata geçireceği projesi resmen büyüdü. Ağoğlu Milas projesinin inşaat alanı 750 bin metrekareden 1 milyon metrekareye çıkartıldı. 

Ağaoğlu'ndan Bodrum'a '12 ay yaşanabilir' proje!

Çekmeköy Park projesinin ardından Bodrum'da yeni projeye başlamaya karar veren Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Rahvalı, "Satışa çıktığımızda reklamsız satacağımız 900 müşterimiz bizi bekliyor” dedi.

Ağaoğlu 2019’u enerji yatırımıyla kapatıyor!

Ağaoğlu Enerji Grubu, 125 MW Kurulu güce ve yaklaşık 850 milyon liralık yatırım değerine sahip olan 125 MW’lık Balıkesir RES projesinin ilk fazı devreye girdi. Yatırımın 2020 yılında tamamlanması planlanıyor.

Ali Ağaoğlu Kıbrıs'ta!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu Çekmeköy Park projesinin lasnmanından sonra Kıbrıs'a gitti. 

Ağaoğlu Ankara ve Bodrum projeleri geliyor!

Ağaoğlu Çekmeköy Park projesinin lansmanında yeni projelerin müjdesini veren Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu Ankara ve Bodrum projeleriyle ilgili açıklamalar yaptı.

Ali Ağaoğlu'ndan bomba Kadir Topbaş yorumu!

Çekmeköy Park projesinin lansmanında konuşan Ali Ağaoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden ayrılan Kadir Topbaş ile ilgili bomba açıklamalar yaptı. Ağaoğlu, Topbaş'ın istifasıyla ilgili olarak, "Gitti, gitmesi de iyi oldu." dedi.

Ağaoğlu Çekmeköy Park satışa çıktı! Yeni proje!

Ağaoğlu Şirketler Grubu’nun Çekmeköy Park projesinin lansmanı gerçekleşti. Metrekare birim fiyatının 4 bin 800 TL'den başladığı projede lansmana özel yüzde 25 indirim imkanı sunuluyor.

Ağaoğlu Çekmeköy Park satışları başlıyor!

Ağaoğlu Çekmeköy projesinin adı "Ağaoğlu Çekmeköy Park" oldu. Ağaoğlu Çekmeköy Park satışları başlıyor. Projede fiyatlar 387 bin TL'den başlıyor.

Ağaoğlu Çekmeköy'ün lansmanı 6 Ekim'e ertelendi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun Çekmeköy’de hayata geçireceği Ağaoğlu Çekmeköy projesinin lansman tarihi 6 Ekim Cuma gününe ertelendi.

Ağaoğlu Çekmeköy projesinin detayları belli oldu!

Ağaoğlu, Çekmeköy'deki yeni projesini Eylül ayında görücüye çıkarmaya hazırlanıyor. Çekmeköy'de kendi arsası üzerinde hayata geçireceği projede konut ve ticari alanlar yer alacak.

Ağaoğlu'nun Mahmutbey'deki oteli satıldı!

Edip GYO'nun Mahmutbey-İstanbul'da bulunan arsası üzerinde Ağaoğlu ile geliştirmiş olduğu otel projesinin natamam haliyle satışı yapıldı.

Ağaoğlu'ndan 2 RES projesi için 330 milyon TL'lik yatırım!

Ağaoğlu Enerji Grubu, Bursa ve Yalova’daki 2 RES projesinin rüzgâr türbinleri için Alman Nordex GmbH ile 330 milyon liralık sözleşme imzaladı.

Ağaoğlu'ndan 330 milyon liralık yenilenebilir enerji yatırımı!

Ağaoğlu Enerji Grubu, Bursa ve Yalova'daki iki Rüzgar Enerji Santrali projesinin rüzgar türbinleri için Alman Nordex ile 330 milyon liralık sözleşme imzaladı

ağaoğlu veliefendi projesinin ismi Haberi

ağaoğlu veliefendi projesinin ismi

Ağaoğlu Veliefendi projesinin ismi belli oldu. Proje, Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Avrupa Yakası Bakırköy Veliefendi'de yükselen Ağaoğlu Veliefendi projesi 8 bloktan oluşuyor. Projedeki 3 bloka z katlı olarak inşa ediliyor. Toplamda 1200 konutun yer alacağı projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire alternatifleri bulunuyor. 


Ağaoğlu Veliefendi projesinin adı Ağaoğlu My 46 oldu.


Ulaşım açısından çok avantajlı bir bölgede yer alan Ağaoğlu Veliefendi My 46 projesi,  Marmara Forum AVM'nin hemen yan tarafında, Bakırköy Kartal Mahallesi'nde eski boya-mensucat fabrikalarının arazileri üzerinde yer alıyor.


Proje, Bakırköy ve sahil yoluna 1 kilometre, Merter'e 2 kilometre, Topkapı'ya 4 kilometre ve Atatürk Havalimanı'na 8 kilometre uzaklıkta yer alıyor.


Ağaoğlu My 46 projesinin bulunduğu bölgede emsal 2.5...