10 / 05 / 2024

Ağaoğlu veteran destek

Ağaoğlu veteran destek

Ağaoğlu’ndan sokak basketboluna destek geldi. Ağaoğlu Şirketler Grubu, Londra' da düzenlenecek olan NBA Sokak Basketbolu Turnuvası’na Türkiye Şampiyonu olarak katılacak kadın basketbol takımının sponsoru oldu.

Ali Ağaoğlu’ndan, Ordu-Yason Burnu kampanyasına imza!

İş adamı Ali Ağaoğlu’ndan kendi aleyhine başlatılan “Ordu-Yason Burnu’nu Ağaoğlu’na yedirmeyiz” imza kampanyasına tam destek verdi.

Ali Ağaoğlu'na Petek Ertüre'den destek!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, BBC'ye verdiği röportajla kadınların tepkisini çekmişti. Ağaoğlu'na eski sevgilisi ve oğlu Ali Ege'nin annesi Petek Ertüre'den destek geldi.

Ali Ağaoğlu'dan Rosa Danışmanlık'a destek!

Ağaoğlu Şirketler Grubu patronu Ali Ağaoğlu, eski çalışanları Gamze Reka, Cansu Tamer ve Şuheda Turoğlu tarafından kurulan Rosa Danışmanlık'ı Ağaoğlu Maslak 1453'te açtı. Ağaoğlu'nun desteğiyle ofiste ilk daire satıldı.

Ali Ağaoğlu, Hayatına Sahip Çık partisine katıldı!

Duygu Su Gülpınar’ın ev sahipliğini üstlendiği ‘Hayatına Sahip Çık’ sivil toplum hareketine destek olmak amacıyla, bir parti düzenlendi. Gecenin onur konuğu, Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu’ydu.

Ağaoğlu Temiz Deniz Süpürgesi'nin ilk seferini başlattı!

DenizTemiz Derneği / TURMEPA’nın Ağaoğlu Şirketler Grubu desteği ile hayata geçirdiği Temiz Deniz Süpürgesi ilk seferine çıktı. Ali Ağaoğlu toplumsal fayda sağlayan projelerin her zaman en büyük destekçisi olacaklarını belirtti.

Ağaoğlu'ndan yüzde 1 peşinat ve yüzde 35 faiz desteği!

Hükümetin ev sahibi olmak isteyenlere verdiği yüzde 25 destek Ağaoğlu Şirketler Grubu'nu da harekete geçirdi. Hemen teslim, yüzde 1 peşinat ve yüzde 35'e varan faiz desteğiyle yeni bir kampanya başlattı.

Ağaoğlu’ndan konut kredi faizine yüzde 35 destek!

Ağaoğlu Şirketler Grubu hemen teslim, yüzde 1 peşinat ve yüzde 35’e varan faiz desteğiyle yeni bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında 60 aya yüzde 0.47,120 aya ise yüzde 0.57 faiz uygulanacak.

Ağaoğlu İnşaat'tan faiz desteği!

Hükümetin, konut kredilerindeki yüzde 25 peşinatı biriktirmek için açılan her hesaba yüzde 15 destek vereceğini açıklaması sonrasında ilk kampanya, Ağaoğlu’ndan geldi. Ağaoğlu, sınırlı sayıda konut için kredi ödemelerinde yüzde 35 faiz desteği verecek

Ağaoğlu'ndan yüzde 35 faiz desteği!

Hükümetin, konut kredilerindeki yüzde 25 peşinatı biriktirmek için açılan her hesaba yüzde 15 destek vereceğini açıklaması sonrasında ilk kampanya, Ağaoğlu’ndan geldi...

Devletin peşinat desteğine bir destek de Ağaoğlu'ndan!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, üç konut projesinde faiz kampanyası başlattı. Ali Ağaoğlu, "Devletin peşinat desteği önemli. Bir destek de bizden gelsin" dedi.

Ağaoğlu İnşaat'tan konut kredisi faizine yüzde 35 destek!

Ağaoğlu Şirketler Grubu hemen teslim, % 1 peşinat ve % 35’e varan faiz desteğiyle yeni bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında 60 aya % 0,47, 120 aya ise %0,57 faiz uygulanacak.

Ağaoğlu: 'Arapların yaptığını ben yapamazdım'

Suudi Arabistanlı Abduljawad Holding’in ‘Gezi’ sürecinde Maslak 1453 projesinden 200 milyon dolara 2 kule aldığını hatırlatan Ali Ağaoğlu şirketin 17 Aralık'ta da destek olduğunu söyledi.

Ağaoğlu spora destek olmaya devam ediyor!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, Londra'da düzenlenecek NBA Sokak Basketbolü Turnuvası'na Türkiye Şampiyonu olarak katılacak kadın basketbol takımının sponsoru oldu. Ali Ağaoğlu, kadın basketbolcuların Ataşehir My Club'taki son çalışmasını izledi.

Ağaoğlu veteran destek Haberi

Ağaoğlu veteran destek


Ağaoğlu Şirketler Grubu, Londra'da düzenlenecek NBA Sokak Basketbolü Turnuvası'na Türkiye Şampiyonu olarak katılacak kadın basketbol takımının sponsoru oldu. Veteran kadın basketbol takımı Londra'ya gitmeden önce son çalışmasını Batı Ataşehir My Club'ta yaptı. Antrenmanı Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkam Ali Ağaoğlu da izledi. Ağaoğlu, "Başarırım ödüllendirilmesi ve özendirici olması için spora ve sporcuya sahip çıkmayı ve destek vermeyi sürdüreceğiz"...