03 / 05 / 2024

Ağaoğlu YÖKten haber bekliyor

Ağaoğlu YÖKten haber bekliyor

2016'yı yeni projeler yılı ilan eden Ağaoğlu Şirketler Topluluğu, yatırım yapacağı dört alana eğitimi de ekledi. Şirket, butik üniversite için YÖK'ten izin bekliyor. İşte ayrıntılar...

Ali Ağaoğlu yılbaşına böyle girdi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, yeni yıla Uludağ'da sahibi olduğu otelde ailesiyle birlikte girdi.

İTÜ'den Ali Ağaoğlu'na Tesla yanıtı!

Ağaoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, İTÜ'ye bağışladığı Tesla marka araçla ilgili bazı iddialarda bulunmuştu. İTÜ, Ağaoğlu'nun bu söylemlerine karşı bir açıklama yayınladı...

Ağaoğlu Üçyüzlü projesi başlıyor!

Ağaoğlu Üçyüzlü projesi başlıyor. Ağaoğlu İnşaat tarafından Bağcılar Üçyüzlü'de inşa edilecek proje için tabela asıldı. Projenin yıl içerisinde başlaması planlanıyor.

Ali Ağaoğlu çalışanı için doğum günü partisi düzenledi!

Ağaoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, firmasında Halkla ilişkiler sorumlusu olarak çalışan Rose Kar için doğum günü partisi hazırladı. Partide, hiç bir detay atlanmadı.

Yeni Yüzyıl Üniversitesi Ali Ağaoğlu'na devrediliyor!

Ağaoğlu'nun patronu Ali Ağaoğlu sadece konut sektöründe faaliyet göstermiyor. Ağaoğlu, eğitimde de boy gösterecek. Yeni Yüzyıl Üniversitesi'nin Ağaoğlu yönetimine geçmesi planlanıyor.

Ali Ağaoğlu: Hainlere inat yatırıma odaklandık!

Güneş’e konuşan Ağaoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, 2016’da ciroların yüzde yirmi artışla yaklaşık 2 milyar liraya ulaştığını belirterek, “Memleket insanımıza kurşun sıkıp vatana ihanet edenlere inat hepimiz daha çok çalışmalıyız” dedi.

Ağaoğlu YÖK'ten haber bekliyor!

2016'yı yeni projeler yılı ilan eden Ağaoğlu Şirketler Topluluğu, yatırım yapacağı dört alana eğitimi de ekledi. Şirket, butik üniversite için YÖK'ten izin bekliyor. İşte ayrıntılar...

Ali Ağaoğlu’na Kabataş Lisesi Eğitim Vakfı’ndan mask hediyesi!

Kabataş Erkek Lisesi Eğitim Vakfı, Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu’na kendisinin maskını takdim etti. Ali Ağaoğlu; “Yıllar önce öğrencisi olduğum okuldan böyle anlamlı bir hediye almak beni çok mutlu etti” dedi.

Ağaoğlu Düzce'ye çimento fabrikası açacak!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Yığılca ilçesinde çimento fabrikası açacaklarını bildirdi. Ali Ağaoğlu, oğlu Alican Ağaoğlu'nun Düzce'nin Yığılca ilçesinde kuracağı çimento fabrikasının yerini inceledi.

Ağaoğlu yüzde 1 peşinat kampanyası detayları!

Ağaoğlu İnşaat Maslak ve Ataşehir'de hayata geçirdiği My Towerland, My Home Maslak ve Andromeda Gold projeleri için yeni bir kampanya başlattı. İşte Ağaoğlu yüzde 1 peşinat kampanyası detayları...

Ağaoğlu yüzde 1 peşinat kampanyası!

Ağaoğlu yüzde 1 peşinat kampanyası Ağaoğlu My Home Maslak, My Towerland ve Andromeda Gold projeleri için geçerli olacak. Projeler hakkında detaylı bilgi haberimizde bulunuyor.

Ali Ağaoğlu: İstanbul ve Türkiye'yi tanıtacağız!

Ağaoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Agaoğlu "2023'te gayrimenkul piyasasına kalite, sürdürülebilirlik, sertifikasyonlar ve yeşil alanlar yön verir" dedi...

50 ay sıfır faizli Büyük Ağaoğlu Kampanyası!

Reklam filminde Ağaoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu'nun oynadığı Büyük Ağaoğlu Kampanyası'nın sloganı "Beni seven faizsiz sevsin, evine hemen geçsin" olarak belirlendi. Kampanya hemen teslim 2 projede geçerli...

Ağaoğlu YÖKten haber bekliyor Haberi

Ağaoğlu YÖKten haber bekliyor

2016 yılını konutta teslim ve yeni projeler yılı i eden Ağaoğlu Şirketler Topluluğu yatırım yapacağı dört alana eğitimi de ekledi. Bu yıl 2.5 milyar liralık ciro hedefi olan grup, bu yıl içinde teslim edeceği Maslak 1453 projesinin bir bölümü ile Anadolu yakasında geliştireceği arazi üzerinde, içerisinde mimarlık eğitimin de yer aldığı butik bir üniversite açıyor. Bugüne kadar 400'ün üzerinde eğitim kurumunun inşaatına destek veren, aile büyükleri ve kendi adıyla okullar açan Ağaoğlu şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, mevcut üniversitelerden farklı bir konseptte geliştirdiği yeni üniversitesi için harcama yapmaktan kaçınmayacak. Kendisini "hayat okulunu en iyi dereceyle bitiren' bir kişi şeklinde tanımlayan Ali Ağaoğlu, en prestijli projesi olacak üniversitesi için YÖK'ten onay bekliyor. 



35 yıldır inşaat sektöründe başarılı çalışmalara imza attıklarını söyleyen...