10 / 05 / 2024

Ağar Grup şirketi

Ağar Grup şirketi

Ağar Grup Yapı Anonim Şirketi, Erdoğan Ağar Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 250 bin TL sermaye ile 24 Haziran'da Sancaktepe, Osmangazi Mahallesi, Alsancak Caddesi'nde kuruldu.

İon Life Foça Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

İon Life Foça Gayrimenkul Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL Ahmet Budak tarafından kuruldu.

Kuruluş Nakliye İnşaat Reklam Oto Yedek Parça Metal Limited Şirketi kuruldu!

Kuruluş Nakliye İnşaat Reklam Oto Yedek Parça Metal Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selda Göksu tarafından kuruldu.

Tahas İnşaat Orman Ürünleri Oto Yedek Parça Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tahas İnşaat Orman Ürünleri Oto Yedek Parça Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Tahir Arslan tarafından kuruldu.

Cçk İnşaat Nakliye Oto Yedek Parça Medikal Limited Şirketi kuruldu!

Cçk İnşaat Nakliye Oto Yedek Parça Medikal Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Verim tarafından kuruldu.

Türkiye’deki en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa Çarşı şehre yeni bir soluk getirecek!

Polat imzasıyla şehrin dinamiklerine modern bir yorum katan ve Türkiye’deki en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Piyalepaşa Çarşı kapılarını açıyor. 

Çakıl1 İnşaat Mermer Otomotiv Oto Yedek Parça Nakliye Limited Şirketi kuruldu!

Çakıl1 İnşaat Mermer Otomotiv Oto Yedek Parça Nakliye Limited Şirketi Sancaktepe'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Seda Nur Bilgin tarafından kuruldu.

Piyalepaşa İstanbul Çarşı açılıyor

Türkiye’de özel sektör eliyle yapılan en büyük kentsel dönüşüm projelerinden biri olan Piyalepaşa İstanbul, Piyalepaşa Çarşı ile Beyoğlu’nun sosyal yaşam kültürünü bir kez daha hayata geçiyor. İşte merak edilen detaylar...

Efse Lojistik İnşaat Metal Hafriyat Oto Yedek Parça Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Efse Lojistik İnşaat Metal Hafriyat Oto Yedek Parça Hizmetleri Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Umutcan Kuruca tarafından kuruldu.

Asar Property İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asar Property İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdinç Aşar tarafından kuruldu.

İş Bankası'ndan Türk gayrimenkul devi Çağla Grup'a iflas davası! 

İş Bankası, alacaklı olduğu gayrimenkul devi Çağla Grup Gayrimenkul Yatırım İnşaat AŞ'ye karşı iflas davası açtı. Çağla Grup, Skyland İstanbul projesi ile biliniyor. İşte ayrıntılar... 

Açarlar İnşaat Yapı Malzemeleri Mühendislik Profil Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Açarlar İnşaat Yapı Malzemeleri Mühendislik Profil Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Emin Açar tarafından kuruldu.

Cihad Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Cihad Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adem Açar ve Cihan Yıldız ortaklığında kuruldu.

Tres Dinastia İnşaat Yapı Ve Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tres Dinastia İnşaat Yapı Ve Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Turan Ağar, Muhammet Fatih Han ve Oğuz Keleş ortaklığında kuruldu.

Ağar Grup şirketi Haberi

Ağar Grup şirketi

Ağar Grup Yapı Anonim Şirketi, Erdoğan Ağar Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 250 bin TL sermaye ile 24 Haziran'da Sancaktepe, Osmangazi Mahallesi, Alsancak Caddesi'nde kuruldu. 


Ağar Grup Yapı Anonim Şirketi iş konusu, MİMARLIK, MÜHENDİSLİK, İNŞAAT, MÜŞAVİRLİK. 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak, bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurtiçinde ve yurtdışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı...