03 / 05 / 2024

Ağcalı Rekreasyon Alanı son durum

Ağcalı Rekreasyon Alanı son durum

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, yapımı son sürat evam eden Ağcalı Rekreasyon Alanı’nda incelemelerde bulundu.

Ağcalı Rekreasyon Alanı’nda son durum!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, 15 Temmuz Millet Bahçesi ve Ağcalı Rekreasyon Alanı’nda incelemelerde bulundu

Depremde ağır hasar alan binanın hatılından öyle bir şey çıktı ki... Görenler inşaat işçilerini suçladı!

Kahramanmaraş depremlerinde, Adana'da depremde ağır hasar alan ve yıkımına başlanan İnci Apartmanı’nın hatılından metal kap çıktı. Görenler gözlerine inanamadı...

Evleri ağır hasar alan ya da yıkılan 19 bin 391 depremzedenin hak sahipliği başvurusu onaylandı!

Gaziantep'te, evleri ağır hasar alan ya da yıkılan 19 bin 391 depremzedenin hak sahipliği başvurusu onaylandı.

Üsküdar Belediyesi Küçük Çamlıca'daki rekreasyon alanını satışa çıkardı! Fiyatı resmen dudak uçuklattı!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Üsküdar Küçük Çamlıca'da yer alan rekreasyon alanını satışa çıkardı. Söz konusu rekreasyon alanının fiyatı adeta dudak uçuklattı.

Bağcılar Kemalpaşa Mahallesi'ndeki riskli alanın 1/5000 ve 1/1000 imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Kemalpaşa Mahallesi Riskli Alan ve Çevresine İlişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Elinde parası olan hemen kuyumcuya koşsun! İslam Memiş peş peşe açıkladı! Bunu alan servetine servet ekleyecek!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş'ten çok önemli bir açıklama geldi. İslam Memiş, öyle bir yatırım aracını işaret etti ki, bunu alan servetine servet ekleyecek.

Hazine arazisine ev yapmak isteyenler dikkat! İstanbul'da konut alanı imarlı arsa satışa çıktı! Sakın kaçırmayın!

İstanbul Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı İstanbul Kartal'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Konut alanı imarlı arsa 723,90 metrekare alana sahip.

Kağıthane Osmanpaşa Rezerv Yapı Alanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Kağıthane İlçesi, Merkez (Osmanpaşa) Mahallesi 9701 ada 1 Parsel Rezerv Yapı Alanına ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Ayazağa Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, M. Ayazağa Mahallesi Eski 3 Ada 36 Parsel Rezerv Yapı Alanı ve Çevresine İlişkin 1/5000 Ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Reysaş GYO Tuzla'daki deposunun açık alanını 5 milyon TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO'nun portföyünde bulunan İstanbul İli Tuzla İlçesi Tepeören Mahallesi 1586 Parseldeki 5.215 metrekarelik açık saha alanı Borusan Lojistik Dağıtım Depolama Taşımacılık ve Ticaret A.Ş.'ye kiraya verildi. 

Tunç Soyer'den Mavişehir'deki sit alanının devrine tepki!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Karşıyaka Belediyesi, Mavişehir'de 1. Derece Doğa Sit kapsamında kalan Gediz Deltası'nın bir parçası olan ve imar planlarında Rekreasyon Alanı ve Açık Spor Tesisi Alanı olarak belirlenen bölgenin Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından satışının yapılmasını de

Trabzon Moloz'a yeni yaşam ve rekreasyon alanı projesi geliyor!

Trabzon Moloz'da inşa edilen caminin çevresine Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan 180 dönümlük yeni yaşam ve rekreasyon alanının projesi tamamlandı. Projede ihale sürecine başlanıyor.

Tuzla'da imara açılan bir alan meclis gündeminde!

İstanbul'un Tuzla ilçesinde imara açılan bir alan meclis gündemine taşındı. CHP'li Tekin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir Bornova Dr. Behçet Uz Rekreasyon Alanı yenileniyor!

İzmir Bornova'da bir süredir kullanılmayan Dr. Behçet Uz Rekreasyon Alanı yenileniyor. Rekreasyon alanının 2021'de hizmete açılması planlanıyor.

Ağcalı Rekreasyon Alanı son durum Haberi

Ağcalı Rekreasyon Alanı son durum


Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, yapımı hızla devam eden Ağcalı Rekreasyon Alanı’nda incelemelerde bulundu.


Ağcalı Rekreasyon Alanı’nda çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Erkoç, çalışmaların titizlikle ve ivedi bir şekilde yürütüldüğüne işaret eden Başkan Erkoç: “Ağcalı Rekreasyon Alanımızda doğanın korunmasına titizlikle özen gösterdik ve projemizi doğal yapıyı bozmadan hazırladık ve bu doğrultuda da çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. Ağcalı Rekreasyon Alanımızın çalışmalarını tamamlayarak önümüzdeki aylarda halkımızın hizmetine sunacağız. Çalışmalarımızın yüzde 80’lik bir bölümü tamamlandı. İnşaallah en kısa süre içerisinde geri kalan kısmını tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız” dedi.


Büyükşehir Belediyesi Etüd ve Projeler Dairesi Başkanlığı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar son hızla devam ediyor. Çalışmalar tamamlandığında ise yeşil alanlarıyla, ağaçlarıyla, yapay göletiyle, su parkıyla, tenis kortu ve basketbol...