02 / 05 / 2024

Age İnşaat cirosu

Age İnşaat cirosu

Ağırlıklı altyapı inşaatları müteahhitliği olmak üzere, inşaat, enerji üretimi, enerji ticareti ve gıda sektörlerinde faaliyet gösteren Age Holding, 2015 yılı sonunda 1 milyar dolar ciro bekliyor.

New Age Gayrimenkul Geliştirme Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

New Age Gayrimenkul Geliştirme Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Şişli'de Vasıly Yatskov tarafından kuruldu.

AGE İnşaat'ın geçici mühleti 3 ay uzatıldı!

AGE İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi'nin konkordato davasında yeni bir gelişme yaşandı. AGE İnşaat'ta 3 ay geçici mühlet verildi. 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

İnşaat Yüksek Mühendisi Atilla Önen vefat etti!

AGE İnşaat ve Ticaret AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Önen vefat etti. 

TAV'ın 2017 cirosu 1,1 milyar avro!

TAV Havalimanları'nın 2017 cirosu 2016'ya göre yüzde 3 artarak 1 milyar 143 milyon avroya ulaştı.

Enka İnşaat'ın cirosu 3 milyar 165 milyon TL oldu!

Enka İnşaat'ın ikinci çeyrek bilançolarına göre cirosu 3 milyar 165 milyon TL oldu ve bu rakam geçen yıla göre yüzde 0,2'lik artışa işaret ediyor.

Stone Age Mermer İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Stone Age Mermer İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sait Çalışkan tarafından 50 bin TL sermaye ile 28 Temmuz 2015 tarihinde Ümraniye'de kuruldu.

Mustafa Ünal İnşaat'ın cirosu yüzde %60 arttı!

İnşaat malzemeleri satışı ve yap-sat inşaat projeleri yapan M. Ünal İnşaat, bayilik hizmeti verdiği markaları artırdı. M. Ünal İnşaat Malzemeleri firma sahibi Mustafa Ünal, bu doğrultuda 2014 yılında cirolarını da yüzde 60 artırdıklarını ifade etti.

Gayrimenkul sektörünün toplam cirosu 300 milyon dolara ulaştı!

Son yıllarda gayrimenkul sektörü hızla büyüyor ve sektörde yeni iş alanları beliriyor. İşte bu alanlardan biri de gayrimenkul değerleme sektörü. Yaklaşık 7 bin 500 kişiye istihdam sağlayan sektörün toplam cirosu 300 milyon dolara ulaştı.

Atilla Önen kimdir?

AGE İnşaat ve Ticaret AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Önen kimdir? Yüksek Mühendis olan Atilla Önen, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Atilla Önen...

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

AGE, Ankara Film Festivali'nde Sanat Sokağı'na sponsor!

Festival kapsamında üç yıldır, devam eden ve AGE İnşaat ve Ticaret Aşž 'nin  sponsorluğunu üstlendiği Sanat Sokağı etkinlikleri yine yerini alacak

Gül İnşaat'ın Alto Casa Residence projesinde 300 bin TL'ye 3+1!

Gül İnşaat'ın Alto Casa Residence projesinde alanları 180 metrekare 3+1’ler 300 bin TL ila 420 bin TL’ye satılıyor. Projede peşinatlar 48 bin TL'den, taksitler ise 4 bin 666 TL'den başlıyor

Age İnşaat cirosu Haberi

Age İnşaat cirosu

Ağırlıklı altyapı inşaatları müteahhitliği olmak üzere, inşaat, enerji üretimi, enerji ticareti ve gıda sektörlerinde faaliyet gösteren Age Holding, özellikle altyapı inşaatları ve su yapılarında sahip olduğu deneyim ile yatay ve eğik tüneller, dikey şaftlar ve yeraltı mağaraları üzerine çalışmalarını sürdürüyor. Son beş yılda başarılı bir büyüme ivmesi yakaladıklarını belirten Age İnşaat ve Ticaret İnşaat Direktörü Yavuz Diker, yakaladıkları bu grafik sonucu 2015 yılı sonunda 1 milyar dolar ciro beklediklerini bildirdi. 2014 yılında cirolarının 15'inin dış satışlardan geldiğini açıklayan Diker, "Bu yıl itibarıyla bu rakamı ikiye katlayarak yüzde 30'a çıkaracağımızı öngörüyoruz. Yarım aşıra varan faaliyet dönemimizde yurt içi ve dışında birçok bölgede iş yaptık. Bugün itibarıyla ise Türkiye dışında Gürcistan ve Arnavutluk'ta müteahhitlik hizmetlerimiz devam ediyor" dedi. Diker, firmanın bugünkü...