01 / 07 / 2024

AGG Çakmak İnşaat şirketi

AGG Çakmak İnşaat şirketi

AGG Çakmak İnşaat Taahhüt Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Gökhan Çakmak tarafından 10 bin TL sermaye ile 2 Eylül'de Maltepe, Küçükyalı Mahallesi'nde kuruldu.

Raftel Nıce İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Raftel Nıce İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Zeynel Abidin Çakmak tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Anka Çakmak İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Anka Çakmak İnşaat Anonim Şirketi bugün Kadıköy’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çakmak ve Ali Haydar Çakmak ortaklığında kuruldu. 

Çakmakçı Gümülcine İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakmakçı Gümülcine İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Barış Çakmakçı imzasıyla 250 bin TL sermaye ile bugün Ataşehir'de kuruldu.

Çakmak Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakmak Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Zeki Çakmak imzasıyla kuruldu.

AGG Çakmak İnşaat Taahhüt Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

AGG Çakmak İnşaat Taahhüt Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Gökhan Çakmak tarafından 10 bin TL sermaye ile 2 Eylül'de Maltepe, Küçükyalı Mahallesi'nde kuruldu.

TOKİ Ankara 3 mahallede lojman inşaat ihalesi bugün!

Ankara İli Mareşal Fevzi ÇAKMAK, Oran, Çankaya Mahalleleri Lojmanlarında Güvenlik Binası İnşaatı ile Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 10:30'da gerçekleşecek.

TOKİ'nin Ankara'daki 3 lojman inşaat ihalesi bugün!

Ankara İli Mareşal Fevzi ÇAKMAK, Oran, Çankaya Mahalleleri Lojmanlarında Güvenlik Binası İnşaatı ile Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleşecek.

Maltepe Kaymakamlığı yeni binasının inşaatı tamamlandı!

Maltepe Kaymakamı Necip Çakmak inşaatı tamamlanan Türkiye Cumhuriyeti Maltepe Kaymakamlığı'nda gazetecilerle bir araya geldi. İstanbul İl Özel İdaresi tarafından yapılan yeni hizmet binası Maltepe halkının hizmetine sunuldu.

Çakmak Mimarlık Dekorasyon İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakmak Mimarlık Dekorasyon İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, 50 bin TL sermaye ile 31 Temmuz 'da İstanbul, Ümraniye, Madenler Mahallesi, Palandöken Caddesi 'nde kuruldu.

Çakmak Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakmak Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile, 3 Şubat 2015'te, Yavuz Çakmak Müdürlüğü'nde, Kadıköy Acıbadem Mahallesi 'nde kuruldu.

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Altundağ Aydın Yapı İnşaat Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altundağ Aydın Yapı İnşaat Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bekir Aydın, Ercan Altundağ tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 11 Aralık'ta Yenibosna, Fevziçakmak Mahallesi'nde kuruldu

AGG Çakmak İnşaat şirketi Haberi

AGG Çakmak İnşaat şirketi

AGG Çakmak İnşaat Taahhüt Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Gökhan Çakmak tarafından 10 bin TL sermaye ile 2 Eylül'de Maltepe, Küçükyalı Mahallesi'nde kuruldu.


AGG Çakmak İnşaat Taahhüt Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum...