29 / 04 / 2024

Agime Group konut projeleri 2019

Agime Group konut projeleri 2019

500 milyon dolar değerle ABD’deki en büyük üçüncü Türk gayrimenkul geliştiricisi ve ülke genelinde 300 dairelik kiralık konut portföyü sahibi olan Turkish-American Business Forum kurucu başkanı Murat Ağırnaslı şirketi hakkında açıklamalarda bulundu. 

Konut satışları tam kapanmada hız kesmedi!

Gayrimenkul sektörü tam kapanma döneminde hız kesemedi. Özellikle yabancıya konut satışları online platformda arttı. Super Group Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gökçiler, yaşanan yoğunluk karşısında mutlu olduklarını dile getirdi.

Pandemi ve deprem konut tercihlerini nasıl etkiledi?

Ünsal Group Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Ünsal, doğal afetler ve pandemi sürecinin insanların konut alırken tercihlerini değiştirdiğini söyledi.

Marcel Group Bodrum projeleriyle sektörde ilke imza atacak!

Sektörde bil ilk olarak Bodrum'da yer alan bütün konut projelerinin satış ve pazarlama hazırlığını eksiksiz yapıp 800 km mesafede başka bir bölgede ve tek bir çatı altında alıcıya sunmayı hedefleyen Marcel Group, İstanbul'da ofis açtı.

Konut satışında yıl sonu hedefi pandemiye rağmen 1,4 milyon adet!

Akkuş Group Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, ocak-ağustos döneminde 1 milyon 25 bin adet konut satıldığını belirterek, "Yıl sonunda ise başta pandemi olmak üzere tüm olumsuz gelişmelere rağmen 1,4 milyon adet konut satışı bekliyoruz." diye konuştu.

Konut satışlarındaki artış trendi 2019 için kaldıraç etkisi yaratacak!

Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özyurt, Kar Group Yönetim Kurulu Üyesi Üçüncü, Bahaş Holding CEO’su Bahadır Masar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Altınawı, İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Çulhalık TÜKİ konut satış rakamlarını değerlendirdi....

Konut kredisi faizlerindeki indirimlerin devamı gelmeli!

Özdemir Group Yönetim Kurulu Başkanı Kutlu Özdemir, bankaların konut kredisi faizlerini düşürmesiyle hem konut almak isteyenleri hem de inşaat sektörünü olumlu etkilediğini söyledi.

Konut kredi faizlerinde devrim!

Cathay Group Yönetim Kurulu Başkanı Tuğsuz, "Uzun zamandır durgunluk yaşanan konut sektörü için çok önemli bir gelişme oldu. Ekonomide oluşan olumlu hava bankaların aldığı faiz indirimi kararlarıyla daha da iyi bir noktaya taşındı ve moraller düzelmeye başladı" dedi...

Döveç Group'tan Kuzey Kıbrıs'ta yatırıma davet!

Kuzey Kıbrıs'da tatil köyü tadında konut projeleri hayata geçiren Döveç Group'un Yönetim Kurulu Başkanı Burçin Döveç, Kuzey Kıbrıs'ta konut yatırımı yapmanın avantajlarını anlattı...

Yabancıya konut satışı sektörü canlı tutuyor!

Konut satışları 2019 Mayıs ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 31,3 oranında düştü. Özyurtlar Holding, Bahaş Holding, Kar Group, Masar İnşaat ve İnsay Yapı’nın yöneticileri satış verilerini değerlendirdi.

2018'de yabancıya 40 bin konut satıldı!

Yabancıya konut satışını değerlendiren Cathay Group Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Alper Tuğsuz, “Son satışımızı 8 bin 500 kilometre öteye gerçekleştirdik. Satış yaptığımız ülke sayısı ise 35’e ulaştı" dedi.

Canovate Group, 7.İnşaat ve Konut Konferansı’na katıldı!

7.İnşaat ve Konut Konferansı geçtiğimiz günlerde Sheraton Grand Ataşehir'de gerçekleştirildi. Canovate Group da bu konferansa katıldı

MODD/group 200 milyon TL’lik yatırım çekti!

Bu zamana kadar 125'den fazla markalı konut projesi üreten MODD/group, 2018 yılında Türkiye'ye 200 milyon TL’lik yatırım çekmeyi başardı.

Agime Group'un gündeminde 3 yeni proje var!

500 milyon dolar değerle ABD’deki en büyük üçüncü Türk gayrimenkul geliştiricisi ve ülke genelinde 300 dairelik kiralık konut portföyü sahibi olan Turkish-American Business Forum kurucu başkanı Murat Ağırnaslı şirketi hakkında açıklamalarda bulundu. 

Agime Group konut projeleri 2019 Haberi

Agime Group konut projeleri 2019

ABD’de bir Türk’e ait en büyük tekstil şirketinin kurucusu... 1990’ların sonundan itibaren teknoloji, sağlık ve tekstil alanındaki girişimlere kaynak aktaran risk sermayedarı... Ülke genelinde 300 dairelik kiralık konut portföyü sahibi... 500 milyon dolar değerle ABD’deki en büyük üçüncü Türk gayrimenkul geliştiricisi... Turkish-American Business Forum kurucu başkanı... Bugüne dek medya ve kamuoyu gündeminden uzak kalmayı başaran Murat Ağırnaslı bu evreni 24 yaşında geldiği ABD’de, “family&friends” modeliyle sıfırdan inşa etti. Milyonlarca dolar kazandırdığı yatırımcılarını, yeni projelerinde de arkasına alarak şimdilerde milyar dolarlık hacme ulaşmaya hazırlanıyor.

Agime Capital’in 63 yaşındaki Yönetim Kurulu Başkanı,FORBES’a göre ABD’nin en değerli gayrimenkullerinin yer aldığı New Jersey, Alpine’deki evinde günlük rutinini 'A (kahve-gazete keyfi) yerine getirdikten sonra saatler 07.30’u gösterdiğinde en dinç haliyle New York, Manhattan’m merkezindeki lüks...