03 / 05 / 2024

ağrı Ata Gayrimenkul

ağrı Ata Gayrimenkul

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ağrı İli, Merkez İlçesi, Leylekpınar Mahallesi ihalesinden çekildi...

Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka açılıyor! 17, 18 ve 19 Nisan’da talep toplayacak!

Türkiye’nin adet ve brüt kiralanabilir alan bazında en büyük AVM yatırımcısı Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka açılıyor. 

Rönesans Gayrimenkul Yatırım'a Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası'ndan 30 milyon euroluk kredi!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD), Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş.'nin  yüzde 100 iştiraki olan MEL3 Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat ve Ticaret A.Ş. lehine 30 milyon euroya kadar uzun vadeli kıdemli teminatlı kredi sağlayacak.

Deveçatağı Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Deveçatağı Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta 6 milyon TL sermaye bedeli ile Silven Salamon Ovadya, Alen Hananel ve Mordohay Ovadya ortaklığında kuruldu. 

Rıs Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Rıs Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Brahım Meksen, Lılıa Berrahıl Meksen ve Scı Rıs ortaklığında kuruldu.

Rıs Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Rıs Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Ibrahım Meksen, Lılıa Berrahıl Meksen, Scı Rıs ortaklığında kuruldu.

A R Aksu Gayrimenkul Kiralama Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A R Aksu Gayrimenkul Kiralama Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Ahmet Rahmi Aksu tarafından kuruldu.

Kadooğlu Yatırım Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Kadooğlu Yatırım Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Bakırköy'de 34 milyon 286 bin 744 TL sermaye bedeli ile Fettah Kadıoğlu tarafından açıldı.

Göcek Yatırım Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Göcek Yatırım Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Atila Çağlar tarafından kuruldu.

GYODER A-Z'ye Gayrimenkul Yatırım Fonu Semineri 2 Mayıs'ta!

GYODER tarafından düzenlenen GYODER A-Z'ye Gayrimenkul Yatırım Fonu Semineri 2 Mayıs Pazar günü saat 14:00 ile 16:00 arasında gerçekleştirilecek. Seminer ücretsiz olarak verilecek.

A.R.E.A. Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

A.R.E.A. Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Elgün tarafından açıldı.

Akiş GYO'dan gayrimenkul inovasyonları çağrısı!

Akiş GYO start-up ve scale-up nitelikli girişimlere olan yatırımlarını Akyaşam Yönetim Hizmetleri A.Ş. (Akyaşam) aracılığı ile gerçekleştirecek. Bu kapsamda "Covid-19 Sonrası Yeni Normal'de Perakende ve Gayrimenkul İnovasyonları Çağrısı" programı hayata geçirildi...

GYODER'den sektöre koronavirüs tedbiri çağrısı!

Gayrimenkul sektörünün çatı örgütü GYODER, faaliyetlerin devam ettiği tüm ofis ve şantiyelerde, koronavirüs salgınına karşı gerekli önlemlerin alınması için üyelerine çağrı yaptı...

Ev alırken yapılan faturası ağır hatalar!

Türkiye'de gayrimenkul konusunda faturası ağır hatalar yapıldığını söyleyen Lisanslı Değerleme Şirketleri Birliği Derneği (LİDEBİR) Deniz Arslan, çok sayıda kişinin hasarlı evde oturduğunu söyledi.

ağrı Ata Gayrimenkul Haberi

ağrı Ata Gayrimenkul

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından yapılan açıklama şöyle;


06.11.2013 tarihinde Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından düzenlenen ve Sosyal Güvenlik Kurumu mülkiyetinde olan Ağrı İli, Merkez İlçesi, Leylekpınar Mahallesi, 85 ada, 40 no'lu parselde kayıtlı 338,00 m2 'lik taşınmazın açık arttırma ile satışına ilişkin yapılan ihalede, taşınmaz için oluşan satış fiyatının çok yükselmesi ve oluşan fiyatın yatırım kriterlerimize uymaması nedeniyle açık artırma esnasında ihaleden...